Krvácení po revizi

49
26.4.08 12:56

Krvácení po revizi

Ahoj holky, teda jak si to tu ctu, tak co prispevek, to nejaky smutny pribeh… Je az hrozny, cim si clovek musi projit, kdyz chce miminko! Jinak, psala jsem prispevek k tematu „revize“ a ptala se jak moc bych se mela v beznem zivote omezit po revizi. Delali mi ji ted v pondeli 21.4. a vse bylo celkem ok (az na psychiku…), krvacet jsem prestala temer hned. Ve stredu jsem mela malinko zvysenou teplotu, ale jinak nic. No, a v patek - tedy vcera - jsem zacala mit od rana strevni problemy - bez teploty a vecer jsem najednou mela 37,5 a dnes rano jsem zacala krvacet. Strevni problemy uz nemam, teplotu taky ne a to krvaceni je zhruba jako slabsi menstruace. Takze je to u me jako na houpacce… Chci se jen zeptat, jestli jste nektera mela treba jen podobne zkusenosti a jestli si myslite, ze je to po revizi po zamlklem tehotenstvi aspon trochu normalni, nebo jestli mame nabehnout do nemocnice… Porad si totiz myslim, ze mam telo kvuli hormonum uplne zmatene… :D Tak predem diky za vase rady a zkusenosti, Majda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
26.4.08 13:05

Ahoj Magdi,

asi to bude k té teplotě a střevním problémům. Kdyby si však krvácela hodně a více dnů tak neváhej jet do nemocnice. Držím pěsti ať vše dopadne dobře. Lada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.08 18:42

Ahoj Magdi,já jsem po revizích taky slabě krvácela snad týden,to je normální,ale ta teplota není moc dobrá,radši si zajdi k doktorovi,aby jsi neměla zánět.Doktory musí člověk uhánět.Mě po první revizi nechali v děloze celý plod, ale tím se nenervuj, na to jsou experti pouze v Liberecké nemocnici.Já sice už taky bláznim, ale člověk musí věřit, že bude dobře. Hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
49
28.4.08 21:40

Ahojky, dekuji moc obema za odpoved. Dnes jsem byla u doktora, rikal, ze je vse relativne ok, deloha zatazena a to krvaceni souviselo s vyplavenim zbyle tkane… Tak mi dal pro jistotu antibiotika, aby nevznikl nejaky zanet. Ale uz se celkove citim lip.
Pro „anonymni“: teda to me fakt udivuje, jak mohou byt doktori neceho takoveho schopni…Pak jim ma clovek verit :? Psala jsi o revizich v mnoznem cisle - jestli Te to potkalo vickrat, tak to je mi moc lito… Me to stacilo jednou a to jeste nevim, co me ceka s dalsim tehotenstvim. No, to clovek nevi nikdy a v nicem, ze?
Tak se mejte hezky a hodne stesti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty