Únava a bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.12.18 06:37

Únava a bolesti

Ahoj, chtěla bych poradit… je to trochu vážnější téma, už alespoň 2-3měsice mi pretrvavaji potize s bolesti bricha, unavou a celkovym vycerpanim. Dneska sem se rozhodla to řešit protoze uz nevim jestli to vydržím. Zrovna dnes v noci jsem se v půl pátý vzbudila se zimnici, bolesti bricha a nevolnosti. Tohle ale neni poprve, asi tyden v kuse uz beru kazdy den ibalginy a paraleny atd.(vim ze to neni dobre) chtela bych poradit co s tim, taky to muze byt z psychiky kazdopadne to by asi netrvalo tak dlouho protoze sem studentka sš takze neresim zadne velke problemy a tak. Kazdopadne v pondeli nastupuju na intr a rekla bych i ze to muze byt z toho, jenze to ze jdu na intr vím asi tyden a ty dva mesice pred tim sem trpěla taky. Vlastne sem si ty bolesti a unavy spojila i s prvnim sexe ktery byl pred +-3mesici, snad by to nebylo nic gynekologickeho. Zkuste mi napsat co by ste delali v mé situaci, děkuji ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
724
8.12.18 07:00

Co dělat? Jít k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
8.12.18 07:10

A proc nejdes k lekari? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65033
8.12.18 07:30

Řešila bych to s lékařem,tady těžko někdo vyvěští,co to je. Ale řešila bych to až v pondělí, rozhodně ne přes pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
8.12.18 09:31

Muze to byt gynekologicky zanet nebo i slepák. Jdi k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
8.12.18 09:38

no měla jsi být dávno u mudr, a řešit dlouho trvající bolesti na pohotovosti taky není ideální.
Může to být naprosto cokoliv , žlučník , zánět slinivky, gyn to taky může být prostě cokoliv, no upřímně jsi hloupá že jsi nešla dřív :zed: v některých případech se hrdinství nevyplácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí