Vhodný čaj k UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
19.7.10 18:20

Vhodný čaj k UM

Dobrý den, prosím vás o radu ohledně dětského čaje. Začínám k UM přidávat čajík (syn měl 3 měsíce), zkusila jsem BIO dětský bylinkový. Synovi zatím moc nechutná, vypil za den max. 30ml. Je to určitě i tím, že si musí zvyknout. Dávala jsem mu i čistou převařenou kojeneckou vodu a ta mu taky moc nechutnala. Dneska jsem koupila dětský čaj Větrníček, máte s ním nějaké zkušenosti? Jaké čaje dáváte? Mohou se střídat čajíky? Neublíží mu to (UM se střídat nemá)? Děkuju všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
588
19.7.10 18:27

Ahoj,já používám od Humany čaj na dobré usínání a strašně nám chutná.Už ho zkusila i dcera mojí kamarádky a té taky chutnal.4aje klidně střídej,pokuď nemám po ruce granulovaný,dělám i pytlíčkový-fenyklový.také jsem slyšela,že používají čaj Roibos,ale to nevím od kdy je chodný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
19.7.10 18:36

Ahoj, ja take premyslela jaky cajik k UM, hlavne kdyz jsou ty vedra a nakonec davam jen vodu, moc ji taky nevypije, ze zacatku ji vubec nechutnala, ted je to lepsi. Rikam si, ze voda (prevarena kojenecka) je vzdycky pri ruce, kdyz se dava UM a aspon to nebarvi a nelepi. A ty instantni caje me trochu desi, ale ja si predstavim ty sladky granulovany co bejvali za myho mladi, ble :poblion: Ted je to asi neco uplne jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
19.7.10 19:02

já dávám z babylove fenyklový,ale ten je až od 4měsíce.Jinak ty granulové dětské čaje jsou furt stejné,hodně cukru!! Ještě chci doplnit,že já kupuji ten ve skle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.7.10 19:08

davala jsem od Lerosu heřmánkový ale je až od 4. měsíce ale není granulovaný a tudíž doslazovaný. Jestli ti vypije i trochu té vody zkusila bych vodu. 30 ml mi nepřijde málo. Dcera dřív taky pila takto a postupně se to zlepšovalo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
19.7.10 19:54

Holky a proč tak trváte na těch čajích?

U nás je na pití voda… taky si na ni obě děti chvilku zvykaly, ale momentálně ji obě pijí bez problémů. Je to o stejném zvyku jako ten čaj - tak proč nevytrvat a místo vody dávat čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.7.10 19:57

Ahoj, u nás jede čaj Teekanne http://www.nunynek.cz/…anne-16x1-8g Přislazujeme hroznovým cukrem :-D Čaje střídat můžeš, ale do těch granulovaných bych se moc nehnala :wink: Zkoušej čas střídat s vodou a určitě se prcek rozpije :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.7.10 20:16
BohunkaP píše:
Holky a proč tak trváte na těch čajích?U nás je na pití voda… taky si na ni obě děti chvilku zvykaly, ale momentálně ji obě pijí bez problémů. Je to o stejném zvyku jako ten čaj - tak proč nevytrvat a místo vody dávat čaj?

u nas treba proto ze mi voda taky nechutna tak mi prijde blby to nutit decku kdyz je to hnusny aji pro me :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.7.10 20:17

jiank ja davala fenyklovy a hermankovy od hippu granulovany…od narozeni…pak od 4 mesice uz maji ovocny…ted davam ve skle kupovany caj hotovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
19.7.10 21:06
mikitaa píše:
BohunkaP píše:
Holky a proč tak trváte na těch čajích?
U nás je na pití voda… taky si na ni obě děti chvilku zvykaly, ale momentálně ji obě pijí bez problémů. Je to o stejném zvyku jako ten čaj - tak proč nevytrvat a místo vody dávat čaj?
u nas treba proto ze mi voda taky nechutna tak mi prijde blby to nutit decku kdyz je to hnusny aji pro me :mrgreen: :mrgreen:

Tak to chápu… já zas naopak nic než vodu, mlíko nebo kafe nepiju… Mlíko a vodu pijou, ke kafi ještě nedozráli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
19.7.10 21:42

taky dávám vodu i ten čaj,malá naštěstí pije obojí,čajík sem jí 2 dny nedávala a hned jí trápily prdíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.7.10 14:41

ahoj a kolik by mel vypit? je to jen na zizen:) trosicku.. ja davam pytlikove caje.. docela u nas frci hipp tekanee zadny prislazeny granulovany nedavam.. az bude vetsi rozredim ji Kubika.. ale jinak se na nejaky ovocny stavy ktery nebudu sama delat v odstavnovaci nechystam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.10 15:37

Ahoj,před dovršeným 4m
Jsem dávala fenyklový od sunárku,ze začátku vypil třeba jen 10 a pak tomu přišel na chuť. Teď už to střídám s malinovým od hippu a ten mu strašně chutná. Sice je trošku slazenej,ale zase si říkám že hlavní je že bumbá protože sáčkový ani vodu nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová