Úřad práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.20 14:35

Děkuji všem za názory. Říkala jsem si právě, že už je to půl měsíce bez práce, tak že bych se na UP přihlásila, o odletu jim nic neříkala, a třeba den nebo dva před odletem tam buď zaslala mail, nebo zašla osobně, že chci vymazat z evidence, že se stěhuju do zahraničí, nebo tak nějak.
 Mirka

• Citovat
  • Upravit
11798
20.1.20 15:06
@Anonymní píše:
Děkuji všem za názory. Říkala jsem si právě, že už je to půl měsíce bez práce, tak že bych se na UP přihlásila, o odletu jim nic neříkala, a třeba den nebo dva před odletem tam buď zaslala mail, nebo zašla osobně, že chci vymazat z evidence, že se stěhuju do zahraničí, nebo tak nějak.
Mirka

Ukončit evidenci na ÚP můžeš i bez udání důvodu.

Jen počítej s tím, že tě pozvou na 1-2 schůzky klidně během prvního týdne. Jedna schůzka je s pracovníkem ÚP, který tě bude mít na starosti, druhá je povinná informační schůzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 10:50

Dotaz

Dobrý den ptám se ohledně jednoho známého, dělal pro kamaráda beze smlouvy na úřadu práce nebyl a kamarád mu neplatil zdravotní ani sociální. Teď ale o práci přišel a i o bydlení, jelikož u toho kamaráda dělal za jídlo s bydlení. A neví zda-li něco od úřadu práce dostane.

• Citovat
  • Upravit
35638
28.11.21 10:55
@Anonymní píše:
Dobrý den ptám se ohledně jednoho známého, dělal pro kamaráda beze smlouvy na úřadu práce nebyl a kamarád mu neplatil zdravotní ani sociální. Teď ale o práci přišel a i o bydlení, jelikož u toho kamaráda dělal za jídlo s bydlení. A neví zda-li něco od úřadu práce dostane.

Pokud nemá za poslední 2 roky zaplaceno aspoň rok pojištění tak nic nedostane. Jestli si zdravotní neplatil sám tak ať to rychle zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.11.21 11:09
@Anonymní píše:

A platil si sám aspon to zdravotní? Jestli ne, tak bude mít za chvíli na krku ještě exekuci. A nedostane nic, pokud nic neodváděl. Ať si najde jinou práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
28.11.21 11:10

Z UP nedostane vůbec nic.
A zdravotní ať si jde okamžitě uhradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20863
28.11.21 11:20
@Anonymní píše:

Nic nedostane. Spíš by se měl zajímat o ten dluh na ZP, který mu tam pěkně narůstá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9278
28.11.21 11:35
@Anonymní píše:

Na UP zřejmě nedostane nic. Určitě by měl zajít na zdravotní pojišťovnu a nechat si vyčíslit dluh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.3.22 19:03

Zuzana horvathova falsuje urad prace bydli v pribrami tvrdi ze bydli sama a neni to pravda jeji chlap chlasta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
8.3.22 19:44
@Blabs píše:
Zuzana horvathova falsuje urad prace bydli v pribrami tvrdi ze bydli sama a neni to pravda jeji chlap chlasta

A proč to píšeš tady??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.3.22 10:58

Prosím o radu

Jsem na UP od 1.12, podpora v nezaměstnanosti mi běží do 30.4. Byla mi nabídnuta brigáda, ale vůbec se jim nelíbí, že nové můžu dělat jen dohodu o provedení pracovní činnosti. Nechtějí platit pojištění. Náhodou jsem se dozvěděla, že můžu být nahlášena na pojišťovně jako osoba pečující o dítě do 7let. Dítě má 4r a dyl jak 4h denně tam není, takže podmínka splněna. Jak by jste to řešili? Zvažuji právě variantu odejít z up a přihlásit se jako osoba pečující a jít na dohodu o provedení práce s výdělkem do 10.000. Lze to takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35638
21.3.22 13:41
@Majdamo píše:
Jsem na UP od 1.12, podpora v nezaměstnanosti mi běží do 30.4. Byla mi nabídnuta brigáda, ale vůbec se jim nelíbí, že nové můžu dělat jen dohodu o provedení pracovní činnosti. Nechtějí platit pojištění. Náhodou jsem se dozvěděla, že můžu být nahlášena na pojišťovně jako osoba pečující o dítě do 7let. Dítě má 4r a dyl jak 4h denně tam není, takže podmínka splněna. Jak by jste to řešili? Zvažuji právě variantu odejít z up a přihlásit se jako osoba pečující a jít na dohodu o provedení práce s výdělkem do 10.000. Lze to takto?

Lze, ale nepočítá se ti to na důchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat