Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nemám. A proč jste nedali ICSI? To už je dneska úplný standard. A docela mě udivuje, že Vám to nerozmluvili. ![]()
Ale tak Vase rozhodnutí.
Nicméně teď zbývá jen čekat do zítra. ![]()
Nevím a teď toho lituju. Ale doktorka i laborantka mi řekly, ze se k tomuto postupu přiklání 😏
Ahoj, my jsme s mužem oba v pořádku, měla jsem 9 vajíček, bez ICSI se oplodnila tři, do pátého dne vydržela dvě embrya. První se narodil v listopadu, druhé je zatím v mrazáku.
@Anonymní píše:
Nevím a teď toho lituju. Ale doktorka i laborantka mi řekly, ze se k tomuto postupu přiklání 😏
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den,
potřebuji trochu uklidnit. Včera jsem byla na odběru, kdy se podařilo odebrat 7 vajíček, vzhledem k tomu, ze jsme s manželem oba v pořádku, jen mi museli odebrat vejcocody kvůli MT, jsme se rozhodli oplodneni bez ICSI. Když jsem si dnes volala pro výsledek, řekli mi, ze nevidí žádné známky oplodnění, ale ze se mohly vajíčka odplodnit dříve, nez přišla laborantka do práce a ať si zavolám zítra. Mate někdo takovou zkušenost a dopadlo to dobre? Děkuji