Úník od všeho.....

13331
9.11.16 19:11

Zdrhám z baráku, nic lepšího na to nefunguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
962
9.11.16 19:33

Z podobnych duvodu pritel kazdy druhy patek hlida a ja jdu s jednema kamoskama vecir nakupovat a s dalsima pak na drink. Praktikuji od 7m veku ditete, mala nijak netrpi s tatuldou si to uzivaji, jelikoz zase delaji curbes a jedi to, co bych neschvalila a nikdo je za to,,nebuzeruje'' :D dite me bavi, ale proste si chci na urcitou chvili vyhodit z kopytka a bavit se o cizich problemech, o praci atd, i pritel je radsi ze se jdu vykrafat, rekl ze jsem to zase JA jakou me znal. Takze to diky tomu klape na obou stranach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
9.11.16 19:35

Cca jednou týdně jdu s kámoškou na víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.11.16 19:39

Vecer pravidelne 30 minut hraju na pocitaci Diablo 3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
9.11.16 19:45

@IvčaKevinIvanka Já jsem jednou týdně jezdila do školy, abych se dostala trochu do jiného světa. Sem tam výlet s kamarádama, ale tam se člověk stejně o dětech baví. A byla jsem na jaře sama! na wellness víkendu, za měsíc jedu zase. :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
21311
9.11.16 20:06

Když je krize vytahnu notebook a zaparim si - dřív wowko, teď na to není čas, tak aspoň hearthstone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
9.11.16 20:06

Nemam touhu utikat od deti nebo nekam do spolecnosti, ale casto potrebuju proste jen BYT SAMA na par hodin. Vetsinou vezmu psa ven, do luk a lesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
9.11.16 20:07

Mně taky pomáhal jedině odchod z bytu - občas někam s kamarádkami, ale to mi ve skutečnosti moc nepomáhalo, protože to nebylo to správné odreagování, stejně se debata vždycky stočila k dětem a k tomu, od čeho jsem se snažila vyčistit hlavu). Tak jsem se vrátila ke koníčku z dětství a 2× týdně vyrážím do „jiného světa“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
9.11.16 20:11

Já si občas zajdu do města popít, pak jsem zase jako sluníčko :palec: :kytka: Někdy je třeba si udělat čas sama pro sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
9.11.16 20:12

Chodim behat a kdyz to nejde, tak aspon beru knizku, s tou mam vzdy ppcit, ze jsem jinde i kdyh treba sedim doma na gauci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
9.11.16 20:15

Procházka v lese se sluchátkama na uších. To je lahoda. Ale co jsme se přestěhovali v podstatě do lesa tak chodím i s dítětem a je to podobný relax.

Doma uspat dítě, pustit si muziku a uklidit kuchyň, nějak mě uspokojuje ten pořádek co tam pak je. Ráda umývám nádobí, takže relaxuju i u toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
9.11.16 20:17
@Aletheia píše:
Procházka v lese se sluchátkama na uších. To je lahoda. Ale co jsme se přestěhovali v podstatě do lesa tak chodím i s dítětem a je to podobný relax.Doma uspat dítě, pustit si muziku a uklidit kuchyň, nějak mě uspokojuje ten pořádek co tam pak je. Ráda umývám nádobí, takže relaxuju i u toho :mrgreen:

vzácná to žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
9.11.16 20:27

@Aletheia Tak já nádobí umyvam nerada, ale zase ráda zehlim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.11.16 20:39

I kdyz nemam nijak zvlast pocit, ze musim „unikat“,presto minimalne jednou do mesice dam deti babicce na den a noc a zpetne pak musim vzdy uznat, ze mi to hrozne pomohlo! Vetsinou jdeme s manzelem nekam na vecu ci kino, pak vino, sex bez nutnosti byt tise a dlooooouhy spanek.
Bezne denni uniky:sklenka vina kdyz deti usnou, dobry syr a big bang theory, red dwarf nebo treba black books ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.11.16 08:29

Pro me je to i cigareta… kdyz prijde pritel domu, sprchne se a dostane malou na povel, mame to na dvur tri patra, tak i to je o trochu vetsi chvilka klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová