Uměle oplodnění bez ICSI

Anonymní
25.1.24 13:02

Uměle oplodnění bez icsi

Dobrý den,
potřebuji trochu uklidnit. Včera jsem byla na odběru, kdy se podařilo odebrat 7 vajíček, vzhledem k tomu, ze jsme s manželem oba v pořádku, jen mi museli odebrat vejcocody kvůli MT, jsme se rozhodli oplodneni bez ICSI. Když jsem si dnes volala pro výsledek, řekli mi, ze nevidí žádné známky oplodnění, ale ze se mohly vajíčka odplodnit dříve, nez přišla laborantka do práce a ať si zavolám zítra. Mate někdo takovou zkušenost a dopadlo to dobre? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
25.1.24 13:33

Nemám. A proč jste nedali ICSI? To už je dneska úplný standard. A docela mě udivuje, že Vám to nerozmluvili. :nevim:
Ale tak Vase rozhodnutí.
Nicméně teď zbývá jen čekat do zítra. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.24 17:54

Nevím a teď toho lituju. Ale doktorka i laborantka mi řekly, ze se k tomuto postupu přiklání 😏

• Citovat
  • Upravit
131
28.1.24 21:56

Ahoj, my jsme s mužem oba v pořádku, měla jsem 9 vajíček, bez ICSI se oplodnila tři, do pátého dne vydržela dvě embrya. První se narodil v listopadu, druhé je zatím v mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.2.24 08:59
Nebuďte smutná, my jsme měli naplánované ISCI, kultivaci a mražení a je mi skoro 38 a po doběru 5 folikulů - 4 vajíčka za mnou přišla sestra, že spermiogram je naprosto ok a že jestli chceme ISCI tak ok ale že ona by ho nedávala, že není potřeba, že spermie jdou dopředu a že teď to záleží na síle vajíčka. Mohli mít od nás 9 tis. a nevzali si je, že to není potřeba. Oplodnili se tři a do 5.dne došlo jedno a to se zavedlo a když jsem se ptala jestli by ISCI pomohlo, tak prý ne, že tohle záleží už na kvalitě vajíčka.
@Anonymní píše:
Nevím a teď toho lituju. Ale doktorka i laborantka mi řekly, ze se k tomuto postupu přiklání 😏
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.