Léky na štítnou žlázu během těhotenství

69032
17.5.19 21:08

Nepíšeš, čeho jsi měla 41 a teď 11. Pokud TSH, norma je 4 a méně, v těhotenství je vhodné to stlačit pod 2, takže 11 je pořád strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
17.5.19 21:11

Leky ti zvysuje, protože porad mas hodnoty mimo normu. Já teď v těhotenství mám taky vyšší dávkování, to je běžné a je dobře, že ti hodnoty klesají a při vyšším dávkování klesat dál budou. Pokud je to TSH, tak 11 je pořád moc, zvlášť v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abigailcare
17.5.19 21:13

Když už jsme tak u toho,
byla jsem ted v březnu také u endokrinologa a říkal mi že mam levý lalok větší, leky beru už od 11 let, ale vždycky jsem to stráááášně šidila, teď ale mam TSH 20.317 říkal že je to stráášně moc vysoké a že bych to měla přestat lajdat, pokud nechci na operaci, myslíte že se to dá ještě zachránit? : :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9078
17.5.19 21:19

@Abigailcare :zed: no když si to myslí doktor, tak asi jo. Ale zamysli se nad sebou, jinak pod kudlou s něčím skončiš určitě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abigailcare
17.5.19 21:21
@Serpentini píše:
@Abigailcare :zed: no když si to myslí doktor, tak asi jo. Ale zamysli se nad sebou, jinak pod kudlou s něčím skončiš určitě :?

No od te doby co mi to řekl, tak se celkem snažím, kontrolu mam v září, snad to do té doby stáhnu to pořádku, nerada bych abych nemohla mít děti, nebo nedej bože měla postižené…
Navíc jak mam tu štitnou žlazu rozhozenou, mam v háji cele tělo, nejvíce tedy psychiku. :nevim: tak snad se mi to podaří.

Ikdyž paní to tady ma asi o dost vyšší :nevim: a to je těhulka 8o

• Citovat
  • Upravit
9078
17.5.19 21:27

@Abigailcare No ty jsi fakt kus hovězího. Jak CELKEM snažím? To je takový problém si každý ráno hodit do pusy prášek, zapít ho vodou a potom půl hodiny nejíst? Já ty prášky beru taky a opravdu na tom nic složitého nevidím. To tělo ti musí vydržet do konce života, žádný nový nedostaneš, tak se o něj starej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abigailcare
17.5.19 21:29
@Serpentini píše:
@Abigailcare No ty jsi fakt kus hovězího. Jak CELKEM snažím? To je takový problém si každý ráno hodit do pusy prášek, zapít ho vodou a potom půl hodiny nejíst? Já ty prášky beru taky a opravdu na tom nic složitého nevidím. To tělo ti musí vydržet do konce života, žádný nový nedostaneš, tak se o něj starej :cert:

Pravda, jsem v duležitych věcech lajdák.. máte pravdu.

• Citovat
  • Upravit
9078
17.5.19 21:36

@Abigailcare Hele jestli chceš být lajdák, tak kašli třeba na úklid a najmi si uklízečku. Tím bude flákání učiněno za dost. Ale zrovna na zdraví bys fakt kašlat neměla :? Tak od zítra poctivě, jasný? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.5.19 21:37

Takto ju ha se už lekla že i v tehu zas zvysene léky uzbtakndost jsem z toho cela oblékla nafoukla tlusta 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abigailcare
17.5.19 21:42
@Serpentini píše:
@Abigailcare Hele jestli chceš být lajdák, tak kašli třeba na úklid a najmi si uklízečku. Tím bude flákání učiněno za dost. Ale zrovna na zdraví bys fakt kašlat neměla :? Tak od zítra poctivě, jasný? ;)

je možné že jsem i skrz to dost přibrala?

• Citovat
  • Upravit
27709
17.5.19 21:49
@Abigailcare píše:

ano a pak se ti zhorší tlak, tep, pamět, vypadají ti vlasy, budeš zapomínat, nesoustředíš se, budou se ti třást ruce atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
17.5.19 21:53

Ano, s vysokým TSH (pokud se opravdu jedná o TSH, co to vlastně máš vysoký, jsi nám neřekla) leze váha nahoru. V těhotenství taky leze váha nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.5.19 21:53

Ber pravidelne, to ano, ale proc by jsi mela jit na operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.5.19 21:58

@Abigailcare tak to jsi ještě frajda :wink: že to takhle kašleš? To ti není blbé? Já když sem. nevedela že mám ST mela jsem šílené dépky stavy prostě hrůza..A prášky my zabraly a že všeho dostaly až sem se dostala k tehu ;)
Nebrat léky když to tělo pritom opravdu potřebuje a vyžaduje dává vlastně na jevo že není něco ok..je opravdu neco teda..ale jasne kazdyho vec a zdravy..ale asi bys nela zacit neni to sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27709
17.5.19 22:07
@Abigailcare píše:

a to jsem zapoměla na takový chutovky jako neskutečná únava, deprese, strach, panické záchvaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí