Je tohle únos dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.8.25 08:03

Ach bože. Ta holka je tvůj majetek nebo o co ti jde zničit ji dětství???! To ze ty jsi zhrzená a zapšklá ženská nebo nevím co ti je asi neumíš se zabavit sama a bojíš se aby se tam dcera nemela lip než s tebou nejspíš ale to neznamená přeci ze nemůže byt u táty kde jeste navíc ma prarodiče a celou rodinu.. potřebuješ asi probrat z toho šoku ve kterém jsi jdi a umyj si alespoň obličej třena to pomůže. Vsak vis kde je a můžeš se tam jet podívat ale to neeee radši zavolám policajty ať udělám dceři trauma viď MATKO. Jako chudák ten chlap ja bych brals nohy na ramena hodne daleko od tebe. Jsi asi takový ten upír.

• Citovat
  • Upravit
34473
2.8.25 08:04
@Edding444 píše: Více

Ja psala závaznou dohodu, tu nemají. Kontakt má přes švagra, protože je dítě u švagra. Dítě je obou dvou, žádný styk upravený není. Takže klid, nikdo nikoho neunesl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.8.25 08:04
@Anonymní píše: Více
8o :lol: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.8.25 08:05
@terien píše: Více
:mrgreen: :lol: dovzdelej se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.8.25 08:09
@Edding444 píše: Více

Dobře, tak mi prosím tě vysvětli, co s touto situací udělá policie, když je to únos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.25 08:09

Nejlepší pro tebe bude najít psychiatra a zavřít do blázince nemáš to v hlavě v pořádku. Škoda že ti to nemohl říct někdo z okolí aby se předešlo tomu co předvádíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.25 08:11
@terien píše: Více

Nic co by dělala řekne ze je dítě v pohodě u táty a babičky. Akorát zneužije policii co ma práce dost i bez ni. Doufám ze si zaplatí výjezd..

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
2.8.25 08:13

Já tedy v příspěvku zakladatelky žádnou hysterii nevidím. Píše věcně a jen se ptá na názor.

Za to ty jsi zralá na mokrý hadr na hlavu, jsi útočná a nepříjemná jak osina v zadnici

• Citovat
  • Upravit
34473
2.8.25 08:13

Ja to vím, ale čekám, až mě místní odbornice na trestní právo dovzdělá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35103
2.8.25 08:18

Proč anonym? Protože to je takovej blábol až to hezký není, tak radši takhle že? Dej si mokrej hadr na hlavu, třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.25 08:18

Ahoj to je zapeklitá situace. Asi bych počkala do pondělí třeba se domluvili, že si chtějí užít ještě spolu pár dní. Můžeš zavolat dceři jak se má nebo tak?? Nevím proč nemůže pán normálně komunikovat co a jak kdy kde a co. Nemáš kontakt třeba na prarodiče mozna bude s nimi lepší řeč.
Každopádně pevné nervy a hodně sil.

• Citovat
  • Upravit
35103
2.8.25 08:20

Já mám pocit, že by se ti taky pomoc hodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35103
2.8.25 08:20

První jí posláš do blázince, a pak tohle? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37039
2.8.25 08:22
@arinecka píše: Více

Asi rozdvojená osobnost. Nebo blbnou kytky. Ale spíš to první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
2.8.25 08:22

@admin anonymní urážky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...