Úřad práce, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zoy
1495
3.1.18 20:56

Tak nastup do mekáče a odejdi ve zkušebce to té jiné práce ze dne na den. Kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
3.1.18 21:07
@pikola píše:
Pokud bys odmítl úřadem nabídnutou práci, proč by ti pak měl pracák platit tvoji nezaměstnanost?

Protože ne každou práci dělat můžeš a chceš! Úřednice mi nabídly např. místo učitele TV-nemám vzdělání, ani vztah ke sportu-neumím plavat, jezdit na kole, vůbec žádné sporty-ale úřednice to nezajímalo, pro ně jsem byla jen kus se ho zbavit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pj1
704
3.1.18 21:07

Ve tvé situaci bych nastoupila do mekace pokud Ti v tom nebrání zdravotní stav třeba, no a mezitím bych šla si dohodnout práci jinam, která by Tě bavila. Pokud Tě přijmuli, tak je to pro úřad hotová věc, když nebudeš mít věrohodný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
3.1.18 21:09
@maskovak píše:
Protože ne každou práci dělat můžeš a chceš! Úřednice mi nabídly např. místo učitele TV-nemám vzdělání, ani vztah ke sportu-neumím plavat, jezdit na kole, vůbec žádné sporty-ale úřednice to nezajímalo, pro ně jsem byla jen kus se ho zbavit!

Tak to by tě ale ani nevzali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.18 21:12
@Anonymní píše:
Ahoj. Potrebuju poradit. Mela jsem nastoupit do mekace ta prace byla domluvena skrz urad prace. Nenastoupila jsem z duvodu prislibeni jine prace, ale to pry jako duvod neberou, zitra musim na urad s papirem potvrzenym ze me prijali, ale nevzali z duvodu a nevim co si vymyslet, nechci aby me zatim vyhodili:(

V Mekáči jim řekni pravdu a požádej je, co potebuješ napsat, že tě nepřijmou. Řekni, že jsi např. vegetarián a z pachu masa nonstop zvracíš. Že jim tam jako pozvracíš kuchyni? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2182
3.1.18 21:13
@Levandulina píše:
Tak to by tě ale ani nevzali…

ale vzali, tehdy nebyla škola nutností. Úřednicím je to jedno, chápeš. Pro ně jsi jenom kus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
3.1.18 21:15
@maskovak píše:
ale vzali, tehdy nebyla škola nutností. Úřednicím je to jedno, chápeš. Pro ně jsi jenom kus…

Blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
3.1.18 21:16
@ivašot. píše:
Blbost…

když myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.18 21:17
@renduli píše:
A kdy má být nástup do „mekáče“?
A odkdy bys měla pracovní smlouvu na to místo, které bys chtěla?

To muzu asi kdykoliv nastoupit kdyz si vyridim doktora, ale zitra jdu na ten urad a to asi nestihnu vyridit nebo prac. Smlouvu mit nemusim? jen staci kdyz mi tam treba napisou ze nastoupim do tydne?

• Citovat
  • Upravit
2182
3.1.18 21:19
@Anonymní píše:
To muzu asi kdykoliv nastoupit kdyz si vyridim doktora, ale zitra jdu na ten urad a to asi nestihnu vyridit nebo prac. Smlouvu mit nemusim? jen staci kdyz mi tam treba napisou ze nastoupim do tydne?

no tak se zítra z evidence úřadu odhlaš na vlastní žádost a do mekáče nemusíš…pokud tedy máš jistotu jiného místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
3.1.18 21:20
@maskovak píše:

A ty jsi na tom pohovoru byl/a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
3.1.18 21:21

@pikola ano.ale to nesouvisí s tématem, demonstruji tím přístup úřadu práce. ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4198
3.1.18 21:23
@Anonymní píše:
To muzu asi kdykoliv nastoupit kdyz si vyridim doktora, ale zitra jdu na ten urad a to asi nestihnu vyridit nebo prac. Smlouvu mit nemusim? jen staci kdyz mi tam treba napisou ze nastoupim do tydne?

Když řekneš, že mekáče odmítáš, protože sis mezitím dohodla jinou práci, měli by to uznat. Ale samozřejmě to musíš nějak doložit. Asi ne hned zítra, ale určitě budou chtít v horizontu pár dnů předložit smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4198
3.1.18 21:24
@maskovak píše:
no tak se zítra z evidence úřadu odhlaš na vlastní žádost a do mekáče nemusíš…pokud tedy máš jistotu jiného místa

To těžko.
To by mohla předtím, než měla projednat zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
3.1.18 21:25
@Anonymní píše:

Tak si vyrid doktora, nastup do prace, odhlas se z UP a nevymyslej kraviny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová