Únos dětí do ciziny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
marra
16.2.12 22:08

,,Únos" dětí do ciziny.

Holky ,hezky vecer preji :kytka:
Jdu k vam na radu.Dnes pisu za kamarada.Je rozvedeny,ma ctyrlete trojcatka.
Manzelka se po rozvodu vratila do rodne zeme(Rusko).Problem je v tom,ze mu odmita vídat děti,a jakkoliv se podilet na vychove.Kontaktu ci necem jinem.OPn ma vse resene soudem,uznanou stridavou peci,i socialka to prosetrovala.Byl ji i odeslan dopis,jak se ma ona k situaci postavit.Ale ona mu jen napsala,ze na to se..e.ze ji nic neprislo(lze).Deti maji ceske obcanstvi,on ani ona ne..Posila ji obleceni na deti i penize,ale ocividne je ji jedno,ze on chce deti videt.proste mu brani ve styku.Je z toho zniceny,a nevi co dal?byl na policii,ale tam se to samozrejnme tahne,na soud se chysta.Nevite kde se obratit,kde by mu mohli pomoci?,nebo co v takove situaci delat? :nevim:
Dekuji za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12862
16.2.12 22:14

Ať se obrátí sem
http://www.umpod.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.2.12 22:20
mag píše:
Ať se obrátí sem

Mag,tam uz prave psal,a je stale neodepsal :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13943
16.2.12 22:27

Nebylo to náhodou i v tv? Něco mi to připomíná, ale už je to poměrně dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
16.2.12 22:29
marra píše:
mag píše:
Ať se obrátí sem

No ono upřímně, asi není moc šancí, jak dostat ty děti z Ruska, kdyby to byl snad nějáký víc evropský stát, ale Rusko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.2.12 22:32
mag píše:
marra píše:
mag píše:
Ať se obrátí sem
No ono upřímně, asi není moc šancí, jak dostat ty děti z Ruska, kdyby to byl snad nějáký víc evropský stát, ale Rusko…

no ja si to taky myslim,ach jo.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
marra
16.2.12 22:33
PetiteFillette píše:

mozna podobnej pripad :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13943
16.2.12 22:38
marra píše:
PetiteFillette píše:

Tak jestli to nebylo ono, tak to bylo hoooodně podobný. Možná by stálo za to pohledat, jak to s nima dopadlo. Tam matka taky popírala doručení jakýchkoliv dokumentů a ruská vláda stála samozřejmě při ní. Jestli to s nima dopadlo nějak ku prospěchu otce, tak by snad šlo dohledat postup. Bohužel ani nevím kde jsem to viděla, vím jen že o tom byla nějaká reportáž :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.2.12 22:39

Ma navíc,ona deti odvezla do Ruska,nechala je nekde u matky,a sama se do Čech vratila,takze deti jsou bez otce i matky,,a my ted nevime ,jak postupovat :zed:

• Citovat
  • Upravit
marra
16.2.12 22:41
PetiteFillette píše:
marra píše:
PetiteFillette píše:
Tak jestli to nebylo ono, tak to bylo hoooodně podobný. Možná by stálo za to pohledat, jak to s nima dopadlo. Tam matka taky popírala doručení jakýchkoliv dokumentů a ruská vláda stála samozřejmě při ní. Jestli to s nima dopadlo nějak ku prospěchu otce, tak by snad šlo dohledat postup. Bohužel ani nevím kde jsem to viděla, vím jen že o tom byla nějaká reportáž :( :nevim:

nevis ani ,jestli to treba bylo na jednicce?zkusim to pohledat,diky :hug:

• Citovat
  • Upravit
1907
16.2.12 22:48

Příspěvek upraven 20.03.12 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.2.12 22:51

Elen,teda to je v pytli,ja ted si pustila tu reportaz a chce se mi z toho zvracet.co tedy delat?,,ukradnout" si deti zpet?vsechny tri jsou fixovvane na otce,bobecci malinci :,(

• Citovat
  • Upravit
705

Mám známého , který řešil stejnou situaci. 2 děti s Ruskou, ta po rozchodu děti odvezla do Ruska a bránila ve styku, přestala komunikovat. Zkusil všechno, ale nezbylo mu nic jiného než tam jet a nakonec se s jedním dítětem vrátil, o druhé pečuje matka. Pokud ví, kde děti jsou (na nějakou adresu se musely doručovat dopisy od soudu), ať si pro ně jede, to bude asi jediná možnost, jak je z Ruska dostat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907

A odkud přesně ta holčina je? Být tatínkem, tak tam jedu a unesu je zpátky, jinak pokud matka nebude chtít, není šance. Mohu se zeptat proč odešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.2.12 22:54
marra píše:
Elen,teda to je v pytli,ja ted si pustila tu reportaz a chce se mi z toho zvracet.co tedy delat?,,ukradnout" si deti zpet?vsechny tri jsou fixovvane na otce,bobecci malinci :,(

Tak jsi to našla?
Já fakt bohužel nevím vůbec kde to bylo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová