Nevim co mu mam verit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.5.23 19:18

Nevim co mu mam verit

Ahoj, už dřív jsem tu zakladala nějakou diskuzi ohledně sexu. Nicméně od začátku. Jsem vdana, mám deti. Manzel zarlivy cholerik. Necele dva roky zpátky se situace vyhrotila tak, že jsem od něj nachvili odešla (pár tydnu). Fyzicky mě napadl, a z mojí strany v tom byl začátek mileneckeho poměru. Nicméně při mém odchodu k rodičům (mama, táta, babička-společný dum), dostal můj zarlivy manžel od někoho anonym skym se scházím. S milencem si to tak nějak vyřídil (ponicil mu anonymne majetek). A milenec mě nechal. V tu chvíli mi bylo tak strašně zle, doma u rodiny pochopitelne peklo, málo místa, hádky, přemlouvání at se vrátím zpět…Přemlouvání manzela… Vrátila jsem se. Je to vlastně rok a půl co jsem zpátky doma. Manzel začal fungovat, doma, péče o děti, konečně mám i čas na sebe, na domácnost, konečně mám i nějaké peníze (predtim jsem to táhla z rodicaku téměř vse ja). Opravdu se snazi. Jenze milenec se porad průběžně ozývá, a vždy když se uchylim k tomu ze teda chci být s nim, couvne, neozve se několik tydnu. Vysvětlení žádný. Jo vlastně, řešili jsme sex. Je to fajn, ale on mě nikdy neuspokojil. Tvrdí že selhal, ale já vím že je chyba na moji straně, protože já se nedokážu tolik uvolnit jako s manzelem. I me kvuli tomu jednou napsal ze to ukoncime, ze mu to semnou nevyhovuje. Ale stejne se vzdycky ozve znovu. Ja vim ze mi většina napíše že se mám vykašlat na oba, nebo že mě mají oba kopnout do zadku. Mě je vsechno strasne moc líto. Porad mám v hlavě jak mě manzel napadl, jak mě milenec (asi opravnene) v nejhorších chvíli života poslal do haje. Je mi líto co se všechno stalo, je mi líto že já podváděla. Že pořád nevím co se životem. Obcas mě z toho přepadne šílená migréna, zvracení. Dva dny ležím v posteli a nemůžu nic. Kdyby se manzel tak strašně rok a půl nesnažil, tak by to bylo jednodušší. Milenec mě vždy řekne ať odejdu, najdu si bydlení, a než se manžel srovná tak budem vztah tajit, aby mu něco neprovedl. Ja vim ze je to nesmysl, nikdo nebude čekat vecne, a nechci žít X let ve strachu. Prosím neodsuzujte mě.. Manzel mám ráda, milence taky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cizinka 999
11.5.23 19:35
@Anonymní píše:
Ahoj, už dřív jsem tu zakladala nějakou diskuzi ohledně sexu. Nicméně od začátku. Jsem vdana, mám deti. Manzel zarlivy cholerik. Necele dva roky zpátky se situace vyhrotila tak, že jsem od něj nachvili odešla (pár tydnu). Fyzicky mě napadl, a z mojí strany v tom byl začátek mileneckeho poměru. Nicméně při mém odchodu k rodičům (mama, táta, babička-společný dum), dostal můj zarlivy manžel od někoho anonym skym se scházím. S milencem si to tak nějak vyřídil (ponicil mu anonymne majetek). A milenec mě nechal. V tu chvíli mi bylo tak strašně zle, doma u rodiny pochopitelne peklo, málo místa, hádky, přemlouvání at se vrátím zpět…Přemlouvání manzela… Vrátila jsem se. Je to vlastně rok a půl co jsem zpátky doma. Manzel začal fungovat, doma, péče o děti, konečně mám i čas na sebe, na domácnost, konečně mám i nějaké peníze (predtim jsem to táhla z rodicaku téměř vse ja). Opravdu se snazi. Jenze milenec se porad průběžně ozývá, a vždy když se uchylim k tomu ze teda chci být s nim, couvne, neozve se několik tydnu. Vysvětlení žádný. Jo vlastně, řešili jsme sex. Je to fajn, ale on mě nikdy neuspokojil. Tvrdí že selhal, ale já vím že je chyba na moji straně, protože já se nedokážu tolik uvolnit jako s manzelem. I me kvuli tomu jednou napsal ze to ukoncime, ze mu to semnou nevyhovuje. Ale stejne se vzdycky ozve znovu. Ja vim ze mi většina napíše že se mám vykašlat na oba, nebo že mě mají oba kopnout do zadku. Mě je vsechno strasne moc líto. Porad mám v hlavě jak mě manzel napadl, jak mě milenec (asi opravnene) v nejhorších chvíli života poslal do haje. Je mi líto co se všechno stalo, je mi líto že já podváděla. Že pořád nevím co se životem. Obcas mě z toho přepadne šílená migréna, zvracení. Dva dny ležím v posteli a nemůžu nic. Kdyby se manzel tak strašně rok a půl nesnažil, tak by to bylo jednodušší. Milenec mě vždy řekne ať odejdu, najdu si bydlení, a než se manžel srovná tak budem vztah tajit, aby mu něco neprovedl. Ja vim ze je to nesmysl, nikdo nebude čekat vecne, a nechci žít X let ve strachu. Prosím neodsuzujte mě.. Manzel mám ráda, milence taky.

Budeš muset zapojit rozum, když chceš zachovat rodinu. Já se nedivím, ale že ti to s manželem poté co udělal nejde. Ale jde o to o hodně min, když si citově zainteresovana ještě jinde. S milencem bych to okamžitě utla, ani sex ne I dobry. A s manželem uvidíš jestli se opravdu napravil a ty se přesto dokážeš dostat. Já bych ale u manžela měla červenou kontrolou velmi. Milenec si s tebou jen hraje, takového snad v životě nechceš. Šla by jsi z bláta do louze

• Citovat
  • Upravit
12589
11.5.23 19:43

No, to je teda patálie. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy, takže já tě neodsuzuji. S milencem budoucnost nevidím, vzhledem k tomu, že ti píše/nepíše podle toho, jak se mu chce a jak ho bavíš.
Jinak já jsem obecně pro zachování rodiny, nicméně asi bych nemohla být s někým, kdo mě fyzicky napadl. Bála bych se, že se to bude opakovat, nemohla bych manželovi věřit. Ale píšeš, že ho máš ráda, co tedy nějaká manželská poradna? Kde vás trochu navedou, jak dál.
S milencem bych nepočítala, když už tak s manželem, ale musíte zapracovat oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
11.5.23 19:50

Ahoj, tak podle mého názoru, pokud je ve vztahu nebo manželství někdo třetí, tak to už je o ničem. Když toužím po někom jiným, tak toho svýho už prostě nemiluju. Opačně to platí stejně. A k fyzickýmu násilí už fakt není co dodat.
Nechápu jak si někdo nechá ubližovat. V takovém manželství bych já rozhodně nebyla. Hrát doma divadlo, není úplně můj styl.
Ale je to tvoje rozhodnutí.
Jinak ti přeji hodně štěstí a ať ti to vyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
11.5.23 19:50

Podívej, podle mě nejsi v situaci psychicky, abys zvládala vlát mezi manželem a milencem Milenec by si rád občas vrznul, ale v podstatě se nejvíc bojí sám o sebe! Toho bych prostě eliminovala okamžitě jako prvního, nic ti nepřináší. Tipuju, že se ti hodně uleví. Tyhle občasné kontakty tě dostávají jen pod tlak. Nevím, jak přesně co proběhlo s manželem v minulosti, osobně si myslím, že násilí je nemyslitelný, ale… po vyblokování milence (normálně se s ním nadobro rozluč a pak třeba blokni, jestli nemáš pocit, že to ustojíš) dej chvíli šanci rodině. Za mě tě hrozně vysává ta nedořešenost té situace. Milence prostě pošli do tmy… a dej pár měsíců šanci manželství. Rok a půl se snaží, pokud by jen náznakem došlo k dalšímu selhání chlapa (agrese), rozluč se i s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
11.5.23 19:51

A na co se teda konkrétně ptáš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
11.5.23 19:58
@Anonymní píše:
Ahoj, už dřív jsem tu zakladala nějakou diskuzi ohledně sexu. Nicméně od začátku. Jsem vdana, mám deti. Manzel zarlivy cholerik. Necele dva roky zpátky se situace vyhrotila tak, že jsem od něj nachvili odešla (pár tydnu). Fyzicky mě napadl, a z mojí strany v tom byl začátek mileneckeho poměru. Nicméně při mém odchodu k rodičům (mama, táta, babička-společný dum), dostal můj zarlivy manžel od někoho anonym skym se scházím. S milencem si to tak nějak vyřídil (ponicil mu anonymne majetek). A milenec mě nechal. V tu chvíli mi bylo tak strašně zle, doma u rodiny pochopitelne peklo, málo místa, hádky, přemlouvání at se vrátím zpět…Přemlouvání manzela… Vrátila jsem se. Je to vlastně rok a půl co jsem zpátky doma. Manzel začal fungovat, doma, péče o děti, konečně mám i čas na sebe, na domácnost, konečně mám i nějaké peníze (predtim jsem to táhla z rodicaku téměř vse ja). Opravdu se snazi. Jenze milenec se porad průběžně ozývá, a vždy když se uchylim k tomu ze teda chci být s nim, couvne, neozve se několik tydnu. Vysvětlení žádný. Jo vlastně, řešili jsme sex. Je to fajn, ale on mě nikdy neuspokojil. Tvrdí že selhal, ale já vím že je chyba na moji straně, protože já se nedokážu tolik uvolnit jako s manzelem. I me kvuli tomu jednou napsal ze to ukoncime, ze mu to semnou nevyhovuje. Ale stejne se vzdycky ozve znovu. Ja vim ze mi většina napíše že se mám vykašlat na oba, nebo že mě mají oba kopnout do zadku. Mě je vsechno strasne moc líto. Porad mám v hlavě jak mě manzel napadl, jak mě milenec (asi opravnene) v nejhorších chvíli života poslal do haje. Je mi líto co se všechno stalo, je mi líto že já podváděla. Že pořád nevím co se životem. Obcas mě z toho přepadne šílená migréna, zvracení. Dva dny ležím v posteli a nemůžu nic. Kdyby se manzel tak strašně rok a půl nesnažil, tak by to bylo jednodušší. Milenec mě vždy řekne ať odejdu, najdu si bydlení, a než se manžel srovná tak budem vztah tajit, aby mu něco neprovedl. Ja vim ze je to nesmysl, nikdo nebude čekat vecne, a nechci žít X let ve strachu. Prosím neodsuzujte mě.. Manzel mám ráda, milence taky.

Popsal bych to jako život ženy, která hledá štěstí v náručí chlapa. Řeknu ti jen to, že skutečně šťastná budeš až tehdy, když se nebudeš spoléhat na chlapa, ale na sebe.

Ty chceš za mě být zamilovaná, aby tě uspokojil a všichni jste byli šťastní, ale manžel i milenec v tobě vytvořili bloky. Manžel jde na to silou a milenec je z něho posranej.

Řešení musíš najít v sobě, ale bez pomoci tvého milence, protože ten to s tebou nemyslí vážně. Dal bych šanci manželovi, ale s tím, že když se tě ještě dotkne, tak odcházíš. Pokud se snaží už tak dlouho, tak mu jeho změna asi vydrží. Možná si mu tím otevřela kanál pro komunikaci a změny k lepšímu. Zkoušej s ním své pocity a myšlenky sdílet. Pokud selže, tak odejdi a dalšího chlapa si najdi až po rozvodu. Jinak je velká šance, že se to bude vše opakovat.

Přeji hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
11.5.23 20:08

Odpověděla sis sama. Pošli je OBA do háje. Jestli chceš aby si z tebe dělali hadr na podlahu, tak prosím. Milenec se ozve vždy jen když si chce užít, to je jasné. A o tvém muži ani nemluvím, měla ses s ním rozvést že před těmi lety co tě napadl. Takhle si jim akorát ukázala že si tak zoufalá že bys byla i s násilníkem. Budeš s nimi jenom ztrácet čas. Evidentně si rozum nechala před lety někde v krabičce v šuplíku. Neříkám ti to jen já, ale i ostatní. Prostě si to přiznej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
11.5.23 20:10

Milenec má z tebe strach, protože na první pohled působíš jako zoufalka, co se potřebuje k někomu přilepit.

Jestli máš toho jednoho ze sta chlapů, co se po krizi skutečně změnil k lepšímu, ty předstíráš, že jsi ochotná zkusit to znovu a stejně se nepřestáváš snažit o paralelní vztah, tak jsi hlavní pachatel svého neštěstí ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.5.23 20:25
@Anonymní píše:

Teda ty se v tom plácáš :roll:
Kde na to s dětma bereš čas a energii? :mrgreen:

Jináč, radu bych měla takovou, že pokud se manžel snaží, tak bych se to doma snažila dát už kvůli dětem do pořádku.
A milence zablokovala, ať tě to zbytečně neláká - upřímně, on tě očividně jako perspektivní partnerku nebere, když k tobě musí připočítat děti a soptícího manžela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 20:25
@LukeR1 píše:
Popsal bych to jako život ženy, která hledá štěstí v náručí chlapa. Řeknu ti jen to, že skutečně šťastná budeš až tehdy, když se nebudeš spoléhat na chlapa, ale na sebe.

Ty chceš za mě být zamilovaná, aby tě uspokojil a všichni jste byli šťastní, ale manžel i milenec v tobě vytvořili bloky. Manžel jde na to silou a milenec je z něho posranej.

Řešení musíš najít v sobě, ale bez pomoci tvého milence, protože ten to s tebou nemyslí vážně. Dal bych šanci manželovi, ale s tím, že když se tě ještě dotkne, tak odcházíš. Pokud se snaží už tak dlouho, tak mu jeho změna asi vydrží. Možná si mu tím otevřela kanál pro komunikaci a změny k lepšímu. Zkoušej s ním své pocity a myšlenky sdílet. Pokud selže, tak odejdi a dalšího chlapa si najdi až po rozvodu. Jinak je velká šance, že se to bude vše opakovat.

Přeji hodně sil :kytka:
@Mutlice píše:
Podívej, podle mě nejsi v situaci psychicky, abys zvládala vlát mezi manželem a milencem Milenec by si rád občas vrznul, ale v podstatě se nejvíc bojí sám o sebe! Toho bych prostě eliminovala okamžitě jako prvního, nic ti nepřináší. Tipuju, že se ti hodně uleví. Tyhle občasné kontakty tě dostávají jen pod tlak. Nevím, jak přesně co proběhlo s manželem v minulosti, osobně si myslím, že násilí je nemyslitelný, ale… po vyblokování milence (normálně se s ním nadobro rozluč a pak třeba blokni, jestli nemáš pocit, že to ustojíš) dej chvíli šanci rodině. Za mě tě hrozně vysává ta nedořešenost té situace. Milence prostě pošli do tmy… a dej pár měsíců šanci manželství. Rok a půl se snaží, pokud by jen náznakem došlo k dalšímu selhání chlapa (agrese), rozluč se i s ním.

To je právě ono.. Me se líbí ten pocit kdy jsem zase po X letech zamilovaná. Ja si racionálně oduvodnim že mě milenec chce jen na sex. Pak ale začne s řečmi jak budeme spolu apod… Ale že vlastně musím začít sama, bez nej. Respektive na tajno… A ten sex? Ten už s milencem dlouho, hodne dlouho v rámci několika měsíční odmlky nebyl. Potom co mi vyčetl že mu to semnou nevyhovuje. Jasně, ozve se že mě chce atd…Ale mě už je z toho zle. Uprimne já už se s nim bojim něco mít, abych zase nebyla za tu nejhorsi. A další stránka věci, že se prostě dostavily extrémní vycitky…

• Citovat
  • Upravit
35755
11.5.23 20:43

K čemu je milenec, který je hrozný v posteli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
11.5.23 21:05

@pikola No právě. To mě taky napadlo. Když už nemiluju manžela a začne mě přitahovat někdo jiný o kterým pak zjistím, že to stojí za houby? Tak zklamání a je jasno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 21:16
@Černá Madonna píše:
@pikola No právě. To mě taky napadlo. Když už nemiluju manžela a začne mě přitahovat někdo jiný o kterým pak zjistím, že to stojí za houby? Tak zklamání a je jasno. :)

Nikdy jsi nebyla zamilovaná, a neprehlizela chyby?

• Citovat
  • Upravit
6
11.5.23 21:24
@Anonymní píše:
To je právě ono.. Me se líbí ten pocit kdy jsem zase po X letech zamilovaná. Ja si racionálně oduvodnim že mě milenec chce jen na sex. Pak ale začne s řečmi jak budeme spolu apod… Ale že vlastně musím začít sama, bez nej. Respektive na tajno… A ten sex? Ten už s milencem dlouho, hodne dlouho v rámci několika měsíční odmlky nebyl. Potom co mi vyčetl že mu to semnou nevyhovuje. Jasně, ozve se že mě chce atd…Ale mě už je z toho zle. Uprimne já už se s nim bojim něco mít, abych zase nebyla za tu nejhorsi. A další stránka věci, že se prostě dostavily extrémní vycitky…

Dovolím si přiložit polínko… x krát zde bylo zmíněno že milenec Tě chce jen na sex…že Ti vyčetl že mu to s Tebou nevyhovuje? Věř že to byla jen jeho ješitnost a ubohost vycítil z Tebe slabost a jen to na Tebe hodil :-) podtrženo tím že se máš osamostatnit… Přiznám se že jsem poznala mnoho mužů ale jsem na rozdíl od Tebe svobodná nicméně to že jsem je vždy poslouchala a vnímala mi pomohlo přestat toužit a hledat tu „opravdovou lásku“ Není a neexistuje jen je pro chlapa těžké najít ženu která je ochotná s ním mít jen sex když jemu se zachce a ještě aby měla své zázemí :-) Zablokuj ho, ignoruj ho jen Tě oblbuje. Děti mám už velké a mají své rodiny a jsem pyšná na to že když vidí ( holky ) jak jsem spokojená přijdou si pro radu jak doma pracovat s manželi :-) Doba je zlá a všude samý podvodník. Buď silná a pokud se Tvůj muž snaží dej mu šanci a ve volných chvilkách přemýšlej a hledej to co si na něm milovala ale nastav jasná pravidla, náznak násilí a konec. Já se rozvedla po 16letech a dneska vím že žárlivost je jen o tom že ten co žárlí se bojí být sám ale zvládnout se to dá. 17 let jsem spokojená… svoboda je pro mě k nezaplacení. Každý jsme ale jiný takže držím palce ať to vyřešíš jakkoliv jen nenič sama sebe máš děti tak se soustřeď na ně a na chlapi se vykašli. Nikdo Tě nebude milovat tolik jako Tvé děti a Ty sama sebe :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí