Úřad práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.3.18 07:52

urad prace12

Nevite nekdo da se na urade prace odejiz z evidence dohodou nasla jsem si praci ale v jinem meste a chteji po me abych hned nastoupila a smlouvy mi daji druhy den od nastupu tak si chci ukoncit urad prace protoze praci budu mit 120km daleko od mista vykonu prace jde to nejak po dohode aby me pak nevyradily sankcne na 6 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
96
5.3.18 08:05

Normálně nahlásíš, že sis našla práci sama a jim jen pošleš kopii smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.18 08:05
@kykisek12345 píše:
Nevite nekdo da se na urade prace odejiz z evidence dohodou nasla jsem si praci ale v jinem meste a chteji po me abych hned nastoupila a smlouvy mi daji druhy den od nastupu tak si chci ukoncit urad prace protoze praci budu mit 120km daleko od mista vykonu prace jde to nejak po dohode aby me pak nevyradily sankcne na 6 mesicu

Melo by jit zruseni, jen jim podepises, ze chces ukoncit evidenci. O sankcich nic nevim…jde to dokonce k urcitymu datu, treba za 2tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.18 08:07

A nebo jak pise @klaryskaaa poslat smlouvu dodatecne i naskenovanou pres mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.20 13:27

Dobrý den,
Získala jsem pracovní víza a 22.2. odletam do Ameriky. Hlavní pracovní poměr mi končí dohodou k 10.2. Myslíte, že je nutné se na ty dva týdny po skončení HPP hlásit na úřad práce?
Děkuji za odpověď,
 Mirka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.20 13:34

Není nutné se hlásit, ale musíš si sama zaplatit zdravotní a socku

• Citovat
  • Upravit
20861
20.1.20 13:34

UP je dobrovolny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
20.1.20 13:40
@Anonymní píše:
Není nutné se hlásit, ale musíš si sama zaplatit zdravotní a socku

Sociální není povinné a zdravotní je člověk povinen hradit pouze za celé kalendářní měsíce, kdy je „bezprizorní“, takže nepodávej nesmyslné informace, plus tedy nevím, co je na nich tak osobního, že je ještě zadáváš anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
20.1.20 13:41
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Získala jsem pracovní víza a 22.2. odletam do Ameriky. Hlavní pracovní poměr mi končí dohodou k 10.2. Myslíte, že je nutné se na ty dva týdny po skončení HPP hlásit na úřad práce?
Děkuji za odpověď,
Mirka

Není, ale nezapomeň vyřídit na zdravotní pojišťovně, jak to bude se zdravotním po dobu, co budeš pryč, jde se nějak odhlásit, abys ho nemusela platit, ale přesné podmínky neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.20 13:43

Děkuji. A když se tam teda přihlásím, při odhlášení budu dokládat co? Jednosmernou letenku jako doklad? Projde to? Od pojišťovny se budu odhlasovat až ke dni odletu, čili 22.2. Ráda bych se tomu placení pojištění vyhla.
Mozna hloupá otázka, ale nikdy jsem na UP nebyla.
 Mirka

• Citovat
  • Upravit
101537
20.1.20 13:44
@Anonymní píše:
Děkuji. A když se tam teda přihlásím, při odhlášení budu dokládat co? Jednosmernou letenku jako doklad? Projde to? Od pojišťovny se budu odhlasovat až ke dni odletu, čili 22.2. Ráda bych se tomu placení pojištění vyhla.
Mozna hloupá otázka, ale nikdy jsem na UP nebyla.
Mirka

Ale ty za únor nic platit nemusíš, problém by byl až březen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.20 14:05

@j.a.n.i1
Takže jestli tě chápu správně, tak 10.2. skončím v práci a na UP nepůjdu, jenom se k 22.2 odhlásim od pojišťovny a odletim? ŽP by mělo být za únor zaplacené zaměstnavatelem..?
Jinak kdybych se přeci jenom chtěla na UP přihlásit, abych mela nějaké peníze v nezaměstnanosti, tak pak stačí třeba napsat mail, že žádám o odhlášení z UP?
 Mirka

• Citovat
  • Upravit
101537
20.1.20 14:11

Nevím, jestli by ti uznali mail, přece jen by ho mohl napsat kdokoliv, ale jinak to chápeš správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.1.20 14:16
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Děkuji za odpověď,
Mirka

Ne, není. Nemusíš se hlásit vůbec. Zdravotní máš za únor vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33390
20.1.20 14:21
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Děkuji za odpověď,
Mirka

Řekla bych, že pokud ti končí pracovní poměr 10.2 tak se nikam hlásit nemusíš a za ten únor to budeš mít placené ještě ze zaměstníní. Problém by byl, kdybys odlétala třeba pátého března, to už bys musela sama platit zdravotní, nebo jít na ten ÚP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat