Umíte plavat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3958
3.5.23 16:40

Plavat umím, ale co jsem se za celý život nenaučila, je skočit do vody bez držení nosu…vždycky mi tam ta voda vteče :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
3.5.23 16:49

Plavat umím. Ale nesnáším vodu v obličeji, takže plavu jal paní Radová. Ale vydržím tak plavat překvapivě dlouho. Kluk se zase naučil plácat správně, takže nejčastěji plave kraul. A u všeho potápí hlavu, takže si spolu moc ve vodě nepokecáme :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
11349
3.5.23 17:43

„Phelpsovo tělo je výjimečně vhodné k plavání. Má dlouhé, tenké tělo s rozpětím paží 204 cm, které jsou nesouměrné k jeho výšce 193 cm. Má relativně krátké nohy, které zmenšují odpor vody, ale přesto má velikost bot 49,5 a má takzvané gumové klouby v kotnících. Je schopen ohnout svůj kotník víc než baletní mistr, a to mu umožňuje maximální záběry.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32051
3.5.23 17:46

Plavat umím, ale vodu nesnáším…od malička…maximálně bazén…musím vidět na dno…jsem ohnivý znamení, no… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.5.23 20:33
@ludmilaadamkova píše: :mrgreen: :mrgreen: tuk plave…

To vysvětluje můj um ležet na vodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.5.23 07:08
@stinga píše:
no vysvětlit to neumím, ale je to jasné, je to z fyziky, měrná hustota myslím se to jmenuje, tuk je lehčí než šlachy - ty máš prostě menší tu měrnou hustotu

Ale na druhou stranu nemám problém se ani potopit na dno a plavat po dně. Jak jsem na souši neohrabaná, tak ve vodě jsem mrštnější a odvážnější. Odmala. Sporty mi obecně nikdy nešly, vše mě stojí úsilí, ale plavání ne. Přeplavu Kristýnu v Hrátku tam a zpět a můj sportovněji založený muž by chcíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
4.5.23 07:31

Plavat umím tak lehce.. Chvilku se udržím nad vodou. Ale moc ráda to nemám. Úplně nesnáším potápění :mrgreen: brrrrrr. Plavky ani nevlastním a nemám v plánu je pořizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.23 08:04
@Janli píše:
Plavu, ale nesnáším vodu v obličeji. Nepotopím se a jak na mě začne někdo cákat, tak chytnu hysterák - beze srandy…. :oops:

Taky to tak mám, totální hysterák mám, když mě někdo “ze srandy” byť na sekundu potopí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148173
4.5.23 09:51

Nechápu jak někdo může nesnášet vodu a plavání.
Ale budu spravedlivá, já zase nelyžuju, tak lyžaři zase můžou nechápat mě. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11349
4.5.23 10:03
@Anna766 píše:
Nechápu jak někdo může nesnášet vodu a plavání.
Ale budu spravedlivá, já zase nelyžuju, tak lyžaři zase můžou nechápat mě. :jazyk:

Já mám vodu rád, nepiju ji, ale po zápěstí mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11349
4.5.23 10:06
@Thomassss píše:
Plavat umím, ale co jsem se za celý život nenaučila, je skočit do vody bez držení nosu…vždycky mi tam ta voda vteče :roll: :lol:

No přesně, ale v příštím životě budu velryba nebo ten Modrák z Avataru. A myslím, že i ti, co se potápějí hloubkově neboli frídajvink, tak si dávají na nos kancelářskou sponku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.5.23 10:51
@Ploskutáček píše:
No přesně, ale v příštím životě budu velryba nebo ten Modrák z Avataru. A myslím, že i ti, co se potápějí hloubkově neboli frídajvink, tak si dávají na nos kancelářskou sponku.

Mají masku podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky