Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@misgwa lepsi?
To teda slysim prvne. Ja bych nenechala píchat. Lepší jedine v tom, ze rovnou daji Tebou vybrane nausnice. U nastrelovani vyberes nejake jejich a casem das svoje. Jestli to teda chapu dobre? ![]()
@misgwa urcite je lepší nastrelit, to tolik nebolí, ale to už je teď asi jedno
kvůli čemu vám budou brát krev?
To uz bouzel. je
zda se ji nejaka zluta coz me neprijde tak nevim????.chjo wubec se netesim doufam ze ji to nebude bolet tolik jako vcera
@misgwa tak to bude jenom z paticky, malá měla žloutenku a v porodnici ji to brali kazdej den, byli jsme tam 9 dni
to nic není ![]()
Ahoj holky, můžu se připojit, naše Markétka se narodila 3.2. Prdiky nás trápí taky, espumizan jsme dávaly, ale po pár dnech se nám to zdálo ještě horší, tak ted jen kmínový čaj, masáže bříška a cvičení. Ted zrovna čekáme u dr. na prohlídku v šesti týdnech, tak jsem zvědava kolik mala přibrala ![]()
Jinak nausnicek se desim taky ![]()
@mysimys tak te tady Vítam
koukám že prdiky trapi vsechny at uz je za nama. jinak nam brali krev z prstíku a byla strasne statecna takze dobry.jen tak jsí tam pofnukavala.
@misgwa tak to je skvělý
, nebolelo jako předtím, super. Nám teda takhle hrozně brečela malá i při prdíkách hned ze začátku. Uplně zrudla a nemohla popadnout dech, já musela mnohdy odejít, než se překonalo to nejhorší, muž se ujal chování a nějak jsme to vždycky přežili. Ted už to není tak hrozné, už známe polohy, jak prdíky vyhnat rychleji a cvičíme při každém přebalování taky.
My byly včera na kyčlích, levá ok, pravá trochu nedovyvinutá, tak máme 4 týdny dávat plínky mezi nožky a bude to prý dobrý. Sháněli jsme včera ty kalhotky, které to drží, to ani prd, ve 3 zdravotkách, posílali nás od čerta k dáblu a nic, nesehnali jsme
. Tak jsem si vzpomněla na kamarádku která má mimča dvojčátka, a nastesti kalhotky jeste má, tak dnes jedu vyzvednout. Vy jste měly všechny kyčličky v pořádku?
@mysimys ahoj
jak dopadla kontrola? jak je dcerka veliká a jak se jmenuje?
@Lex1 nevíš, jaký mate nález na sonu? My IIa, což je fyziologicka nezralost, do 3 měsíců je to normální, ale taky máme dávat plinu navíc, prý preventivně
dávám ji navíc čtvercovku sepnutou snappy sponkou, kontrolu máme asi za 3 týdny, tak snad už to bude mít ok ![]()
Tak my máme kyčle prý jak fotbalista tak jsem ráda na kontrolu jdeme az v červnu. tak jaky den jste měli s holkami? my dneska vstávali v 9 a do 4 mi nechtěla vůbec spat jako tak jsem ji vzala ke mně do postele Já s ni usnula na hodinku a ona ještě pokračuje. Taky Vam nechtějí spat v postýlce?
@dickys taky tak, mame Ib az IIa, dnes jsem privezla kalhotky, vycpala 2 plinama a uz mame taky na sobe
. Kontrola za 4 tydny, verim, ze to bude v poradku
, kalhotky budem davat i pak dal, preventivne
@misgwa my dneska den tak napul
, dopoledne super, prisla kamoska na navstevu, mazlila se s malou, pak po kojeni prochajda venku, spala jak zabita…a po dalsim kojeni od cca 13.30 masakr, plac plac a plac
prdiky mela hrozny. Po dalsim kojeni znovu, vůbec nespala. Az ted spinka
. Jinak nam spi vsude, v postylce, s nama v posteli, dle nalady
, koupili jsme tu houpacku Hojdavak, tak i v ni spinka pres den.
@Lex1 Ahoj
tak kontrola dopadlo dobře, Markétka má přesně 4,5 kg tak už je to Velká holka, od porodu přibrala kilo a to se mi hůř rozjížděli laktace, tak se v porodnici hodně spadla. A kyčle máme taky v pořádku
Tak už jen zvládnout ty prdiky ty nás trápí opravdu hodně
a k tomu novorozenecke akné, ale to už se lepší. Má ho taky některý z vašich mimisku?
Jo taky jsi rikam at uz ma chudinka pokoj.ale ono se to prekuli a az se zacnou vic hybat tak uz to bude dobry.akne nema, ale ma potnicky. Takze mazu sudoku.