Umyvadlo v dětském pokoji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.4.25 14:33

Já bych zachovala odpad a třeba přívod vody, ale zatím zaslepila skříňkou, ale nechala do budoucna, když byste tam chtěli obnovit kuchyňku…jinak naše děti do budoucna budou mít koupelnu jen pro sebe sprcha, vana, záchod, dvou umyvadlo a o kousek vedle samostatné WC…my s mužem máme přípravu na druhou koupelnu u budoucí ložnice…

• Citovat
  • Upravit
1843
25.4.25 14:40
@Anonymní píše: Více

Strašně citlivé téma, ze je nutný použít anonym :roll: mmch ve vězení mají v místnosti i hajzl, na to jsi tak trochu zapomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
25.4.25 20:23

Holky máte pravdu. My to asi vezmem z gruntu. Zatím to zazátkujeme a později tam uděláme malou koupelnu právě v té místnosti po staré kuchyni. Bude hned za dveřmi takový roh. Dává to smysl protože v tom rohu je souběžně stará komínová šachta, do které by mohlo jít odsávání. Malý sprcháček u zdi, vedle záchod a na protější straně umyvadlo se zrcadlem, skřínka pod umyvadlo a poličky. Ta část domu je podsklepená takže odpad taky nebude problém zvetšit, můj říkal že to vlastně vede hned pod tím. Sice to ubere místo ale i tak budou mít každá víc prostoru než já jsem měla s bráchou dohromady :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max