Umíte plavat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11292
3.5.23 12:15

Umíte plavat?

Ahoj,

já plavat neumím a vodu nemám rád a ona nemá ráda mě. Neumím splývat. V dětství, když jsem byl v lázních, sestřička mi myla hlavu, šampón ji vyklouzl z ruky a jeho obsah skončil v mém obličeji. Pak jsme šli do kina na pohádku S čerty nejsou žerty a já ještě v kině vypouštěl bublinky. Od té doby nemám rád ani sprchu, nesnáším vodu v nose a v očích. Co vy, už máte na léto nakoupené plavky?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LiduNe
3.5.23 12:22
:potlesk: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
644
3.5.23 12:37

Beru to jako uplny zaklad. O nejake vodni terapii jsi nepremyslel? :D
S detmi jsme chodili na plavani pomalu od narozeni az do nejakych 4 let, kdy je instruktorka hodila do bazenu s proudem a vlnobitim v tezkem obleceni a zimnich botach. Az ve chvili, kdy se z toho zvladly dostat, jsme to brali jako “jo, umi plavat”. Bydlime v ostrovni zemi, utesy a plaze vsude okolo, mame bazen, ve meste je velka reka,… kdyby deti neumely plavat, tak umru strachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24540
3.5.23 12:44

Plavu si dobře a ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
3.5.23 12:45

Plavat jsme chodili už na ZŠ. Jedina „sportovní“ aktivita, ve které jsem se dostala mezi první 4. Ve zbytku jsem byla poslední z posledních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3009
3.5.23 12:47

Dokážu se velmi slušně neutopit.
„Opravdové“ plavání se správnou technikou neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
3.5.23 12:49

Potřebovala bych ještě nějaký mezibod mezi c) a d) :mrgreen: Jinak plavání považuji za důležité až tak, že mě dítko přeplavalo už koncem prvního stupně a umělo i motýlek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
3.5.23 12:53

Taky nemám rada vodu, jako mala sem se topila, takže plavání fakt nevyhledavam :D zadny závodní plavec ze mě nebude, tak tak se udrzim nad hladinou, ale spadnout někde do vody, tak se neutopim, ke břehu bych doplavala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64846
3.5.23 12:57

Udrzim se, ale nic moc. Hlavu pod vodu nedam. Ani to moc neudycham, mam adtma a nedela mi plavani moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.5.23 13:17

Plavu, ale nesnáším vodu v obličeji. Nepotopím se a jak na mě začne někdo cákat, tak chytnu hysterák - beze srandy…. :oops:

• Citovat
  • Upravit
140225
3.5.23 13:18

Ano, umím plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148108
3.5.23 13:19

Plavat umím. A jsem ráda. Máma i babička plavat neuměly.
Plavat do bazénu chodím celoročně, v létě ina koupaliště. Mimochodem, plavání je jedna z mála sportovních aktivit, které vzhledem ke svému zdravotnímu stavu můžu provozovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.5.23 13:57

Voda je můj živel. Ale mám k ní respekt. Léto, řeka, pláž, to je radost. Vnitřní bazén toleruju jen kvůli dítěti. Je máčenka po mně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860

Umím plavat. Plavky přišli minulý týden. Miluju vodu. Ležím na hladině vypadám jak mrtvá, ale já si to užívám. Taky se ráda potápím. Pod vodou je úplně jiný svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923

Já plavat umím, moje maminka ne, a považovala to za takový handicap, že byla hrozně nešťastná, když za mého miminkovského věku mě nedostala do vaničkování a kojeneckého plavání, tehdy to byl boom a bylo to naprosto nemožné se do kursu dostat,
ve školce jsem vždy chodila do nepovinného plavání a pořád jsme jezdili k moři a chodili na koupaliště,
moje dítě na vaničkování a kojenecké plavání chodilo, se školkou plavat také chodí, miluje to, ale zatím opravdu plavat neumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí