Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U prvního jsem přibrala kolem 25kg u druhého kolem 30kg takže jsi na tom podle mě krásně, ono to zase tak moc neovlivníš
@Vavanda ted teprve váha půjde nahoru
To stejně neovlivníš
Každá přibere jinou váhu
Ale břicho poroste ještě dost, a ted dítě začne pořádně nabírat hmotnost ![]()
@ka2ka fakt tolik, to byla ale samá voda ne? Mne bylo vždy dost špatně takže jsme tolik nepřibrala ale břicho vždy mega ![]()
@Vavanda píše:
Ahoj holky, jsem 30+3tt
Začínala jsem na váze 57kg při 164cm a nyní vážím 66kg.
Kolik jste v tuto dobu ( spis od této doby) ještě přibraly do porodu a jak moc vám vyrostlo brisko? Chtěla bych se vejít do max 72kg
Já přibrala jen 10 kilo, v průměru kilo měsíčně, ale nezačínala jsem na 57 při 164 cm. To jsem měla asi naposledy na střední
Jez vyváženě, nehladov a ono to nějak dopadne.
@Markéta80 někdo říká právě toto a někdo zas že už to půjde pomalu
tak mě zajima kdo jak to měl jen pro srovnání a uklidnění (nebo naopak) ![]()
@Russet nechci bejt velryba po porodu, jak člověk vidí ty zensky po porodu hubený jak kdyby ani nerodily, tak chytá depky co bude za par měsíců
snazim se jist prave normálně, moje maminka mi říká jak to vsecko nechám v porodnici, ze je to voda atd.. Ok- ale voda v zadku asi tezko, když ho mám jako kombajn ![]()
@Vavanda já jsem celkem přibrala 20 kg, z toho 9 kg v prvním trimetru. Ve třetím trimestru jen velmi málo, přestože se mi břicho zvětšilo hodně a dost lidí tipovalo dvojčata. Syn narozený 41+1 nevážil ani tři kila. Musela jsem jíst pravidelně a málo-když jsem byla nacpaná nebo hladová, tak mi bylo špatně.
@Vavanda tak uvidíš, já přibrala skoro vše do 5m a pak skoro nic, ale většinou je to naopak a je to logické ![]()
@Markéta80 píše:
@ka2ka fakt tolik, to byla ale samá voda ne? Mne bylo vždy dost špatně takže jsme tolik nepřibrala ale břicho vždy mega
jojo u druhého to v nemocnici při 30kg přestali počítat
si mysleli že žeru nebo co a já pořád přibírala, jsem ji říkala že co vypiju to ve mě zůstane, že nečůrám ![]()
za to šestinedělí jsem byla jen na wc ![]()
Já celkem přibrala necelých 8kilo ale byla jsem tehotenske cukrovce a přísné dietě
@ka2ka já nechápu že po císaři jsme se šla zvážit a dole víc než co jsme přibrala. Tak jsem si říkala že těhotenství je super dieta ![]()
Ahoj ja 29+2tt vazila 53kg a u porodu 38tt 57kg…koukam na to akorat do prukazky.. Kluk mel 2,85 kg.
@Vavanda píše:
@Russet nechci bejt velryba po porodu, jak člověk vidí ty zensky po porodu hubený jak kdyby ani nerodily, tak chytá depky co bude za par měsícůsnazim se jist prave normálně, moje maminka mi říká jak to vsecko nechám v porodnici, ze je to voda atd.. Ok- ale voda v zadku asi tezko, když ho mám jako kombajn
Ty, co jsou hned po porodu jako lunt, nejspíš hladoví. Voda to být může a nemusí. Já třeba zhubla až následně, rozhodně jsem neměla ploché břicho hned po porodu. Zavinuje se děloha, tělo se vrací do normálu. Neřeš hmotnost a těš se na miminko.
Kdyz ma někdo modelkovsky ambice, asi by si nemel porizovat deti.