Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, přítel objednal pobyt v hotelu. Jelikož už je plnoletý a já ještě ne beru se ještě porad jako dítě. Problém je že vybral,, 2 dospělí " A už to objednal. Je možnost si zadarmo objednávku upravit, jenže nám nejde upravit ten počet lidí. Nevíte někdo co s tím? Jestli bude lepší celé to zrušit a objednat znovu.
to, že nejsi plnoletá, automaticky neznamená, že jsi z hlediska plateb v hotelu dítě
jinak pokud podmínky opravdu splňuješ, tak asi zavolat do hotelu a opravit objednávku ústně ![]()
Dite má výraznou slevu většinou do 15 let a to někdy pouze tehdy, je-li v doprovodu dvou dospělých osob. Když jede jeden dospěly a jedno malé dite, platí to dite skoro stejně, jako ten dospělý, sleva je tak mizivá, ze je už to skoro jedno.
O jaký hotel jde? Jestli ti je 17 tak stejně budeš brána jako dospělá.
Ještě jsem se nesetkala pro „dětskou“ slevu nad 15 let. Často ani u mladších v doprovodu 1 rodiče.
@Anonymní píše:
Dobrý den, přítel objednal pobyt v hotelu. Jelikož už je plnoletý a já ještě ne beru se ještě porad jako dítě. Problém je že vybral,, 2 dospělí " A už to objednal. Je možnost si zadarmo objednávku upravit, jenže nám nejde upravit ten počet lidí. Nevíte někdo co s tím? Jestli bude lepší celé to zrušit a objednat znovu.
já když jedu do hotelu s dcerou, které je 5 (a jely jsme i když měla roky 2) tak všude platí dospělou cenu, dětská cena je pouze pro dítě v doprovodu dvou dospělých - každý hotel to má teda jinak, ale jak už tu psali, nikde se nedává dětská sleva nad 15 let
@stinga píše:
já když jedu do hotelu s dcerou, které je 5 (a jely jsme i když měla roky 2) tak všude platí dospělou cenu, dětská cena je pouze pro dítě v doprovodu dvou dospělých - každý hotel to má teda jinak, ale jak už tu psali, nikde se nedává dětská sleva nad 15 let
To je sprostá diskriminace…
Přemýšlel jsem, že bych vyrazil někam na dovolenou se svou matkou /79/ a já bych tím pádem měl mít dětskou slevu…
Vždyť i u supermarketu mám nárok na parkování na místě vyhrazeném pro matky s dětmi…
![]()
To je docela usmevny prispevek ![]()
Halo, recepce? Prosim vas ja bych chtel upravit objednavku na ten romanticky pobyt, nebudou to 2 dospeli, ale dospělý a dítě. Ne, oddelene postele nechceme. Dekuji! ![]()
@K. Rocánková píše:
To je docela usmevny prispevek
Halo, recepce? Prosim vas ja bych chtel upravit objednavku na ten romanticky pobyt, nebudou to 2 dospeli, ale dospělý a dítě. Ne, oddelene postele nechceme. Dekuji!
jo jo přesně, na to užívat si na hotelu s přítelem je velká dost, ale na placení je dítě
![]()
Budu u vás šuk. t čtrnáctku - dáte mi slevu? Jo, jasně, je to příbuzná ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Budu u vás šuk. t čtrnáctku - dáte mi slevu? Jo, jasně, je to příbuzná
Prosím vás, slušně jsem se zeptala jelikož jsem až do teď neměla číslo a nevěděla jak to upravit. Samozřejmě že mi je více jako 15,tak si prosím tyhle komentáře odpusťte. V dnešní době je už normální že spolu chodí např 16 a 20 apod.
@goodluck334 píše:
Prosím vás, slušně jsem se zeptala jelikož jsem až do teď neměla číslo a nevěděla jak to upravit. Samozřejmě že mi je více jako 15,tak si prosím tyhle komentáře odpusťte. V dnešní době je už normální že spolu chodí např 16 a 20 apod.
Pokud jsi dospělá na sex, jsi dospělá i na plnou cenu. Pochybuji, že by nějaký hotel dal slevu někomu nad 12 let. Jinak, v MHD jezdíš za dětské jízdné, a do kina chodíš na dětský lístek?
@goodluck334 píše:
Ale není úplně běžné chtít na souložící pobyt dětskou slevu ![]()
@goodluck334 píše:
Ne, není normální aby čerstvá 16 spala na hotelu s dvacetiletým. A ano, už platíš dospělou cenu.
@Prof. Farnsworth píše:
Pokud jsi dospělá na sex, jsi dospělá i na plnou cenu. Pochybuji, že by nějaký hotel dal slevu někomu nad 12 let. Jinak, v MHD jezdíš za dětské jízdné, a do kina chodíš na dětský lístek?
Jen jsem nevěděla či by mohl nastat nějaký problém že by mě třeba nevzali na pokoj jelikož mi ještě nebylo 18,to je celé.