Umíte plavat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76106
3.5.23 13:59
@Russet píše:
Voda je můj živel. Ale mám k ní respekt. Léto, řeka, pláž, to je radost. Vnitřní bazén toleruju jen kvůli dítěti. Je máčenka po mně :srdce:

já miluju vodu venku i vnitřní bazény, ale ty vnitřní jsou drahá sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
3.5.23 14:01

Plavat umím. Tedy nad vodou. Obdivuju všechny, kdo se dokážou potopit a ještě u toho mít otevřené oči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.5.23 14:01
@stinga píše:
já miluju vodu venku i vnitřní bazény, ale ty vnitřní jsou drahá sranda

My byli dokonce i u sousedů v Německu. Tam teda chci někdy znova. A mám ráda i termály. Teplá voda je žůžo. A jako kontrast má milovaná Jizera. Nejdřív jsem se koupala asi na 1.5. a nejpozději v prosinci. Ale v termálním bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.5.23 14:04
@Me Mimmix píše:
Plavat umím. Tedy nad vodou. Obdivuju všechny, kdo se dokážou potopit a ještě u toho mít otevřené oči :lol:

Nic na tom není. Však musím vědět, kam plavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.5.23 14:07
@Náměsíčná píše:
Umím plavat. Plavky přišli minulý týden. Miluju vodu. Ležím na hladině vypadám jak mrtvá, ale já si to užívám. Taky se ráda potápím. Pod vodou je úplně jiný svět.

Vysvětlíš mi, proč já, tlustice, na vodě na zádech ležím a nemusím ani nic dělat, a moje dvaceti a něco kilové šlachovité mládě jde ke dnu? Snažila jsem se ho to naučit v termáloch na Slovači a nic. Tak snad teď na plavání se to naučí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
3.5.23 14:08

Plavat umím a odvážím se říct, že dost dobře.
Byla jsem tlusté dítě, ale plavat jsem uměla. Jenže tlusté děti a teenageři se neradi ukazují v plavkách, takže jsem se na mnoho let vodě vyhýbala a vrátila se k tomu až ve 26letech.

Málem jsem se utopila :lol: dech na nule, kondička nula. Začla jsem chodit 3-4týdně a i v době treninků, kdy jsem kukala co a jak trenují. Držela jsem si trenikové plány, pomůcky. Zvládám všechny styly, včetně vlnění a ve slušné rychlosti.

Nejlepší bylo, když mě nějaký ctitel pozval na bazén, když slyšel, že chodím plavat :lol: :lol: :lol: odcházeli vyfluslí a ponížení :lol: proto ted chci zapracovat na dětech, aby taky uměli dobře. Na protáhnutí hrudního košíčku :lol: je plavání super…a taky je to sport, kde je člověk sám, klid, pohoda a užívá si to ticho pod hladinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
3.5.23 14:08
@Russet píše:
Nic na tom není. Však musím vědět, kam plavu.

Máš můj obdiv. Zkoušela jsem to tisíckrát. V tomhle jsem úplně marná. Když se snažím (s brýlemi) plavat směrem ke dnu, pořád mám pr.del nad vodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15748
3.5.23 14:11
@Janli píše:
Plavu, ale nesnáším vodu v obličeji. Nepotopím se a jak na mě začne někdo cákat, tak chytnu hysterák - beze srandy…. :oops:

Nemáš vzteklinu? Hydrofobie je jeden z příznaků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
@Russet píše:
Vysvětlíš mi, proč já, tlustice, na vodě na zádech ležím a nemusím ani nic dělat, a moje dvaceti a něco kilové šlachovité mládě jde ke dnu? Snažila jsem se ho to naučit v termáloch na Slovači a nic. Tak snad teď na plavání se to naučí :think:

Tomu se říká „pocit vody“ někteří to prostě neumí a musí trénovat. Stejné jako kopání s deskou. Držíš desku a kopeš a logicky pluješ vpřed. No, znám lidi co pluli i dozadu nebo na místě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904

Plavat umim, vodu mam rada. Ale jsem desne zmrzla. Plavky - nove uz letos mam. Za posledni 2 mesice jsem plavkovy satnik rozsirila asi o dalsich 15. Uz budu muset pro letosek koncit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.5.23 14:13
@Me Mimmix píše:
Máš můj obdiv. Zkoušela jsem to tisíckrát. V tomhle jsem úplně marná. Když se snažím (s brýlemi) plavat směrem ke dnu, pořád mám pr.del nad vodou :lol:

Tak v bazénu nebo v mělkém moři se potopím. Zaberu rukama a je to. Ale s potapěčskou výstrojí si netroufám. Snad mi to nikdo nedá k blížícím se 45. narozeninám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.5.23 14:14
@Maggdallena píše:
Plavat umim, vodu mam rada. Ale jsem desne zmrzla. Plavky - nove uz letos mam. Za posledni 2 mesice jsem plavkovy satnik rozsirila asi o dalsich 15. Uz budu muset pro letosek koncit 8)

8o Já měla nejvíc troje. A teda schovávám menší bikiny. Až zhubnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
3.5.23 14:15
@Russet píše:
Vysvětlíš mi, proč já, tlustice, na vodě na zádech ležím a nemusím ani nic dělat, a moje dvaceti a něco kilové šlachovité mládě jde ke dnu? Snažila jsem se ho to naučit v termáloch na Slovači a nic. Tak snad teď na plavání se to naučí :think:

Já jdu taky ke dnu :lol: neudrzim se ani omylem a naopak, když sem chci potopit, tak mě to zas nese nahoru a třeba na dno bazenu se nedostanu :mrgreen: můj člověk by ideálně plul někde metr pod hladinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.5.23 14:16
@axlpol píše:
Tomu se říká „pocit vody“ někteří to prostě neumí a musí trénovat. Stejné jako kopání s deskou. Držíš desku a kopeš a logicky pluješ vpřed. No, znám lidi co pluli i dozadu nebo na místě :-)

V řece v proudu je docela prča pozorovat plavkyně stylu paní radová, jak plavou skoro na místě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
3.5.23 14:21
@Russet píše:
8o Já měla nejvíc troje. A teda schovávám menší bikiny. Až zhubnu :lol:

Ja ted asi 20 :oops: objevila jsem kouzlo Sheinu. Predtim jsem si kazdy rok kupovala 2-3 vetsinou v Calzedonii. Ale obecne na obleceni jsem strasny krecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí