Úprava objednávky hotel

Anonymní
18.10.21 15:10

Úprava objednávky hotel

Dobrý den, přítel objednal pobyt v hotelu. Jelikož už je plnoletý a já ještě ne beru se ještě porad jako dítě. Problém je že vybral,, 2 dospělí " A už to objednal. Je možnost si zadarmo objednávku upravit, jenže nám nejde upravit ten počet lidí. Nevíte někdo co s tím? Jestli bude lepší celé to zrušit a objednat znovu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15814
18.10.21 15:21
@Anonymní píše:
Dobrý den, přítel objednal pobyt v hotelu. Jelikož už je plnoletý a já ještě ne beru se ještě porad jako dítě. Problém je že vybral,, 2 dospělí " A už to objednal. Je možnost si zadarmo objednávku upravit, jenže nám nejde upravit ten počet lidí. Nevíte někdo co s tím? Jestli bude lepší celé to zrušit a objednat znovu.

to, že nejsi plnoletá, automaticky neznamená, že jsi z hlediska plateb v hotelu dítě :nevim: jinak pokud podmínky opravdu splňuješ, tak asi zavolat do hotelu a opravit objednávku ústně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
18.10.21 15:28

Dite má výraznou slevu většinou do 15 let a to někdy pouze tehdy, je-li v doprovodu dvou dospělých osob. Když jede jeden dospěly a jedno malé dite, platí to dite skoro stejně, jako ten dospělý, sleva je tak mizivá, ze je už to skoro jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
18.10.21 15:33

O jaký hotel jde? Jestli ti je 17 tak stejně budeš brána jako dospělá.

• Citovat
  • Upravit
42098
18.10.21 15:42

Ještě jsem se nesetkala pro „dětskou“ slevu nad 15 let. Často ani u mladších v doprovodu 1 rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
18.10.21 15:55
@Anonymní píše:
Dobrý den, přítel objednal pobyt v hotelu. Jelikož už je plnoletý a já ještě ne beru se ještě porad jako dítě. Problém je že vybral,, 2 dospělí " A už to objednal. Je možnost si zadarmo objednávku upravit, jenže nám nejde upravit ten počet lidí. Nevíte někdo co s tím? Jestli bude lepší celé to zrušit a objednat znovu.

já když jedu do hotelu s dcerou, které je 5 (a jely jsme i když měla roky 2) tak všude platí dospělou cenu, dětská cena je pouze pro dítě v doprovodu dvou dospělých - každý hotel to má teda jinak, ale jak už tu psali, nikde se nedává dětská sleva nad 15 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
18.10.21 16:00
@stinga píše:
já když jedu do hotelu s dcerou, které je 5 (a jely jsme i když měla roky 2) tak všude platí dospělou cenu, dětská cena je pouze pro dítě v doprovodu dvou dospělých - každý hotel to má teda jinak, ale jak už tu psali, nikde se nedává dětská sleva nad 15 let

To je sprostá diskriminace… 8o :roll: 8) Přemýšlel jsem, že bych vyrazil někam na dovolenou se svou matkou /79/ a já bych tím pádem měl mít dětskou slevu… :nevim: :nevim: :nevim: 8) Vždyť i u supermarketu mám nárok na parkování na místě vyhrazeném pro matky s dětmi… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2757
18.10.21 17:45

To je docela usmevny prispevek :mrgreen:
Halo, recepce? Prosim vas ja bych chtel upravit objednavku na ten romanticky pobyt, nebudou to 2 dospeli, ale dospělý a dítě. Ne, oddelene postele nechceme. Dekuji! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
18.10.21 18:20
@K. Rocánková píše:
To je docela usmevny prispevek :mrgreen:
Halo, recepce? Prosim vas ja bych chtel upravit objednavku na ten romanticky pobyt, nebudou to 2 dospeli, ale dospělý a dítě. Ne, oddelene postele nechceme. Dekuji! :P

jo jo přesně, na to užívat si na hotelu s přítelem je velká dost, ale na placení je dítě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
18.10.21 18:23

Budu u vás šuk. t čtrnáctku - dáte mi slevu? Jo, jasně, je to příbuzná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.10.21 20:29
@Prof. Farnsworth píše:
Budu u vás šuk. t čtrnáctku - dáte mi slevu? Jo, jasně, je to příbuzná :)

Prosím vás, slušně jsem se zeptala jelikož jsem až do teď neměla číslo a nevěděla jak to upravit. Samozřejmě že mi je více jako 15,tak si prosím tyhle komentáře odpusťte. V dnešní době je už normální že spolu chodí např 16 a 20 apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
18.10.21 20:32
@goodluck334 píše:
Prosím vás, slušně jsem se zeptala jelikož jsem až do teď neměla číslo a nevěděla jak to upravit. Samozřejmě že mi je více jako 15,tak si prosím tyhle komentáře odpusťte. V dnešní době je už normální že spolu chodí např 16 a 20 apod.

Pokud jsi dospělá na sex, jsi dospělá i na plnou cenu. Pochybuji, že by nějaký hotel dal slevu někomu nad 12 let. Jinak, v MHD jezdíš za dětské jízdné, a do kina chodíš na dětský lístek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
18.10.21 20:34
@goodluck334 píše:

Ale není úplně běžné chtít na souložící pobyt dětskou slevu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42098
18.10.21 20:34
@goodluck334 píše:

Ne, není normální aby čerstvá 16 spala na hotelu s dvacetiletým. A ano, už platíš dospělou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.10.21 20:57
@Prof. Farnsworth píše:
Pokud jsi dospělá na sex, jsi dospělá i na plnou cenu. Pochybuji, že by nějaký hotel dal slevu někomu nad 12 let. Jinak, v MHD jezdíš za dětské jízdné, a do kina chodíš na dětský lístek?

Jen jsem nevěděla či by mohl nastat nějaký problém že by mě třeba nevzali na pokoj jelikož mi ještě nebylo 18,to je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová