Vyroste ještě hodně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
17.5.19 18:39
@ka2ka píše: :mrgreen: vidíš ani nevím jak její nohy vypadají

Božsky hubeně. Já se svýma nožkama od piana závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.5.19 18:40

@Russet ja jsem proste prcek se 156cm, u me je to normalni vaha. Proto rikam, kazda to ma nejak dany. Ja uz jsem byla rozkydla pri tech 57kg. Je to o postave ne jen o cisle na vaze :) nechtela jsem se nikoho dotknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
17.5.19 19:54

@Vavanda nejvice se v tehotenstvi pribira v 8. a 9. mesici takze pocitej ze jeste poroste dost. kamaradka za posledni dva mesice pribrala tolik jako za predchozich 7 mesicu ale kazdy to ma jine s pribiranim jen miminko jeste urcite poroste tak musis pocitat ze jeste poroste i brisko hlavne ze bude mrnousek zdravy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26577
17.5.19 20:32
@Tarjei píše:
@Vavanda :D tak určitě. Jojo neradno lezt do kurníku, musim si to konečně zapamatovat. Navic asi neni obvyklej muj pohled, mne je fuk jakej maj lidi tvar. Chapu, jsem divna, tak uz se radsi nebudu vyjadrovat.

Vzdyt mas pravdu. Divna mi ta pravda neprijde. :) Dbat o sebe je ok, ale je nutne tomu davat v tehotenstvi primerene maly vyznam. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26577
17.5.19 20:34
@balkanka píše:
@Vavanda nejvice se v tehotenstvi pribira v 8. a 9. mesici takze pocitej ze jeste poroste dost. kamaradka za posledni dva mesice pribrala tolik jako za predchozich 7 mesicu ale kazdy to ma jine s pribiranim jen miminko jeste urcite poroste tak musis pocitat ze jeste poroste i brisko hlavne ze bude mrnousek zdravy ;-)

Myslim, ze takhle to ma vetsina zen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky