umrelo kvuli mne...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
19.8.08 13:42

ahojky.

Miminko neumřelo kvuli tobě!!!!Umřelo proto že nebylo zdraví a dost silný!
Víš kolik ženskej v těhu fetuje,chlastá a svoje děti nechtěj a přesto je donosí a jsou zdravé.Nesmíš si to vyčítat.Já miminko moc chtěla,moc jsem se těšila a taky mi umřelo.Prostě příroda rozhodla za nás i když je to těžké.Máš dvě krásné princezny a ty tě nenechají dlouho smutnit.Držim palce at to brzy přebolí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.3.13 15:34

Moc dobre vim, jak se zakladatelka citila. Ja take prisla o mimi, i kdyz v mem pripade to bylo na konci tehotenstvi. Jenze cim vice se blizil termin porodu, tim vice jsem se bala, jak budu zvladat, kdyz uz mam doma prcka (rok a pul), co kdyz holcicka nebude tak bezproblemova, jestli budu mit trpelivost atd.. take si kolikrat rikam, jestli mala neodesla proto, ze jsem se ji bala. Jenze pak si pripomenu, ze s klukem jsem mela podobne obavy a desila se toho, jak budu zvladat a presto jsem tehotenstvi zvladla az do konce. Takze urcite ty obavy nebyly duvodem k teto tragicke udalost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty