Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda,
blíží se Vánoce a já se chtěla zeptat, bude někdo z vás dělat rodinám fotokalendáře? Jeden rok jsem dělala, loni jsem darovala fotomagnetky a letos nevím. Zase přemýšlím o stolním fotokalendáři, ale nějak jsem nenarazila na akci. Poradíte? Nebo jaké dárky ještě dáváte babičkám? ![]()
Já budu nechávat dělat rodině fotokalendář, ale čekám na nějakou dobrou akci..posledně byly nástěnné kalendáře A4 za 111kč, ale zrovna tu akci jsem propásla..
Já predloni nechávala stolní tuším za 169,–/ks. A teď zatím nikde nic. Tka asi ještě vyčkávat ![]()
Já vždy čekám na nástěnné A3. Z toho se pak dají fotky i vystříhat a použít dle libosti do rámečků ![]()
Děláme každoročně nástěnné vel. A3 pro všechny babičky a prababičky, obvykle v akci bývají kolem 180-200kč/kus. po novém roce jsme loni kupovali za 180kč/kus. každoročně vyrábíme s dcerou přání, pak kupujeme maličkosti. Nejsem zastánce hromady dárků, co je potřeba se většinou koupí v průběhu roku.
Moje děti se budou zase fotit ve škole. Takže budu mít jako každý rok stolní kalendáře se školními fotkami.
Zkouseli jste nekdo na fotokalendare.cz? Jde mi o to jak to vypada, ted maji akci za 149kc A4
![]()
ja letos nacpu rodine hrnky s fotkama
(jako babickam a prababickam
)
Jsou v akci všude! Já dělám letos fotoknihy, ale to jen proto, že jsem se vdávala, tak našim a tchánovcům a prarodičům
Jinak akci má bontia, happy foto, na slevomatu jsou a saal-digital (nic lepšího není) taky má akce ![]()
Teď je akce na piklio.cz, 2 kalendáře plus třetí zdarma a když se zaregistrujete tak -200kč při nákupu nad 500kč. Dneska asi objednám. POštovné mají levné do zásilkovny.