Úprava objednávky hotel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
18.10.21 21:02
@goodluck334 píše:
Jen jsem nevěděla či by mohl nastat nějaký problém že by mě třeba nevzali na pokoj jelikož mi ještě nebylo 18,to je celé.

Při check-inu budeš muset předložit občanku nebo pas. Tvou identitu si zapíšou do knihy ubytovaných. Věk pravděpodobně nebude problém, pokud nemá hotel v podmínkách, že ubytovává pouze dospělé (což většina hotelů nemá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2756
19.10.21 07:10

Neboj, platite 2 dospele, resit to nebudou. Ale ochuzujes se o zazitky. K mladi patri, ze nemas kde. Ja na to rada vzpominam 😊. Na hotel jsem se dostala az nekdy v 22 a pak uz ti chlapi byli nejak pohodlnejsi, meli byt atd. Ted mam mam muze tak konzervativniho, ze me nekde venku tak maximalne chytne za ruku - a mne uz to ani nevadi :lol: Dite taky prinasi urcite naroky na kreativitu, ale takove dobrodruzstvi jako v raném mládí uz to teda není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.10.21 12:38
@K. Rocánková píše:
Neboj, platite 2 dospele, resit to nebudou. Ale ochuzujes se o zazitky. K mladi patri, ze nemas kde. Ja na to rada vzpominam 😊. Na hotel jsem se dostala az nekdy v 22 a pak uz ti chlapi byli nejak pohodlnejsi, meli byt atd. Ted mam mam muze tak konzervativniho, ze me nekde venku tak maximalne chytne za ruku - a mne uz to ani nevadi :lol: Dite taky prinasi urcite naroky na kreativitu, ale takove dobrodruzstvi jako v raném mládí uz to teda není.

To chápu😇, akorát nejedeme s přítelem do hotelu dělat určitou aktivitu ale na dvoudenní výlet 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2756
19.10.21 19:41

@goodluck334 Tak to se budes divit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie