Uplna ztrata libida

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.5.23 20:54

Uplna ztrata libida

Zdravim maminky, nesetkala se tu nektera s uplnym ztratem libida dlouhodobym a pomohlo vam neco? Resim to uz hodne dlouho (od puberty, ted mi bude 30).. vzdycky jsem byla hodne stydliva, bala jsem se zkouset polohy atd. A sexualnich partneru jsem mela opravdu malo..v puberte se o me rozneslo ze jsem jak prkno, pak me jeden kluk k sexu donutil..a mam k tomu negativni vztah uz od te doby.. S byvalym partnerem jsem byla 7 let a sex jsme skoro vubec nemeli a kdyz uz tak jsem se do nej nutila..u noveho partnera se chut jakym si zazrakem objevila, ale brzo jsem byla tehotna a v tehotenstvi se chut opet vytratila.. ted 10 mesicu kojim a sex jsme meli za celou dobu tak 3×… proste nemam vubec chut a hrozne me to trapi.. hlavne si neverim a stydim se, kdybych tu chut mela tak je to urcite o necem jinem. Prosim existuje neco, co by mi mohlo pomoct?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3752
11.5.23 21:12

Az prestanes kojit, tak zkus MDMA :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.23 20:21
@Sadman píše:

To nemyslíš vážně. 8o Jako že doporučuješ drogy? :zed: :zed: :zed:
Anonym, protože nemusí každý vědět, že s tím bojuju taky.

• Citovat
  • Upravit
2003
12.5.23 21:32
@Sadman píše:

Nemyslíš spíše DMAE? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.5.23 21:36

Tak jestli si nikdy na sex nebyla. Tak se to jen tak nezmění. Možná po skončení kojení se to trochu zlepší. Ale max do úrovně kde to bylo dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.25 11:02

Tablety na zvýšení chuti na sex - https://euhealth247.com/cs/drug/lovegra Já i manžel jsme spokojeni. Ani ve 20 jsem neměla takovou chuť na sex, jako mám teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí