Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já stejně nechápu jak to může fungovat že tam je otvor, tam je ta bradavka, jak tu bradavku to zvětší.. mě to nějak nejde do hlavy, já bych spíš potřebovala nějaký kolíček
![]()
no ona se prostě tlačí ven a pokud máte velká prsa, tak tomu pomůže i tíha těch prsou.. teda alespon myslím:)
Tak nakoupím, zkusím a pak poreferuji, tak snad to k něčemu bude.Bavila jsem se s mamkou a ta měla taky takový problém když měla mě, byla jsem líné mimi, stejně jako můj syn a nešlo to.Pak měla mamka 2 kluky a ty už s tím neměli problém, chytli, vcucli a prý je pak měla jak opice, tak třeba to záleží i na miminku jak moc spolupracuje.
Ahoj ja mam teda mala prsa(2),ale s bradavkama ten stejnej problem ,vyresil ho kloboucek .Je to supr,neboli me bradavky,nemam problemi s popraskanim …nic a kojim do ted.Mala ma skoro 6.mesicu.
Ja bez kloboucku bych nekojila ani kdybych mohla.Stacilo mi na zacatku,jak me boleli bradavky
Já až budu víc těhu tak koupím ty formovače a budu to nosit. Snad se to povede,aspon teď kdýž né při Davídkovi ![]()
jani: ty prsa si zvyknou, já měla v porodce předpisový ragády a ted když mě malá nekouše tak vpohodě..
Ségra je taky měla a kojila do 8 měsíce. Já si pamatuju jak jsem měla popraskané bradavky a Davído se přisál a já kroutila palcema u nohou,.. ![]()
Ségra je taky měla a kojila do 8 měsíce. Já si pamatuju jak jsem měla popraskané bradavky a Davído se přisál a já kroutila palcema u nohou,.. ![]()
Ja jsem mela taky strach, jak budu kojit, prsa petky a ploche bradavky. Od 6 mesice jsem nosila ty formovace od Medely. Fungujou tak, ze jak si je date do podprsenky, tak ten formovac je namacklej na prso a bradavka tak muze dovnitr vystoupit. Jestli jsem to popsala srozumitelne.
Co se tyce kojeni, krome spatneho prikladani a popraskanych bradavek jsem zadne problemy nemela, kojim v pohode uz 4 mesice a chystam se i dyl. Kdyz kojite, tak miminu do pusy davate vetsi cast dvorce a ne jenom bradavku, takze by to nemel byt problem. Muj maly mi uz tak vytahal bradavky, ze jsou asi 3× vetsi nez predtim. Proste si je kojenim vytah a je to.
Hodne trpelivosti s kojenim
Tak ten má stopku už teď, mám je dost citlivé a za poslední měsíc měl povoleno tak jednou myslím. Takže ten moc formovat nemůže ![]()
já vám půjčím moji malou.. usíná poslední dobou u prsa..jedno má v puse a za druhou bradavku tahá a kroutí..to je teprv formovač
ještě že už jsem otupělá ![]()
tehulka_janina píše:
já vám půjčím moji malou.. usíná poslední dobou u prsa..jedno má v puse a za druhou bradavku tahá a kroutí..to je teprv formovač![]()
ještě že už jsem otupělá
DOKONALÝ ![]()