Umělá výživa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
6.1.05 21:13

Umělá výživa

Ahoj maminky, které již nekojíte. Jaký je rozdíl mezi NUTRILONEM,BEBOU a SUNAREM? A který je nej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
6.1.05 21:55

těžko radit, tahle otázka by se vždy měla řešit po poradě s dětským lékařem, který tvé dítě dobře zná, záleží jestli máte v rodině sklony k alergii či ne a jak je tvé dítě staré. Já jsem kojila 5 měsíců, musela jsem přestat ze zdravotních důvodů, strašně mě to mrzelo, protože jsem s kojením neměla vůbec žádné problémy a mléka bylo dost, ale co se dalo dělat, 5 měsíců je celkem taky dobrý základ, nicméně jsem pro syna chtěla tu nejlepší možnou náhradu bez ohledu na cenu, dětský lékař mi doporučil Nutrilon Premium-ten je pro ty nejmladší od narození a klidně ho můžeš dávát do 6 měsíců,možná i déle, ale já jsem potom už přešla na Nutrilon 2 a po roce na Nutrilon 3- klidně ho můžeš dávat i do dvou let, je v něm obsažena prebiotická vláknina, která posiluje imunitu dítěte (mimochodem jsou teď prebiotika velice oblíbené-skutečně učinkují), v současné době budou mému synovi dva, Nutrilon už mu nedávám (dávala jsem do 1,5r), ale každý den mu dávám Nutrilon kaši a když to vše zhodnotím, tak skutečně měl jen jednou virozu s vyššími teplotami, doposud nebyly nutná antibiotika, takže i vyšší cena za Nutrilon myslím stojí za to, ikdyž taky asi nezmůže vše, základ je genetický a sklony k vyšší nemocnosti se úplně ovlivnit nedají, ale trošku přeci, můžu ho opravdu jen doporučit, ale skutečně to nejdřív prober s lékařem.

• Citovat
  • Upravit
2178
6.1.05 22:02

Taky jsem všema deseti pro Nutrilon, dle nasi lekarky se nejvic priblizuje MM. Zkousela jsem i BEBU, chutove se mi zda uplne jina a Romanek ji stejne nechtel. Je to individualni, ale taky si myslim, ze tech par korun na vic za to stoji. Nicmene, si myslim, ze v dnesni dobe je umela vyziva tak na vysoke urovni, ze kazdy z pripravku je dostatecne vyzivujici.
Radka+Romanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
6.1.05 23:27

Ahoj,

jeste ti muzu poradit Nutrilon Omneo, je to pro snadne zazivani miminka. Ma jeste vic latek nez Nutrilon 1. Nevim jiste, ale je asi nejdrazsi - prodava se v pixlich a jedna stoji kolem 165,– a nam to vydrzi tak na 4 dny. Ale zase mam spokojene mimi a nic ho netrapi. Po obyc Nutrilonu ho bolelo brisko. :lol:

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.1.05 23:39

Najlepšie sú formuly, ktoré sa obsahom najviac podobajú materskému mlieku, teda tie, ktoré obsahujú vlákninu/prebiotiká/, a tie, ktoré obsahujú bifidogénne baktérie/bifidus/, pretože sú ľahšie stráviteľné. Ideálna kombinácia je pri hypoalergénnom mlieku/HA/.
Problém je však dosiahnuť ideálnu chuť,mlieka HA Bifidus sú totiž dosť horké, ale sú babáci, ktorým to absolútne nevadí.Takže asi skúsiť a keď to nepôjde, urobiť kompromis po porede s pediatrom.
PaPa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
7.1.05 08:42

Ahoj,
já jsem na:,–(ila Nutrilon Forte,to je pro hladová miminka.....od Premium se tolik neliší,takže jsem u něj zůstala asi 2měsíce…Pak jsem ale pozvolna přešla na Sunar…mimi je spokojené taky,Sunar se už dělá také velmi kvalitní,i když tam nejsou ty prebiotika a rozdíl je asi 100Kč za krabici…Kromě toho jsem brzy začala dávat i zeleninku a je to vše ok… :D Je to na tobě…pokud jsi finančně zajištěná,Nutrilon je vítězem..Bebu jsem nezkoušela…Jo,Sunar je chuťově velmi podobný Nutrilonu Forte… :D Držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.15 18:13

Ahoj. chtěla bych se zeptat, jak připravujete UM? připravujete si to nějak dopředu? jak to děláte když jdete někam pryč a máte krmit? máte nějaký čas. harmonogram jak podáváte UM? podáváte UM v noci? kolik máte lahviček, pokaždé vše sterilizujete? děkuji za jakoukoli radu M.

• Citovat
  • Upravit
10248
29.1.15 18:19

Pokazde cerstve
na cesty termoska s horkou, lahev se studenou, um v davkovaci
krmim pravidelne v noci nebudim
lahvicky 3 do 3 mesicu jsem sterilizovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
29.1.15 19:56
@Anonymní píše:
Ahoj. chtěla bych se zeptat, jak připravujete UM? připravujete si to nějak dopředu? jak to děláte když jdete někam pryč a máte krmit? máte nějaký čas. harmonogram jak podáváte UM? podáváte UM v noci? kolik máte lahviček, pokaždé vše sterilizujete? děkuji za jakoukoli radu M.

Vždy čerstvé, na cestu vzít horkou vodu do termosky + kojeneckou vodu a odměřené množství prášku. Časový harmonogram dle krabice (tuším, že u UM jsou rozestupy mzi jídly 3 hodiny).
Noční krmení či nekrmení závisí na potřebách dítěte (stejně jako u kojeného).

S lahvičkama neporadím, kluk měl poprvé UM až někdy v 7 měsících a od té doby doteď jsme si vystačili s jednou lahví, kterou jsme asi do 10 měsíců sterilizovali 1× denně a pak už jen myli a příležitostně vysterilizovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.2.16 20:09

Umělá výživa

Maminky co používáte umělou mléko, potrebuji povzbudit. Nebudu se rozepisovat jak dlouho bojuji s tím, abych mohla kojit…nedopadne to a asi prejdeme k umělé výživě. Dceři je 6 týdnů, od kdy jste na UM vy? Ze tím dceru nijak nepoškodím? Jsem z toho momentálně hodně smutná…jaké jsou vaše příběhy? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.12.16 12:59

umělé mléko Humana

My jsme vyzkoušely různá kojenecká mléka, ale zůstaly jsme u Humany. Je to méně známá, ale velmi kvalitní německá značka. Mlíčko se krásně rozpouští, malé moc chutná a nemáme žádné problémy s bolením bříška. Nabízí i speciální mlíčka pro děti s alergiemi nebo pro děti s kolikou. Obě jsme moc spokojené :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
8.12.16 15:34

Ja malou nekojila vubec a zije. Ma to svoje pro a proti, ale kdyz se neda svitit, tak se hold neda. UM ji urcite neposkodis. Teda pokud nebude treba alergik a nebudes ji davat normalni UM misto specialky atd. Bud v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
8.12.16 15:36

Mala mela nutrilon, pak Neocate a maly ma Bebu. Ta se priserne rozpousti a nezda se mi tak setrna jak Nutrilon, ale jinak dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí