Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mag píše:
Ať se obrátí sem
http://www.umpod.cz/
Mag,tam uz prave psal,a je stale neodepsal ![]()
Nebylo to náhodou i v tv? Něco mi to připomíná, ale už je to poměrně dlouho..
marra píše:mag píše:Mag,tam uz prave psal,a je stale neodepsal
Ať se obrátí sem
No ono upřímně, asi není moc šancí, jak dostat ty děti z Ruska, kdyby to byl snad nějáký víc evropský stát, ale Rusko…
mag píše:marra píše:No ono upřímně, asi není moc šancí, jak dostat ty děti z Ruska, kdyby to byl snad nějáký víc evropský stát, ale Rusko…mag píše:Mag,tam uz prave psal,a je stale neodepsal
Ať se obrátí sem
no ja si to taky myslim,ach jo.. ![]()
PetiteFillette píše:
mozna podobnej pripad ![]()
marra píše:PetiteFillette píše:mozna podobnej pripad
Tak jestli to nebylo ono, tak to bylo hoooodně podobný. Možná by stálo za to pohledat, jak to s nima dopadlo. Tam matka taky popírala doručení jakýchkoliv dokumentů a ruská vláda stála samozřejmě při ní. Jestli to s nima dopadlo nějak ku prospěchu otce, tak by snad šlo dohledat postup. Bohužel ani nevím kde jsem to viděla, vím jen že o tom byla nějaká reportáž
![]()
Ma navíc,ona deti odvezla do Ruska,nechala je nekde u matky,a sama se do Čech vratila,takze deti jsou bez otce i matky,,a my ted nevime ,jak postupovat ![]()
PetiteFillette píše:marra píše:Tak jestli to nebylo ono, tak to bylo hoooodně podobný. Možná by stálo za to pohledat, jak to s nima dopadlo. Tam matka taky popírala doručení jakýchkoliv dokumentů a ruská vláda stála samozřejmě při ní. Jestli to s nima dopadlo nějak ku prospěchu otce, tak by snad šlo dohledat postup. Bohužel ani nevím kde jsem to viděla, vím jen že o tom byla nějaká reportážPetiteFillette píše:mozna podobnej pripad
Nebylo to náhodou i v tv? Něco mi to připomíná, ale už je to poměrně dlouho..![]()
nevis ani ,jestli to treba bylo na jednicce?zkusim to pohledat,diky ![]()
Elen,teda to je v pytli,ja ted si pustila tu reportaz a chce se mi z toho zvracet.co tedy delat?,,ukradnout" si deti zpet?vsechny tri jsou fixovvane na otce,bobecci malinci ![]()
Mám známého , který řešil stejnou situaci. 2 děti s Ruskou, ta po rozchodu děti odvezla do Ruska a bránila ve styku, přestala komunikovat. Zkusil všechno, ale nezbylo mu nic jiného než tam jet a nakonec se s jedním dítětem vrátil, o druhé pečuje matka. Pokud ví, kde děti jsou (na nějakou adresu se musely doručovat dopisy od soudu), ať si pro ně jede, to bude asi jediná možnost, jak je z Ruska dostat… ![]()
A odkud přesně ta holčina je? Být tatínkem, tak tam jedu a unesu je zpátky, jinak pokud matka nebude chtít, není šance. Mohu se zeptat proč odešla?
marra píše:
Elen,teda to je v pytli,ja ted si pustila tu reportaz a chce se mi z toho zvracet.co tedy delat?,,ukradnout" si deti zpet?vsechny tri jsou fixovvane na otce,bobecci malinci
Tak jsi to našla?
Já fakt bohužel nevím vůbec kde to bylo ![]()
Holky ,hezky vecer preji

Jdu k vam na radu.Dnes pisu za kamarada.Je rozvedeny,ma ctyrlete trojcatka.
Manzelka se po rozvodu vratila do rodne zeme(Rusko).Problem je v tom,ze mu odmita vídat děti,a jakkoliv se podilet na vychove.Kontaktu ci necem jinem.OPn ma vse resene soudem,uznanou stridavou peci,i socialka to prosetrovala.Byl ji i odeslan dopis,jak se ma ona k situaci postavit.Ale ona mu jen napsala,ze na to se..e.ze ji nic neprislo(lze).Deti maji ceske obcanstvi,on ani ona ne..Posila ji obleceni na deti i penize,ale ocividne je ji jedno,ze on chce deti videt.proste mu brani ve styku.Je z toho zniceny,a nevi co dal?byl na policii,ale tam se to samozrejnme tahne,na soud se chysta.Nevite kde se obratit,kde by mu mohli pomoci?,nebo co v takove situaci delat?
Dekuji za rady