Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tantra je ok, jak píše hrana, ale erotická masáž je o větším vzrušení ![]()
U nas je to ted take zhave tema…manzelka kyvla, uvidime jake to bude, zatim vybiram tantra salon. Otazkou je zda parovou, ci kazdy sam… Take kdo s kym…zda manzelka se zenou ci muzem, oboji lakave, ale sama rikala ze ji vic rajcne chlap… tak uvidime, ja ji to rad dopreju ![]()
Dnes jsem absolvoval… Chtě nechtě musím přiznat, že tyto tantra salony nejsou nic jiného než lehčí hampejzy. Jen zkrátka s čistě ruční prací a s pracovnicemi ve věku pro přímou akci již krapet odžilé. Užil jsem si to tak napůl - no aby ne, ani chlap se necítí dobře v naprosto cizím prostředí, s naprosto cizí ženskou. Masírovala mě kozama všude možně, ale bez významnějšího efektu. Jako kdyby se po mně válel kus studenýho vepřovýho. Nebyla vůbec náležitě rozhicovaná, a to mě jaksi nebere. Probuzení draka sice nakonec proběhlo, ale až po přímé stimulaci nejcitlivější části příslušného orgánu. Kdyby mě rajcnula, tak jí to tam vymaluju hned, co by se mě dotkla něčím jiným než rukama… ![]()
Ahojte, snažím se získat víc informací o tomto typu masáží.
Zajímá mě zejména:
Díky moc!
Dobrý salón asi jen na doporučení od někoho kdo se v tom pohybuje, bohužel v Brně nevím, ale můžu se zkusit zeptat
pozor no záleží co od toho člověk čeká, některé tantra masaáže jsou spíš hladivé, mají probouzet vnitřní energii, některé salóny nabízejí i masáže včetně intimních partií, co zdaleka není vždy jak si mnozí myslí, tam je pak potřeba zvážit jestli je člověk na takovou zkušenost připraven, navíc nikdy není pozdě to masáže změnit a maséra stopnout, taky je fajn si uvědomit, že i žena se může nechat masírovat od ženy pokud by se na to poprvé necítila od muže
co se nahoty týče. většinou se začíná nějakým rituálem kde je člověk zahalený alespoň v nějakém sarongu a postupně se buď odkrývá nebo sundá během úvodního napojení, přeci jen dost často se používá na masáž i olej a to jaksi přes oblečení nejde
u partnerské masáže je to asi vše o domluvě, my se teda za ruce asi nikdy nedrželi, ale dosáhli jsme na sebe snad vždy a třeba so mohli na chvilku chytit, ale pak jsme se většinou pustili a každý se soustředil na svůj prožitek, píš šlo o to, že máme společně strávený čas a zároveň tak trochu víme, co se děje s tím druhým
@hrnoulek
Díky moc za reakci a byla bych moc vděčná za doporučení. Salon na Erbenove nemá zrovna skvělé recenze…
Kam chodíte vy? Je to daleko od Brna?
Děkuji moc za podrobnosti…
S tím olejem mě to nenapadlo… ![]()
Ahoj, prosim poradi nekdo opravdu dobre studio profesionalni v liberci?