Uplakané usínání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
27.9.12 08:48

@veronikazave A ještě mě napadá, nepotřebuje si třeba říhnout? Tohle přesně nám malá dělá, když brečí před usnutím. Spinkat jí dáme samozřejmě odříhnutou, jenže jak brečí, tak zas nějakej vzduch nalapá :nevim: A pak právě usne, ale vzbudí jí, jak jí to tlačí, tak si jí dám „na srdíčko“ ona si vždycky ještě říhne a uspávám znovu :mrgreen: Pak si ještě trošku pofňuká a usne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.9.12 17:07

Ja mam 3-mesicni holcicku a je to to same… Nemuzu ji v posledni dobe uspat, usne jenom kdyz ji mam prehozenou pres rameno a cuca mi triko :) nakonec spi na uslinatnem rameni, ale do 30minut se vzbudi :roll: a uz neusne. Jakakoliv manipulace ji vzbudi, takze nake prendani do postylky nehrozi. U prsa jiz taky moc neusne. Kdyby se na tom rameni aspon poradne vyspala, ale tech 30 minut ji nestaci, vzbudi se a hned je zase unavena a mrzuta a o to hur usne… A nejvic me stvou ty rady, jak ji mam nechat vyrvat. Mozna by to fungovalo, ale na to nemam, mi prijde na takove drasticke metody prilis mala, na druhe strane takhle se opravdu nenauci usinat nikdy. Jsem moc neporadila, sama nevim :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.12 17:34

@lusila : tak to máme fakt to samé. I když teda, když mi usne tak až je fakt tvrdej tak ho uložím, trochu se pohne, někdy podívá a usne, no někdy se stane, že se vzbudí. Ale taky vydrží jen půl hoďky. Na vyřvání taky nemám nervy, jenže on brečí i když ho utišuji, což je ještě horší. Ale dneska jsem koupila čajík na Dobré spaní, je tam i meduňka, která je dobrá na usínání a spánek, tak jsem zvědavá. Třeba bude řvát, ale usne líp. Už to začínám brát jako nějaké dětské špatné období a doufám, že se to zpraví. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.12 17:39

@celipipka54 : říháním asi ne-e. Po papání ho pravidelně dám brknout, do toho mě i poblinká, jak říhne :lol: a myslím, že to by nebylo při každém usínání měsíc v tahu. Ale jsem ráda, že to je jen přes den, kdyby to bylo naopak. Prováděl mi to v noci tak mi z toho asi všeho hrábne :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.9.12 09:50

Ahoj holky, mam doma druheho skoro 5mesicniho nespavce. usinala sama tak do 6tydnu a od te doby horor. nicmene jsem ji naucila na kocarek, ktery mam i doma. zavinu, dam cumlika a uvozim, vetsinou do peti minut spinka.spi bez vozeni 30min to uz mam odskouseno a pak kdyz se zacne budit musim vozit a to spi i hodinu a pul. nevozim v kuse, ale musim byt ve strehu at se neprobere, to je pak konecna, kdyz je nevyspinkana je protivna jako cert. u prvni jsem to mela stejne. nespala jinak nez v jedoucim kocarku. vyzkousela jsem u obou vsechno mozne, ale pokud je dite nespavec tak je nespavec a nepomuze ani estvil…v pozdejsim veku ano, ale v miminkovskem ne. vecer a v noci spinkaji celkem dobre. vecer uspim v kocarku a prenesu do postylky a to se budi na piti a hned usne, akorad ted mame rymu, tak ji to budi a ja jen doufam a modlim se, ze je to opravdu jen rymou…jinak hodne maminek si vychvaluje hacku.to jsem se docetla nedavno, ale zkouset nebudu, je uz zvykla na ten kocarek. musime vydrzet, on to cas a vek vyresi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí