Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Slivonka tak záleží, jak jsi upadla. Jestli že své výšky, i tak se mohlo něco stát. Já bych při velkých bolestech jela i bez pádu, natož po něm. To, že je dítě aktivní, zákonitě nemusí znamenat, že je v pořádku
@Aduš8 ne právě že ne. Já sem byla jakoze na čtyřech a pak se rychlejš položila, prakticky celou vahou nebo jakože “převalila” dopředu na břicho. Nic hrozného ale ty bolesti mě hrozně děsí.
@Slivonka tak když tě ty bolesti děsí, tak proč nejedeš na pohotovost?
@lachtanice86 protože hned nechci plašit s každou věcí. Proto se ptám tady -_- ale pokaždý mi přijde že se ptám blbě nebo že vzdy narazím na nejaky zlý lidi. A přijdu si jako nejhorší na světe jak mě tady každej setře
Píšeš že máš šílené bolesti, tak co chceš slyšet? Pokud jsou fakt šílené, tak asi nejsou normální a není to roztahování dělohy. Musíš vědět sama jak moc to bolí
Take jsem upadla v podobnem tydnu na bricho a hned jsem jela do nemocnice a to me nic nebolelo. Na nic necekejte a jedte, vysestri vas a budete vedet vic, drzim palce at je vse v poradku ![]()
@Slivonka a co chceš slyšet? U šílených bolestí, které jsem do pádu neměla, bych nepsala na net, použila rozum a jela na pohotovost. A to nejsem plasan.
Upadla jsi, máš bolesti a lidi, co ti radí, že máš jet do porodnice, jsou zlí…
Chápu, že s tebou cloumají hormony, ale zachovej si trochu příčetnosti. Nevypisuj tady a jeď to porodnice!
@Janli píše:
Upadla jsi, máš bolesti a lidi, co ti radí, že máš jet do porodnice, jsou zlí…Chápu, že s tebou cloumají hormony, ale zachovej si trochu příčetnosti. Nevypisuj tady a jeď to porodnice!
Uplne presne! ![]()
@Slivonka boli te bricho, ale nechces jet „plasit s kazdou veci“???
bolest normalni neni, takze jed klidne „plasit s kazdou veci“. Minimalne budes klidnejsi
moje dr vzdy rika: radsi 100× zbytecne nez neco zanedbat.
Jsem 29+6 a za celé tehotenstvi jsem byla dvakrát u dr. když se mi nezdaly bolesti…sice to bylo naštěstí jen natahování svalů dělohy, ale jsem prvorodicka a nebyla jsem si jistá a vždy mi paní doktorka řekla ze je dobré ze se zajímám…po druhé jsem měla vyčerpání organismu, což je teď 14dní a jsem iz prostě doma. Takže určitě jeď a neptej se.Ja n epremyslela, vždy mi jde o to, abych věděla ze je vše cajku pocity zda jsem plasilka nechávám doma.
Zakladatelko, jak jsi dopadla? Příště jeď na pohotovost hned Bolesti jsou vždy výstraha a zvlášť po pádu na břicho! NA internetu ti bohužel nikdo neporadí. To tě musí prohlédnout gynekolog.
@Barry1997
Všem moc děkuji! Nechtela sem být nepříjemná jen člověk v tu chvíli opravdu nechce slyšet že je úplně pitomej.
Mimi v pořádku! Nic se nestalo, dostala sem injekci na bolest a injekci s magnesiem ![]()
Dnes jsme byli na velkém ultrazvuku a pro jistotu na kontrole a vše Ok! Dostali jsme i fotku varlátek
a jsou hrozně velký.. (ale to prej má každej chlapeček)
Děkuji všem za odpovědi i za starost!:-)