Únorčátka 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
17.3.17 23:35

@mysimys taky mame akne :( nebo potnicky, ono to vyjde nastejno asi :nevim:, od 3 tt presne se ji obsypalo čelo, pak trochu i tvare. Potiram cernym cajem, bile hlavicky hned zmizely, zustavaji cervene pupinky. Ale i tak je to mnohem lepsi. Kdyz neplace, je to super, jak breci, trochu to vyskace. Ale to vsechno do 2 mesicu zmizi, az se hormony a vse kolem ustali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.3.17 14:33

Jo tak to je fajn.ono se toho uklidní asi víc. a co vy dneska děláte když je venku takový hnus.my byli po nákupech chtěla jsem jsi koupit jarní bundu, ale misto toho jsem koupila malý dupačky a psoj novou hracku ja nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
18.3.17 16:25

@misgwa to je normalka :mrgreen:, vse uz jen pro dite :lol:, ja mela nedavno narozeniny a na otazky co bych si prala nebo potrebovala jsem odpovidala "plenky ubrousky nebo tak něco " :mrgreen:
My vegetime doma, prochazka s kocarem byla aspon hodinu, abysme se vyvetraly vsichni a tak poklizim mezi kojenim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
18.3.17 16:31

Holky kojite vsechny nebo davate UM? V jakych casovych intervalech kojite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.3.17 19:32

Jo tak u nas to neslo jit ven s kocarem prselo skoro cely den. Holky nemate nejaky figl jak malou naucit spat v postylce? nebo je jeste brzo? a kolik mate deti.My jen 1 a staci mi to bohate????Plne kojím a kojim jak jsi mala rekne po tech 2. az 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.3.17 20:06

Taky kojíte, přez den cca po třech hodinách a v noci podle prdiku, občas mám pocit že nonstop :) a s postýlkou neporadím neb mala spí se mnou v posteli :) hlavně že vedle má krásnou postýlku se super matrací :roll:
Máme ještě 10 létě ho syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.3.17 21:03

Jo taky mi prijde ze nic jineho nedelam nez prebaluju a kojim.jo taky spí semnou v posteli jinak by neusla. a nechat ji vyrvat fakt nechci. A to jsi spala i s prvnim v posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
19.3.17 00:40

S postylkou neporadim, mame taky prvni dite. S postylkou problem nema. Kdyz se ji chce spat, usne kdekoliv. Kdyz vyžaduje kontakt, mame u sebe. Od tech 3, 4 hod rano po kojeni davam do postele k nam automaticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.3.17 10:34

@misgwa jj i první se mnou spával, ale hlavně že začátku, kolem roku se sám přesunul do postýlky vedle postele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.3.17 11:26

Jo je ještě malinka.ale když to člověk slyší okolo jak jim dětmi spí v postýlce tak jsi říkam co dělaM blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.3.17 14:47

@misgwa ja jsem s tom tak trochu počítala ze bude v posteli s námi, postýlku mam udělanou jako takove rozšíření postele :) ale zatím se ani me nechce to řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
23.3.17 09:36

:mavam: maminky, jak valcite s dcerkami? U nas nic extra noveho, za tyden konci sestinedeli, tak se tesim, ze bude lepe :lol:. Mala v noci zacala byt trochu vic neklidna od tech 3, 4 hod, tak jsem zkusila zavinovat, je to trochu lepsi, tak uvidime co dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.17 12:15

My se máme báječně :pankac: Zítra má malá 7 týdnů, v úterý jsme byli na kontrole kyčlí - všechno super, další kontrola ve 3,5 měsících a taky dostala první vakcínu proti Rotavirům… Co se týče noci, tak večer koupeme, krmíme a usíná kolem osmé. A budí se v 1 a ve 4 na jídlo, potom hned usíná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
23.3.17 14:38

@Kikuška90 same dobré zpravy :palec:. Ockovani myslis Rotarix takhle brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.17 15:36
@Lex1 píše:
@Kikuška90 same dobré zpravy :palec:. Ockovani myslis Rotarix takhle brzy?

Jo jo, Rotarix.. první dávka se dává od 6 týdnů, druhou dostane za měsíc ještě s dalším očkováním.. už nevím co říkala, myslím, že Hexou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí