Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky sem pěkně naštvaná. Doslechla sem se že si o nás ňáký pisálci povídají někde na internetu a pomlouvají tam všechny těhulky a těšitelky. Teď jsem ten článek četla a vůbec mi to neni příjemný jak může bejt někdo takovej a dělat si srandu z nás matek to snad něvědí jak těžký je rodičovství??? podle mě je to urážka nás všech co myslíte??!!
Sranda se da udelat z cehokoliv. Neni snad tema, ze ktereho by se neudelal treba jen vtip ( rakovina, postizeni, valka apod hruzy)
A co jako?? Mne je dost obecne jedno, co si kdo o kom mysli, vc. me samotne, ale je fakt, ze nepouzivam infantilne-dementni vyrazy typu mimisek, snazilka, tulenicko atd.
No nevim holky, mě ten článek zas tak vtipný nepřijde. Několikrát se tam hodně strefují, nevim jestli vám by to bylo moc příjemný www.avokada.cz/…i-prispevky/
A co jako? Jsou i treba muzi kteri maji vyslovene odpor k tehotnym zenam.. existuji i taky holky obzvlast v puberte.
Ja si ze sebe delam legraci porad. Chce to nebrat se tak vazne a blbce a magory clovek potka vsude.
@Andělka1333 píše:
Ahojky holky sem pěkně naštvaná. Doslechla sem se že si o nás ňáký pisálci povídají někde na internetu a pomlouvají tam všechny těhulky a těšitelky. Teď jsem ten článek četla a vůbec mi to neni příjemný jak může bejt někdo takovej a dělat si srandu z nás matek to snad něvědí jak těžký je rodičovství??? podle mě je to urážka nás všech co myslíte??!!
Tak to tak neprozivej…je to tu verejne a zas takove dramo to nebylo…bylo by fajn kdyby sis to precetla a dala sem i odkaz, aby i ostatni uzivatele vedeli, coze te tak strasne pobourilo…
To je fakt chabá propagace toho slabýho webu ![]()
a za b nevím, co je těšitelka ![]()
Tvl doufám, že tě to urazilo na tolik, že si budeš dávat majzla na to co kde zveřejníš. at si píší články o čem potřebují, jestli ty jim k tomu dáš materiál je čistě tvoje věc, podle toho co kde zveřejníš a v jaké formě. další postřelená
i já občas zveřejním na fb výstřižky těchto diskusí, ono to pobaví ![]()
Příspěvek upraven 20.05.18 v 10:09
A byla jsi někdy v hospodě? Máš tušení jak nás drbou chlapi tam
? Mě teda nějaký ubožáci žíly netrhají…
Já se nestydím za to, jak se prezentuju. Pokud s tím máš problém, řeš svůj projev a sebeprezentaci, tak aby jsi se za ni sama nestyděla a nebudeš muset takový články vůbec řešit.
@Andělka1333 píše:
No nevim holky, mě ten článek zas tak vtipný nepřijde. Několikrát se tam hodně strefují, nevim jestli vám by to bylo moc příjemný www.avokada.cz/…i-prispevky/
No co na to rict. Tohle ale neni o tom, ze nekdo je tehotny ci se snazi i dite )) ![]()