Úřad práce nenastoupeni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19793
9.2.17 07:22
@loppy píše:
@eumedon promin,ale kdyz si shanis praci a nekde ti reknou, ze te prijmou, ale musis vydrzet jeste dva mesice, aby dostal zamestnavatel dotace, tak reknes:Ne, dekuji, nechci zneuzivat dotace.Ja budu hledat jinde? Tak to proste je a nekdo je treba rad, ze ho zamestnaji a neresi, ze ho berou kvuli dotacim.

Kdybych byl nedej Bože nezaměstnaný, na pracáku a sháněl práci a někde mi řekli, že mě přijmou, ale až za dva měsíce kvůli dotacím, tak nebudu říkat nic jim ani na pracáku a budu si dál shánět práci u jiných, méně vyčuraných zaměstnavatelů.

Budu hledat takového, který by mne přijal proto, že potřebuje mne, a ne dotace za to, že přijal obtížně umístitelného. Příjemce dotací bude poslední možnost pro případ, že by se mi to za ty dva měsíce nepodařilo.

Protože kdo mne přijme kvůli dotacím, shrábne dotace a nemá důvod mne dál držet, protože mě nepotřebuje. A podle toho se pak ke mně taky bude chovat.

Určitě nebudu na pracáku říkat, že se u nich potřebuju ohřát na půl roku, aby od nich za mne někdo dostal dotace. Protože bych to nepotřeboval. Potřeboval bych najít práci. Bez dotací, nebo (v horším případě tedy) s těmi dotacemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.17 13:54

Přečetla jsem si Vaše názory a děkuji za ně. Ale myslím si stejně, že ač je úřad práce pouze ke hledání práce, i tak by měly úřednice přistupovat individuálně. To znamená, nevidím zas až tak nic špatného na tom, pokud jsem bez práce na 3 týdny, mám domluvenou práci a přijdu se nahlásit na úřad práce. Žila jsem v zahraničí, přesto jsem zůstala daňový rezident zde v ČR, ze svých příjmů poctivě platím daně, jednalo se o pronájem nemovitostí, které jsem v té době neužívala. Navíc, i dotyčná úřednice má možnost vidět, že jsem si vždy práci našla sama a že jsem se odhlásila z evidence a nebrala žádnou podporu, ač mi byla přiznána, pokud jsem se stěhovala mimo ČR.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat