Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nezapomenutelný hlas. Je ho škoda, ale aspoň mu je už dobře.
Asi jsem necitelná zrůda, ale jelikož já toho člověka neznala jinak než z TV obrazovky, tak na mě tyhle zprávy nějak nenechávají stopy
Je ho škoda, stejně jako každýho jinýho člověka, kterej zemře v takovým, ne zrovna vysokým, věku…
TEď jsem to taky četla, vůbec jsem netušila, že je nemocný, takže docela šok. Mě ten člověk nějak k srdci nepřirostl, ale na radiu Blaník (třebíčsko) měl pořad S Čechem po Čechách a ten jsem moc ráda poslouchala.
Nevíte jakou měl nemoc? já jsem vůbec netušila, že mu něco je…
Škoda ho, vídali jsme ho každý rok při královském pochodu z Prahy na Karlštejn. Král byl jenom jeden, ať žije král. ![]()
http://www.kralovskypruvod.eu/…44f3dadb.jpg
Příspěvek upraven 22.03.13 v 13:11
@Seizdra píše:
Asi jsem necitelná zrůda, ale jelikož já toho člověka neznala jinak než z TV obrazovky, tak na mě tyhle zprávy nějak nenechávají stopyJe ho škoda, stejně jako každýho jinýho člověka, kterej zemře v takovým, ne zrovna vysokým, věku…
mam to podobne
zasahl me akorat Douglas Adams, Smoljak a zpětně Ljuba Štíplová, když jsem zjistila, že ty nejhezčí básničky pro děti jsou od ní a začala si jí googlit.
Měl údajně Lynchův syndrom (tvorba nádorů různě po těle) a dostal k tomu zápal plic. Letos ty virózy a z nich zápaly jsou fakt hnusný, vím o 2 lidech, skončili v umělým spánku, jeden umřel, a hodně jiných fakt hnusný zápaly plic.
Naši s ním zažili organizování schůzí OF a říkali, jaký to byl hodný, fajn člověk. Takže pro mě je to víc osobní. A jeho sametový hlas byl nezapomenutelný.
Taky jsem z toho v šoku. A takovej chlapák. Měla jsem ho ráda. Čest jeho památce.
Měl nějakou vrozenou vadu, plíce +rakovina. Znala jsem ho osobně, dokonce jsem při seznámení netušila o koho jde.Byl to suprovej člověk, takovej lidskej, nehrál so na celebritu.No a jeho hlas je nezapomenutlnej.Syn mi říkal, že je nemocnej asi před dvěmaměséci, ale že je to tak vážný jsme netušili. Je ho škoda, byl mladej.
@Seizdra píše:
Asi jsem necitelná zrůda, ale jelikož já toho člověka neznala jinak než z TV obrazovky, tak na mě tyhle zprávy nějak nenechávají stopyJe ho škoda, stejně jako každýho jinýho člověka, kterej zemře v takovým, ne zrovna vysokým, věku…
To určitě nejsi, každá to máme jinak…
@bamba píše:
Měl nějakou vrozenou vadu, plíce +rakovina. Znala jsem ho osobně, dokonce jsem při seznámení netušila o koho jde.Byl to suprovej člověk, takovej lidskej, nehrál so na celebritu.No a jeho hlas je nezapomenutlnej.Syn mi říkal, že je nemocnej asi před dvěmaměséci, ale že je to tak vážný jsme netušili. Je ho škoda, byl mladej.
Ta vrozená vada je ten Lynchův syndrom - to je dispozice pro zhoubné bujení - viz google.
Tak já ho měla především spojeného s Garfieldem
Měl velice příjemný hlas.
Jsem v šoku, umřel Láďa, vynikající člověk a kamarád. Netušila jsem, že byl tak vážně nemocný. No už delší dobu se nepohybuji mezi minigolfistama.