Úřad práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Michaela99 pochop, že to není žádná protivná slepice, ale ženská, co pracuje a má nad sebou nadřízené a nemůže si jen tak pro nic za nic omlouvat kontakty, pracuje a řídí se zákony, nenechá se kvůli tobě vyhodit, jen proto, že se ti nechce k dětské dr., promiň, ale tak to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@villa u mě o protivná slepice je, když nemá ani tu slušnost komunikovat s klienty slušně a hned je okřikuje a myslí si jak spolkla všechnu moudrost. Když s někým jednám slušně tak to same očekavam od protistrany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky také mám dotaz.Jsem vedená na ÚP a beru podporu. Když jsem byla na schůzce na ÚP tak jsem se zmínila, že je malá nemocná a moc sem práci nehledala.Tak mi řekla, že musím donést ošetřovačku
. Vykašlala jsem se na to a každý den hledám(i když už neposílám 20 emailů denně).
Měla mi přijít podpora ale zatím nic a tak si říkám, zda mi to nemohla zastavit? Má právo v tomhle případě vyžadovat ošetřovačku? Zastavit mi podporu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by ti zastavili podporu, tak bys o tom dostala písemné vyrozumění. Cokoliv Úřad práce udělá, dostaneš to minimálně k podpisu ve svém spisu, že jsi s tím byla seznámená. (Pak je dobré si vyžádat kopii - lepší bývá, když si za člověka pamatuje papír.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 nesmysl. Jako ošetřovačku myslíš paragraf??? Nemá důvod ti zastavovat podporu, pokud dodržuješ termíny na ÚP. Nic neporušuješ a to, že se pouze zmíníš, že máš nemocné dítě, to je pouze tvoje věc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba jen přijdou peníze tento měsíc později. já takhle teď čekám na peníze z neschopenky. vždycky chodily kolem 15., minulý měsíc až 20. a tento měsíc zatím pořád nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 a neskončila už ti 5 měsíční podpůrčí doba?
@Jura007 větší kravinu jsem ještě nečetla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@villa Ne neskončila tak blbá zase nejsem
.Složenku už mám, pošta se neobtěžovala jí hodit do schránky a dala jí do donášky
.Kdyby mě nenapadlo tam zavolat, tak sem bez peněz
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@villa píše:
@Jura007 větší kravinu jsem ještě nečetla![]()
![]()
A v jakém smyslu? Hele, já mám s Úřadem práce víc zkušeností, než by se mi líbilo. Ale nikdy neudělali nic „mlčky“ - vždycky jsem byl seznámený s tím, co mně vytýkají nebo co mně ukládají za povinnost.
A trochu slušnější vyjadřování by neškodilo; internet není tak anonymní, jak si mnozí myslí. A pak jsou překvapení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 a já jsem byla sprostá??? Slovo „kravina“ je neslušné? Nepřeháníš to?
A poslední věta je hrozba nebo to tak nemám brát? Jsem z tebe trošku rozhozená…chlapi jsou takhle urážliví?
Ty máš možná zkušenosti z té druhé strany, ale já z té přímé a vím, že ne vše se obesílá a o všem se informuje a o zastavení podpory určitě ne, dostaneš jen jedno počáteční rozhodnutí a víc už nic.
@maminka189 super, tak nakonec se to vyřešilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@villa No tak ti můžu ofotit a poslat to, co jsem kdysi dostal já. A za dobu té jedné konkrétní evidence jsem jich dostal celkem pět.
„A ta poslední věta je hrozba nebo to tak nemám brát?“
Pouze moje zkušenost - i po letech si někdo může dohledat text, na který jsme už dávno zapomněli, že jsme ho napsali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit