Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sadman píše:
Az prestanes kojit, tak zkus MDMA
To nemyslíš vážně.
Jako že doporučuješ drogy?
![]()
Anonym, protože nemusí každý vědět, že s tím bojuju taky.
@Sadman píše:
Az prestanes kojit, tak zkus MDMA
Nemyslíš spíše DMAE?
![]()
Tak jestli si nikdy na sex nebyla. Tak se to jen tak nezmění. Možná po skončení kojení se to trochu zlepší. Ale max do úrovně kde to bylo dřív
Tablety na zvýšení chuti na sex - https://euhealth247.com/cs/drug/lovegra Já i manžel jsme spokojeni. Ani ve 20 jsem neměla takovou chuť na sex, jako mám teď.
Zdravim maminky, nesetkala se tu nektera s uplnym ztratem libida dlouhodobym a pomohlo vam neco? Resim to uz hodne dlouho (od puberty, ted mi bude 30).. vzdycky jsem byla hodne stydliva, bala jsem se zkouset polohy atd. A sexualnich partneru jsem mela opravdu malo..v puberte se o me rozneslo ze jsem jak prkno, pak me jeden kluk k sexu donutil..a mam k tomu negativni vztah uz od te doby.. S byvalym partnerem jsem byla 7 let a sex jsme skoro vubec nemeli a kdyz uz tak jsem se do nej nutila..u noveho partnera se chut jakym si zazrakem objevila, ale brzo jsem byla tehotna a v tehotenstvi se chut opet vytratila.. ted 10 mesicu kojim a sex jsme meli za celou dobu tak 3×… proste nemam vubec chut a hrozne me to trapi.. hlavne si neverim a stydim se, kdybych tu chut mela tak je to urcite o necem jinem. Prosim existuje neco, co by mi mohlo pomoct?