Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vavanda naprosto souhlasim a sdilim tvuj nazor! Neboj, vse pujde dolu a budes stihla. Nic si z te pani nedelej…ja se teda dnes vazne nudim, jinak bych na ni ani nereagovala…protoze co koment to perla
@Vavanda píše:
@Tarjei Ty si spíš jedna z těch víc zasažená povrchností, asi se nudíš když musíš bezdůvodně útočit.
Já si zdravé miminko přeju, jako každá budoucí maminka. Ze mi nedoslo, ze se nemohu zeptat na to kdo kolik pribral, protože mám hned ambice modelky😪 Chci vypadat po porodu dobře a chci se svému muži líbit a ne jít vedle něj bejt tlustá jak bečka a vymlouvat se na to ze jsem byla těhotná. A ano, být hubená je hezký i být upravená,, protože si můžeš oblict co chceš, ale když mas 100kg tak můžeš mít věci sebedražší a hezčí ale nebude to ono.tím nemyslim nic špatného proti silnějším ženám, ale beru toto čistě na sebe.
podívej se na fotku Megan po porodu jaký tam má břicho, podle tebe vysloveně tlustá bečka, ale neboj ono takhle taky budeš vypadat ![]()
@Tarjei Souhlasím s Tebou, v těhotenství se má řešit něco jiného, než váha. Normálnímu chlapovi se musí líbit ženské po porodu i s pár kilama navíc, čas je shodit bude vždy
.
@Tarjei Já ti za tvoje problémy v životě nemuzu, jestli si zde chceš vylívat zlost či co. Buď normální ženská přející, to se mám teď cítit zle kvůli tomu že se zde neptam na bolesti atd? Nebuď útočivá megera, nechápu co je na tom tak divného, zeptat se kdo kolik přibral v těhu.😄 Tak ahoj zas ![]()
@Payus já se chtěla normálně zeptat, počíst si jen pro info, ony tu z toho udělaly ze mi nejde o dite a ze to hrozně resim. Achjo, proč jsou lidi tak zlý ![]()
@Vavanda jati rozumim. Nechapu to, kazdej at si vypada jak chce kdyz mu to vyhovuje- o tom to je. Ja ted taky cekam, zacinam 10tt, mimi nam neslo roky a prirozene bychom se ho ani nedockali…ale to je jina vec, to jen aby bylo jasno jak moc pro me malicky znamena. Holt podle nich jsme pipiny co lpej na postave, no a co. Manzel si me nasel jako drobka, tak nevim proc bych pak mela byt jak vagon! Nic si z toho nedelej, krasne tehotni, jez co chces, neomezuj se, vsechno pujde dolu. Vypadas velmi dobre, a urcite budes pekne schazovat. Mimo to co cekas? Tipuju klucika…
Důležité je se stáhnout poporodnim stahovacím pásem, pokud nebyl císař. Alespoň na 5h denně.
Já přibrala asi 12kg a to sem prasila docela hodně
a nenapadlo by mě řešit kolik priberu jestli 10 nebo 15kg prostě to k tomu těhotenství patří
většinou se to shodí všechno dolů po porodu, a pak třeba cvičení ![]()
@Vavanda píše:
@Payus já se chtěla normálně zeptat, počíst si jen pro info, ony tu z toho udělaly ze mi nejde o dite a ze to hrozně resim. Achjo, proč jsou lidi tak zlý
Ja pribrala asi 8-9 kilo, ale nejvic to slo nahoru na konci, ani nevim jak. Jedla jsem celou dobu normalne. Pri kojeni do 6 mesicu opet puvodni vaha bez diet. Ted u druheho nabiram aai mene, jim porad mi prijde
Já začínala na 52kg a rodit jsem šla se 74kg. Nejvíc jsem nabrala ke konci. Pár měsíců po porodu jsem měla váhu zase zpět. S kočárkem to jde dolů rychle ![]()
Nabrala jsem 27kilo
rodit jsem šla se 75kg, ale každý to má jinak
@Vavanda u prvního jsem do 27tt měla bříško jen jako bych se lehce přejedla, a nahoře jsem měla jen 5kg. Po 27tt jsem až do porodu nabrala dalších 10kg a bříško jako bych čekala minimálně dvojčata
teď jsem zase ve 27tt, břicho mám velikostně shruba jako ty (z 55kg jsem na 64kg)a počítám s tím že ještě poroste a ještě naberu
a kupodivu měřím 157cm, takže jsem spíš širší než vyšší
ale je to jak u které ženy, vždy je to individuální ![]()
@Payus píše:
@Russet ja jsem asi teda jasny priklad toho ze to jde byt hned hubenour i bez hladoveni, je to i o typu postavy. Po porodu jsem mela 48kg, bricho stihle, jen takove ochable zmuchlane. Tech 45 si drzim porad, nekdy kilo sup sem sup tam. Merim 156cm
@Tarjei to co pises neni hezke…, kazda zena se rada libi a chapu ze zakladatelka chce byt kocka i po porodu, holt ne kazda se smiri s tim ze ji kila zustanoubrala bych klidne 5 deti ale tlusta bych nechtela zustat nikdy!!! Ale kazdy dle sveho gusta
Hele, být „tlustá“ není zas tak hrozný. Pro mě je 48 naprosto nesplnitelný, jsem bytelná. Stačí mi 60, což teda nemám, ale žije se mi celkem fajn ![]()
@ka2ka píše:
podívej se na fotku Megan po porodu jaký tam má břicho, podle tebe vysloveně tlustá bečka, ale neboj ono takhle taky budeš vypadat
Ale za její nohy bych vraždila ![]()
@Russet píše:
Ale za její nohy bych vraždila