Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidičky,
mám dotaz a prosbu. Máte někdo osobní zkušenosti s TANTROU? Vím o masážím, ale někdo tím doslova žije… Co cvičení? A co partnerské masáže? ![]()
A mohu vědět podrobnosti? My uvažujeme právě o partnerské, ale trochu nás odrazuje, že tam budeme společně s jinými páry… jak jste to měli vy?
no rozhodně ne společně s jinými páry…jen my dva a maser a maserka…začali jsme společně a pak já s maserem odešla do druhé místnosti…pokud jsou partneři naprosto v pohodě překonat jakýkoliv stav „žárlivosti“, může masáž proběhnout společně…s jinými páry bych do toho nešla
Ahoj holky omlouvam se že se ptám ale jak se líši tantrická masaž od normalni masaži.. ![]()
Hana89 píše:
Ahoj holky omlouvam se že se ptám ale jak se líši tantrická masaž od normalni masaži..
http://www.tantramasaze.com/ …zjednodušeně…jedná se i o masáž intimních partií s možností vyvrcholení…je to hodně zjednodušeně napsané…
a jak jsi to měla ty? Opravdu je to skvělé? Zlepšil se pak váš intimní život ve smyslu prožitku…?
EvaHoráková píše:
a jak jsi to měla ty? Opravdu je to skvělé? Zlepšil se pak váš intimní život ve smyslu prožitku…?
ne nezlepšil…partner to nějak nezvládnul…odcházel rozladěn…už nejsme spolu…byla jsem na tom s bývalým manželem…pro mě to byl silný zážitek
Jsem zvědavý tvor - proč byl rozladěn? Žárlil nebo byl naštvaný, protože byl vzrušený? Někteří muži to tak mají. A co ty - jak bylo tobě? Jak se to tobě líbilo? Byla masáž tak skvělá, že jsi při ní vyvrcholila
? My o ní uvažujeme, abychom se lépe poznali a taky „vypadli“ z domu a měli na sebe čas… Milování je krásný, vztah pevný, ale taková příjemná masáž… Já byla na masáži lomi-lomi a odvázaná jsem z toho rozhodně nebyla
- to manžel dává lepší
. Masérka si mě chválila, ale já si to moc neužívala… pak mi bylo hloupé říkat manželovi, že to nebylo nic moc…
Jsme na vážkách jít nebo nejít…
o ex se rozepisovat nebudu, to by bylo na dlouho a složité…já jsem si to užila i s vyvrcholením do celého těla…bylo to úplně jiné, než při milování…pokud je vztah pevný a jde vám o to se blíže poznat a užít si něco jiného, nového, šla bych do toho…
wau… tak to jsi mě překvapila - mile… Tvé zážitky dám přečíst manželovi a uvidíme… taky si myslím, že jde o poznání sama sebe… Hele, abych pak taky vstala… už takhle mám problém
… Bylas na tom jenom jednou?
Holky chci se zeptat, co vlastne o tantra masazich vite?
Sly byste nebo ne? co vas laka a co odrazuje?
@jizvíková
dost jsem o tom uvazovala, cetla.. jenze si nejsem jista, jak by to vzal partner; teda jsem, dobre rozhodne ne. Takze leda natajnacku. Bala bych se, ze se nakonec budu stydet a ze mi ten clovek nesedne. A asi bych mela trosku problem, kdyby maserem byl chlap. Asi bych radsi zenskou
(Ale ze bych byla na holky, to jako nee
) No ale porad mi to vrta v hlave, pzvlast, kdyz ctu ty pozitivni zazitky ![]()
@Kacise
Je to nadherny, ja byla, taky jsem se bala a pujdeme s muzem znova, maser dokonale ruce, neuveritelne. Ja se bala, ze to bude chlap, ale recepcni me premluvila a jsem vdecna. Ono to neni o sexu, ale o energii tela