Úřad práce, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4200
3.1.18 21:26
@maskovak píše:
ale vzali, tehdy nebyla škola nutností. Úřednicím je to jedno, chápeš. Pro ně jsi jenom kus…

A jak dlouho, v kolikáté evidenci jsi byla a kolik vlastní aktivity jsi jim předložila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
3.1.18 21:35

@renduli a proč ti to mám vyprávět? měj se pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
3.1.18 21:37

@maskovak to nemusíš, ale asi v tom bude nejspíš zakopaný pes :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
3.1.18 21:41
@Anonymní píše:
To muzu asi kdykoliv nastoupit kdyz si vyridim doktora, ale zitra jdu na ten urad a to asi nestihnu vyridit nebo prac. Smlouvu mit nemusim? jen staci kdyz mi tam treba napisou ze nastoupim do tydne?

nejlepší to je domluvit přímo se zaměstnavatel ke kterýmu nechci nastoupit, něco si prostě vymyslíš. Nemám průkaz, mám alergii na něco…A nebo přímo říct ještě před tím než ty dali na úp ten papír že už máš něco domluveného jinde a do mekače by tě ani neposlali. Já jim to taky tak řekla že už mám rozjednané jiné prac. místo..než jsem vylítala všecky papíry do nového zaměstnaní trvalo to sice 2 týdny, ale úp mě vůbec s ničím neotravoval byl rád že jdu pracovat a ukončení evidence semnou vyřizovali v době odpolední pauzy jak byli štastne že se mě zbaví ani na oběd nešli :-D

• Citovat
  • Upravit
4200
3.1.18 21:44

@smajlik345 Jenomže pokud zaměstnavatel napíše, že ji nepřijal kvůli alergii (a nějaký důvod tam být vždycky musí), obávám se, že to bude muset doložit potvrzením lékaře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
3.1.18 21:51

@renduli pak je potřeba mít dobrého lekaře a nebo to aspoň dobře obkecat u lekaře

• Citovat
  • Upravit
1523
4.1.18 00:44

Já teda vůbec nechápu v čem by měl být problém. Našla sis jinou práci, ale práci máš a o to šlo. Na pracáku klidně řekni pravdu. Ty úřednice jsou taky jenom lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
4.1.18 16:38

Zakladatelko, tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.1.18 16:53
@ivašot. píše:
A co třeba zkusit pracovat?

taky nechápu, proč bychom měli lenochy živit a zajišťovat z našich daní. Neváží si práce, tak vyřadit, ať se živí třeba suchým z nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.22 12:20

Můžu zrušit aby úřad práce poskytoval moje údaje zaměstnavatelům? Jsem tam evidovaná krátce a včera mi volala paní z jedné firmy. anonym

• Citovat
  • Upravit
65111
18.3.22 12:22
@Anonymní píše:
Můžu zrušit aby úřad práce poskytoval moje údaje zaměstnavatelům? Jsem tam evidovaná krátce a včera mi volala paní z jedné firmy. anonym

Jako ze bys chtela jen penize od statu, beda kdyz dostaneš nabidku práce? To jim určitě řekni, oni ti vyhoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12572
18.3.22 12:24
@Anonymní píše:
Můžu zrušit aby úřad práce poskytoval moje údaje zaměstnavatelům? Jsem tam evidovaná krátce a včera mi volala paní z jedné firmy. anonym

To je for? Tak pracak je primarne k tomu, abyjsi tam sehnala praci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35706
18.3.22 12:25
@Anonymní píše:
Úřad práce je od toho aby ti hledal práci. Jestli nemáš zájem, tak se odhlaš a nikdo ti volat nebude.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33519
18.3.22 12:26
@Anonymní píše:

Proč bys to dělala? Ta paní ti asi nabídla práci, a tobě se to nelíbí vidˇ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
18.3.22 12:37
@Anonymní píše:

Můžeš, stačí se z něj odhlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová