Tantra - zkušenosti

16.2.12 18:51

Tantra - zkušenosti

Ahoj lidičky,
mám dotaz a prosbu. Máte někdo osobní zkušenosti s TANTROU? Vím o masážím, ale někdo tím doslova žije… Co cvičení? A co partnerské masáže? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.2.12 19:11

ano mám…oddělenou partnerskou

• Citovat
  • Upravit
16.2.12 20:11

A mohu vědět podrobnosti? My uvažujeme právě o partnerské, ale trochu nás odrazuje, že tam budeme společně s jinými páry… jak jste to měli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 20:31

no rozhodně ne společně s jinými páry…jen my dva a maser a maserka…začali jsme společně a pak já s maserem odešla do druhé místnosti…pokud jsou partneři naprosto v pohodě překonat jakýkoliv stav „žárlivosti“, může masáž proběhnout společně…s jinými páry bych do toho nešla

• Citovat
  • Upravit
8698
16.2.12 20:52

Ahoj holky omlouvam se že se ptám ale jak se líši tantrická masaž od normalni masaži.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 20:54
Hana89 píše:
Ahoj holky omlouvam se že se ptám ale jak se líši tantrická masaž od normalni masaži.. :roll:

http://www.tantramasaze.com/ …zjednodušeně…jedná se i o masáž intimních partií s možností vyvrcholení…je to hodně zjednodušeně napsané…

• Citovat
  • Upravit
16.2.12 21:40

a jak jsi to měla ty? Opravdu je to skvělé? Zlepšil se pak váš intimní život ve smyslu prožitku…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 21:54
EvaHoráková píše:
a jak jsi to měla ty? Opravdu je to skvělé? Zlepšil se pak váš intimní život ve smyslu prožitku…?

ne nezlepšil…partner to nějak nezvládnul…odcházel rozladěn…už nejsme spolu…byla jsem na tom s bývalým manželem…pro mě to byl silný zážitek

• Citovat
  • Upravit
16.2.12 22:41

Jsem zvědavý tvor - proč byl rozladěn? Žárlil nebo byl naštvaný, protože byl vzrušený? Někteří muži to tak mají. A co ty - jak bylo tobě? Jak se to tobě líbilo? Byla masáž tak skvělá, že jsi při ní vyvrcholila :oops: ? My o ní uvažujeme, abychom se lépe poznali a taky „vypadli“ z domu a měli na sebe čas… Milování je krásný, vztah pevný, ale taková příjemná masáž… Já byla na masáži lomi-lomi a odvázaná jsem z toho rozhodně nebyla :roll: - to manžel dává lepší :mrgreen:. Masérka si mě chválila, ale já si to moc neužívala… pak mi bylo hloupé říkat manželovi, že to nebylo nic moc…
Jsme na vážkách jít nebo nejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 22:45

o ex se rozepisovat nebudu, to by bylo na dlouho a složité…já jsem si to užila i s vyvrcholením do celého těla…bylo to úplně jiné, než při milování…pokud je vztah pevný a jde vám o to se blíže poznat a užít si něco jiného, nového, šla bych do toho…

• Citovat
  • Upravit
16.2.12 22:56

wau… tak to jsi mě překvapila - mile… Tvé zážitky dám přečíst manželovi a uvidíme… taky si myslím, že jde o poznání sama sebe… Hele, abych pak taky vstala… už takhle mám problém :oops: … Bylas na tom jenom jednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 23:09

ano, jen jednou…šla bych zase :)

• Citovat
  • Upravit
14046
17.3.13 21:45

Holky chci se zeptat, co vlastne o tantra masazich vite?
Sly byste nebo ne? co vas laka a co odrazuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
17.3.13 22:25

@jizvíková
dost jsem o tom uvazovala, cetla.. jenze si nejsem jista, jak by to vzal partner; teda jsem, dobre rozhodne ne. Takze leda natajnacku. Bala bych se, ze se nakonec budu stydet a ze mi ten clovek nesedne. A asi bych mela trosku problem, kdyby maserem byl chlap. Asi bych radsi zenskou :oops: (Ale ze bych byla na holky, to jako nee :kytka: ) No ale porad mi to vrta v hlave, pzvlast, kdyz ctu ty pozitivni zazitky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
17.3.13 22:38

@Kacise
Je to nadherny, ja byla, taky jsem se bala a pujdeme s muzem znova, maser dokonale ruce, neuveritelne. Ja se bala, ze to bude chlap, ale recepcni me premluvila a jsem vdecna. Ono to neni o sexu, ale o energii tela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová