Je tohle únos dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5655
2.8.25 14:48
@Simi2019 píše: Více

Nemyslím. Dceru jsi mu dala. A on Tě telefonicky informoval, že tedy až po víkendu. Toto se asi nebude řešit, jako únos. Jestli mu chceš zatopit, tak ho jdi udat. Ale mohla jsi mu to říct rovnou, když Tě kontaktoval. To by dceru nejspíš vrátil v domluvený čas a měla jsi pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
2.8.25 14:52

@Simi2019 v pondělí bych to řešila. nahlas že otec dítěte nereaguje a ani nevíš jestli on je v pořádku. To že se vrátí o pár dní déle bych neřešila, ale měl zavolat on a prostě se domluvit. kdyby nebylo švagra tak nevíš vůbec nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81219
2.8.25 14:52

@arinecka kdyby jsou chyby. Ona to ví, on zřejmě taky ví, tak proč ji ještě volat?
Hele, že spolu asi nemluví, zřejmě nebude nic nového. Nebo máš dojem, že ve fungujícím vztahu, kde všechno klape, najednou podá manžel žádost o rozvod? Bezduvodu, jen tak?
Vadilo by mi, kdybych nevěděla nic. To bych šílela a řešila přes policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2884
2.8.25 15:34
@Popeladym píše: Více

Ale on ji telefonicky neinformoval. On ji neinformoval VŮBEC! Nezvedá jí telefon, neodpovídá jí na SMS. :nevim: ~~~
Já bych teda strach měla. Ano, je to jeho dcera, má právo s ní trávit čas. Zároveň ale spolu měli sepsanou dohodu, kdy otec dceru přiveze domů. Jsou na Slovensku, tedy v zahraničí, což na celou situaci „vrhá jiný stín“.

Chlap se zakladatelkou vůbec nekomunikuje, což tedy normální není. Kdyby jí normálně zavolal a sdělil jí, že na Slovensku chtějí/potřebují zůstat ještě několik dní a návrat domů předpokládají na xx, byla by situace úplně jiná. Divné je i to, že nedovolí dcerce telefonovat s matkou, že to vše musí komunikovat švagr.

Ať už bylo v jejich manželství cokoli - i kdyby byla zakladatelka špatná manželka po všech stránkách - to, že jí neřekl, že uvažuje o rozvodu, ale dozví se to až, když jí přijdou rozvodové papíry, je naprosté srabáctví a hnus.

Ten chlap jí dělá jeden naschvál za druhým, ale ona má zůstat v klidu. Obzvlášť, když se jedná o její dítě. Tak to jo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
2.8.25 15:42

Zírám, jak se tu do zakladatelky pouštíte.
Chtěla bych vás vidět teda.

Manžel vám naservíruje rozvod, aniž byste tušila a odejde.
Vezme dítě, jakože na prázdniny do zahraničí ke svým rodičům.
Do telefonu je dítě divný a ještě vám umiňuje kontakt s ním.
Domluvený návrat se nekonal, důvody pro prodloužení nejsou relevantní, dítě tam být nechce. Na stole máte pořád ten rozvod jako překvápko a dítě za hranicemi.
Jakýsi švagr tam figuruje jako společník, ale…

Za mě je to jeden velkej redflag a na té polici bych už byla.
Nebo teda bych vzala někoho k sobě, nejlépe chlapa, a pro to dítě si dojela.

:nevim: Zakladatelce fakt držím palce a tohle teda rozvodový soud doufejme zohlední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41892
2.8.25 15:52

ale ON ji o ničem neinformoval, on jí naopak nezvedá telefon a neodpovídá na SMS a to je trochu rozdíl, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35161
2.8.25 16:35
@inkakřivák píše: Více

Jako že švagr dovolil dceři na chvilku zavolat mámě znamená, že on nic řešit nemusí jo? Máš opravdu zvláštní pohled na situaci. Je fuk co maj mezi sebou, on je s jejich dítětem v zahraničí a kašle na ní. Takže když by se do max zítra večera neozval nebo nepřijel, tak bych tu policii volala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35161
2.8.25 16:37
@SaxaL píše: Více

No hele já už teď asi taky. On se vůbec neobtěžuje zakladatelku informovat, neodepisuje, tel nezvedá. Nějaký že jí to dcera řekla nemá vůbec váhu. Ona je malá a těžko o něčem rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
2.8.25 17:12

Příspěvek upraven 02.08.25 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.8.25 18:10

Kde to píše? Že jí to sdělil stále ještě manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
2.8.25 18:26
@Edding444 píše: Více

Pardon, všem, co mě zmínily. Teď jsem se k tomu vrátila. Až teď čtu dobře, že telefonát byl s dcerou. :roll: Hluboká omluva. I zakladatelce :kytka: Jinak ale platí, co jsem napsala. Mně můj manžel po hádce sebral syna, kterému byly 3 týdny. A únos to nebyl. Protože se jednalo o manžela a otce dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
2.8.25 19:23

Ne do rozvodu a papírech úpravy péče o dítě to nikdo řešit nebude může si ji až do rozsudku nechat na Slovensku… ale řešila bych to až po vikendu kdyz ti slíbil že ti ji doveze.. ja bych od rodiny taky neodjížděla pred víkendem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35161
2.8.25 19:41

Tak jasne, unos to nebyl, ale prasarna jako hrom ano. Sebrat takhle male miminko, protoze hadka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
2.8.25 19:52
@arinecka píše: Více

To jo. Měl ho pryč přes noc, sebral ho večer. Ke svým rodičům. Kojené děcko, dali mu um. Policie zkontrolovala, prý je v pořádku. A tím to skončilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41892
2.8.25 20:00

a kolik let to bylo zpět? a šlo jen o jednu noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna