Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Procházka v lese se sluchátkama na uších. To je lahoda. Ale co jsme se přestěhovali v podstatě do lesa tak chodím i s dítětem a je to podobný relax.
Doma uspat dítě, pustit si muziku a uklidit kuchyň, nějak mě uspokojuje ten pořádek co tam pak je. Ráda umývám nádobí, takže relaxuju i u toho ![]()
@Aletheia píše:
Procházka v lese se sluchátkama na uších. To je lahoda. Ale co jsme se přestěhovali v podstatě do lesa tak chodím i s dítětem a je to podobný relax.Doma uspat dítě, pustit si muziku a uklidit kuchyň, nějak mě uspokojuje ten pořádek co tam pak je. Ráda umývám nádobí, takže relaxuju i u toho
vzácná to žena.
I kdyz nemam nijak zvlast pocit, ze musim „unikat“,presto minimalne jednou do mesice dam deti babicce na den a noc a zpetne pak musim vzdy uznat, ze mi to hrozne pomohlo! Vetsinou jdeme s manzelem nekam na vecu ci kino, pak vino, sex bez nutnosti byt tise a dlooooouhy spanek.
Bezne denni uniky:sklenka vina kdyz deti usnou, dobry syr a big bang theory, red dwarf nebo treba black books ![]()
Pro me je to i cigareta… kdyz prijde pritel domu, sprchne se a dostane malou na povel, mame to na dvur tri patra, tak i to je o trochu vetsi chvilka klidu…
Já neunikám od dětí, ty teprve čekám, ale v době, kdy jsem studovala dvě vysoké měla práci a brigádu jsem občas únik potřebovala a nenašla jsem nic lepšího než sport, běh, plavání, kolo, sluchátka do uší a nazdar ![]()
Až se narodí dvojčátka, myslím, že tahle potřeba zase přijde ![]()