Je tohle únos dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5221
2.8.25 08:24

Rodic nemuze ‚unest‘ sve dite. Porad jste manzele, rodice jste oba dva uplne stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35040
2.8.25 08:24
@JancaS84 píše: Více

Řekla bych že to první, je anonym jako jediná. Občas se kytky prostřídaj, když dojdou a anonymů je v diskuzi hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3128
2.8.25 08:25
@Simi2019 píše: Více

Jakto ze je na tebe tak fixovaná? Kolik ji je? To neni moc zdrave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.8.25 08:26

Tak ještě jednou to poslední co chci, je volat policii. Když jsem se bavila s právnickou celkově o rozvodu, a řekla ji ze se bojím, že se tohle bude dít, že mi ji nebude chtít vracet podle domluvy poradila mi aby mi podepsal ten papír a ze bychom kdyztak pak volali policii. Proto jsem ji to zatím ani neřekla, protože vím že ona by hned volala, ale ve mě se to pere. Není to poprvy co nedodržel dohodu a nechává si ji dyl. Malý je 6 let, vím že se u babičky má dobře a proto nijak nebráním tomu, aby tam jela. Byla tam už i první týden v létě(to jsem o rozvodu ještě nevedela) a další týden na mě byla doslava prilepena, pořád opakovala že se jí ztratím. Myslím že ještě není úplně zralá být tak dlouho od nás. Otec je tam s ní teď od čtvrtku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36998
2.8.25 08:29
@arinecka píše: Více

Jj ale někdy se stávalo, že byla technická chyba a všechny anonymy měly stejnou kytku i když to byl jiný uživatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.8.25 08:29

Jen doplnim, ze tady zatím bydlíme v jednom domě, takže tím že se vrátí s ní on nepřestane být v kontaktu. A kdyby mi zavolal a řekl že to chce o 2 dny posunout, ale pak se vrátí tak ok. Ale od něho nic nevím, a mám upřímně strach, ze se ani pak nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35040
2.8.25 08:30

Budeš s dcerou dneska mluvit? Řekni jí, že je všechno v pořádku, už se těšíš až zítra přijede domů a ať si to tam ještě pořádně užije. Jestli podal chlap žádost o rozvod, tak to takhle bude bohužel častěji, že bude bez tebe. Policie by ti opravdu nepomohla, nemáš v ruce nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81088

Blbost je to, žádný únos. Prostě otec vzal dítě na výlet ke svým rodičům a protáhl si to. Jaký únos? Má k dítěti úplně stejná práva jako matka. Jsou to přece manželé. Nejsou ani rozvedení. Tak si dej zakladatelko studený obklad a vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35040

Tak uvidíme co na to @admin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36998
2.8.25 08:32

Možná by bylo dobré ji vzít k dětskému psychologovi ať vám pomůže ten rozvod překonat. Ještě když to vypadá, že bude otec dělat naschvály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
2.8.25 08:37

Vy, kteří zde operujete únosem, můžete dát odkaz na zákon? Já jsem v trestním zákoníku ÚNOS nenašel. Má-li se volat policie jaký trestný čin se stal? Zkusil jsem vyhledat něco k tomu a vyšlo mi: § 168/1 Obchodování s lidmi
Kdo(…)ukryje, zadržuje(…)dítě, aby ho bylo jiným užito(…)

§ 170/1 Zbavení osobní svobody
Kdo jiného bez oprávnění uvězní nebo jiným způsobem zbaví osobní svobody, bude potrestán(…)

§ 171/1 Omezování osobní svobody
Kdo jinému bez oprávnění brání užívat osobní svobody, bude potrestán(…)

§ 172/1 Zavlečení
Kdo jiného(…)zavleče do ciziny(…), bude potrestán(…)

§ 174/1 Braní rukojmí
Kdo se zmocní rukojmí a hrozí, že ho usmrtí (…) s cílem donutit jiného, aby něco konal(…)bude potrestán(…)

§ 175/1 Vydírání
Kdo jiného násilím(…)nutí, aby něco konal(..)bude potrestán(…)

§ 200/1 Únos dítěte a osoby stižené duševní poruchou
Kdo dítě(…)odejme z opatrování(…)bude potrestán odnětím svobody

Myslím, že v daném případu to nejde napasovat na žádný. Ale nejsem neomylný a rád se nechám poučit. Jinak co by podle vás měla policie po nahlášení dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81088
2.8.25 08:41

@Luboš P je to padouch - nic jí neřekl a dal jí podepsat rozvodové papíry. A proto je to únos a zavlečení do ciziny.
Myslím si, že doma mají nepěknou atmosféru, proto je děcko vyděšené a je nezdravé závislé na matce, má strach, že se rodiče rozvedou a ono zustanes samo. Malé propletené dítě. A rodiče, než by si spolu sedli a decku vysvětlili, co a jak bude, že v žádném případě o rodiče nepřijde, všechno řeší přes právníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5221
2.8.25 08:44

Jake naschvaly? Je s ditetem u svych rodicu a matce oznamil 24h dopredu, ze prijedou domu o dva dny pozdeji nez bylo v planu. Pochybuju ze to dela jako naschval matce, proste tam zustane den navic. To neni zadny unos. Manzel manzelce nemusi zavazne podepisovat zadne papiry, na jak dlouho bere nekam vlastni dite.
Jo psycholog kvuli rozvodu by mozna dobry byl, ale ne z duvodu ze chce tatinek zustat u babicky do pondeli misto do soboty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.8.25 08:48

@hani28 On mi právě vůbec nic neznámil, kdyby ano, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81088
2.8.25 08:49

@Simi2019 tak ti to řekla dcera, víš to, tak dobrý, ne?

Být tebou, hodím se do klidu a nedělám zbytečné vlny. Ono se ti to všechno muže vrátit při rozvodu, na to bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna