Únik moči v devátém týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
24.2.25 14:44

Únik moči v devátém týdnu

Ahoj holky, asi trošku trapný dotaz, ale nikde jsem nic podobného nenašla, všude se o úniku moči mluví až v souvislosti s mnohem pokročilejším těhotenstvím (tak od 16+). Zažila některá z vás takhle brzy? Už dva týdny jsem nemocná a šíleně kašlu, první „výtok“ se mi stal včera. A od té doby po každém zakašlání (= urputném záchvatu kašle :D ) můžu jít měnit kalhotky. Z toho kašlání už mě dost bolí podbřišek, břicho i bedra, a to i když zrovna nekašlu. Nešpiním, jen předevčírem jsem jednorázově zakrvácela jasnou krví, ale bylo toho malinko a jenom na papíru, tak jsem to úplně neřešila. Ale teď po těch pár dnech, upřímně nejraději bych se šla na gyndu ujistit, že je všechno v pohodě, měla jsem pár dní i zvýšené teploty ke 38°C, do toho pořád ty záchvaty kašle, do toho teď ty „úniky“… :oops: A samozřejmě v mých představách už je všechno špatně, krev znamená ZT, únik moči je ve skutečnosti únik plodovky… :D Každopádně moje gynekoložka má na dveřích jasně napsané, že nemocní mají do ordinace vstup zakázán. Další kontrolu mám až za deset dní, a to mi přijde jako moc dlouhá doba. Myslíte, že když bych s tímhle jela na pohotovost, že na mě budou zle koukat? :think: Slyšela jsem o případech, kdy těhotenství po viróze nebylo ok, tak se chci prostě ujistit.
Tak nakonec je to víc dotazů v jednom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
821
24.2.25 15:20

Ja s kašlem v 14tt skoncika na kapačkách. Hned tam jdi. Mas podrazdenou dělohu a muze to vyvylat potrat. Tak mne informoval muj gynekolog a od něj jsem jela rovnou do špitálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí