Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se mi zmena nelibi, ale dokazu se pod svuj nazor podepsat…
ty jo, zrovna koukam na mobilu co tam mam zas za chybu a ona to je naka novinka
at uz s tim jdou do prdele, fakt ![]()
Přidavam se…taky se mi novy vzhled nelíbí.Vadi mi kratky výčet novych diskuzí ![]()
Ja predtim jsem na mobilu klikla na logo emimina a krasne jsem videla novy temata.. A ted par temat
jo, je to jen par kliku na vic, ale proc je delat kdyz predtim to bylo tak prehledny ![]()
@Zdenilda píše:
Přidavam se…taky se mi novy vzhled nelíbí.Vadi mi kratky výčet novych diskuzí
Presne tak
musis si rozkliknout dalsi a pak znovu klikat abys videla jen novy ![]()
@Anonymní píše:
Chjoo načetl se mi nový vzhled na emiminu. Předtím to bylo lepšíale chápu že stránky asi potřebují změnu tak si snad zvyknu. Ale předtím to bylo lepší
No taky na to koukam. Pred chvili se mi to preplo ![]()
Tech pet a pul diskuzi, to je na prd ![]()
A kdyby aspon vyjeli vsechny diskuze, resp.zalozena temata. Ne jen hlavni kategorie
@admin neuvazujete o tom? Jako to je pro klasicky web.
@vertunka píše:
tak já ještě nic nevidim - naštěstí
To bud rada
vsechny zmeny uplne k prdu. Akorat je dobry rozliseni anonymu a taky odklikavani neprectenych diskuzi. To je dobry ![]()
@kacakaca příspěvek jsem založila já omlouvám se za anonym klikla jsem to omylem ![]()
@mayecka píše:
@kacakaca příspěvek jsem založila já omlouvám se za anonym klikla jsem to omylem
Ze ty si chtela kyticku? ![]()
@mayecka píše:
@kacakaca příspěvek jsem založila já omlouvám se za anonym klikla jsem to omylem
Aha, tady je posledni dobou anonymni kazdy dotaz i nazor, aniz by obsahoval jakoukoli intimni informaci.
Aha, úpravy, já myslela, že ta moje stará šunka nezvládla pořádně načíst stránku ![]()
Proc vidim na hlavni strance na mobilu tak malo diskusi???
@admin co je to zase za nesmysl? To je stejne, jak kdyz jeden cas nebyly na hlavni strance videt denicky. Desne roztahane a obsah zadny.
Chjoo načetl se mi nový vzhled na emiminu. Předtím to bylo lepší
ale chápu že stránky asi potřebují změnu tak si snad zvyknu. Ale předtím to bylo lepší