Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máminy prosím o radu. Malinké jsou 4 měsíce. Dneska ji hlídala švagrová. A mám ten pocit, že mi místo um v lahvičce, vrátila klasickou krupicovou kaši. Když jsem to vylévala byly uvnitř dvě obrovské hrudky. Což um nedělá. Malá mi teď tlačí hodně tuhou stoličku, opravdu hodně zabírá. Myslíte, že ji dala opravdu kaši z kravského mléka? ![]()
@LuciaP Se musis zeptat ji, my Ti ti to asi těžku vyvestime.
Třeba to mleko jen blbě protrepala. Pochybuju, ze si pridelavala práci s kasi, kdyz staci behem minuty uklohnit UM, a ze by kase protekla normalni savickou.
@LuciaP spíš špatně promíchala. a nebo popletla dávkování a dala víc mlíka než vody a i z toho má ted tuhou stolici. :-/ jak píšou holky, leda zeptat a řeíct, proč se ptáš, at enmá tendenci zatloukat, že to je jen tvůj rozmar. že malá má ty a ty problémy a ty potřebuješ vědět ted, co s tím podle toho, co ji je.
@LuciaP píše:
Máminy prosím o radu. Malinké jsou 4 měsíce. Dneska ji hlídala švagrová. A mám ten pocit, že mi místo um v lahvičce, vrátila klasickou krupicovou kaši. Když jsem to vylévala byly uvnitř dvě obrovské hrudky. Což um nedělá. Malá mi teď tlačí hodně tuhou stoličku, opravdu hodně zabírá. Myslíte, že ji dala opravdu kaši z kravského mléka?
Ty das hlidat 4 mesicni dite cloveku, ke kteremu nemas takovou duveru, aby ses ho zeptala na to, co daval diteti jist? Zamysli se… ![]()
@Cuddy já jí volala, ale už mě to nebrala byla v práci neodsuzuj hned ![]()
@Trojlístek @Svistice
Já se jí pokoušela dovolat, ale už byla práci, protože jsem se zeptala i tu pro Krista
@LuciaP píše:
@Cuddy já jí volala, ale už mě to nebrala byla v práci neodsuzuj hned
A mohu se zeptat, co by jsi delala, kdyby jsi vedela, ze ji tu kasi dala? Jak by ti ta informace pomohla?
@LuciaP možná to udělalo mliko, mne občas hrudkoval nutrilon AR, ten protiblici, když byla voda moc tepla.
Po cuchu bys asi poznala krupicajdu nebo um ne?
@LuciaP no jo jen si užij místních rejpalek co ví všechno nejlépe
hrudky děla špatně nadávkované um, popřípadě studenější voda. Dej male příští dávky vody o fous víc a bude to dobré ![]()
@Mollify83 já si tu na ty hvězdy zvykla. Teď jsem se švagrovou volala, a dala moc mlíka a nejspíš i studenou vodu, že to vypadalo fakt jako kaše.
@LuciaP
Priste to svagrovy vysvětli, u takovýho drobka se musí dodržovat dávkování (kvůli ledvinam). A co ona - je drbnuta? Studenou vodu? Bože, hlidam malý děcko, tak zapnu mozek ![]()