Urážka všech těšitelek?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122453
20.5.18 10:11

Co by to bylo za Čecha, kdyby si ze sebe neuměl udělat srandu? Vždyt jsme tím proslavení po celém světě. Tady je taky pár trollů, třeba@Iceman88. Tak si z nich taky dělej srandu!
Uvidíš, že ti hned bude lépe. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
20.5.18 10:11

@Andělka1333 Nejsi ty Nella Škrobáková s novým nickem??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65290
20.5.18 10:12

Už tady jedna diskuze je, není tak stará. Takže nevím, proč se zakládá další. Ale dá se čekat, že dalších 10 se tu ještě objeví. Pak se nedivím, že někdo takové články píše, když tomu všichni tady jdou vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.5.18 10:13

Tak ty mas 5 prispevku, z tebe so tedy srsndu asi nedelali :-D Tak to neber tak osobne. Nekdy chce i zavazne tema odlehcit a udelat si z toho srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
20.5.18 10:14

Však to je vtipné… každému normálnímu připadá vtipné když někdo těhulkuje, má mimíska, loví dušíčky :mrgreen:
já taky sdílím někdy podobné diskuze, všichni se smějeme tomu jak někomu to těhulkování leze na mozek

• Citovat
  • Upravit
3998
20.5.18 10:14

@Andělka1333
chtěla bych mít Tvoje starosti :D. Mě to neuráží vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
20.5.18 10:15
@Andělka1333 píše:
No nevim holky, mě ten článek zas tak vtipný nepřijde. Několikrát se tam hodně strefují, nevim jestli vám by to bylo moc příjemný www.avokada.cz/…i-prispevky/

Aspoň souhrnem vidíš, že občasné příspěvky jsou pěkně praštěné…
Jinak všude se píše ov všem a o všech, kdyby tohle měl všechno člověk absorvovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
20.5.18 10:15

Než se mi narodila dcera, tak jsem si také myslela něco o těch slepicích matkách, co pořád jen melou o dětech a v mozku mají z mlíka kostku. Furt ty haranty někam tahají a otravují normální lidi. No a už to dělám taky. Vesele si kvokám tady na emiminu a je to. A je mi celkem jedno, že ty bezdětné na mě asi divně koukají jako já kdysi. Ale na dovolenou jedu do hotelu jen pro dospělé. Aspoň na chvíli nechci slyšet „Mamííí, vona mi to zas krade, sahá mi na to, jí mi to, rozsypala mi to, nejdu do školky, nejdu cvičit, nebudu se oblíkat, nebudu se svlíkat, nebudu se mýt, čistit si zuby, večeře je fuj, můžu sladkostičku?…“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
20.5.18 10:18

Mě to přišlo i docela vtipné. :mrgreen: Hlavně, když jsem si po letech četla své hormonální výlevy, tak jsem se dost nařehtala. Jako fakt. Jak dokojíš a budeš pár let v práci, doporučuji si přečíst něco, cos naplkala v těhotenských a poporodních diskusích. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
20.5.18 10:19

@Andělka1333 mě přijdou ulítlá už samotná slova jako Tešitelka, těhulka, mimísek, tuleníčko, sexík, manža atd.
Pokud ti to vadí, tak ty články nečti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
20.5.18 10:21

Jsem z toho článku zklamaná. Jestli si chtěli z někoho dělat srandu, měli se víc snažit. V místních diskusích by našli mnohem debilnější výrazy a témata. Je mi to jedno, pravdou ale je, že nepoužívám infantilní názvy jako manža, mimísek apod. Je to tu veřejně přístupné tak to udělat můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
@Andělka1333 píše:
No nevim holky, mě ten článek zas tak vtipný nepřijde. Několikrát se tam hodně strefují, nevim jestli vám by to bylo moc příjemný www.avokada.cz/…i-prispevky/

neboj já článek četla, to že si někdo do nicku dá svoje jméno a přijmení je debilita jeho, je podle toho dohledatelny, oni byli ještě tak hodní, že začenili fotky, článek mohl být daleko lepší, je tu i „kvalitnější“ materiál. nechápu o co ti jde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661

Tak mě to neuráží :mrgreen: A zasmála jsem se i u toho  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
20.5.18 10:22
@Andělka1333 píše:
Ahojky holky sem pěkně naštvaná. Doslechla sem se že si o nás ňáký pisálci povídají někde na internetu a pomlouvají tam všechny těhulky a těšitelky. Teď jsem ten článek četla a vůbec mi to neni příjemný jak může bejt někdo takovej a dělat si srandu z nás matek to snad něvědí jak těžký je rodičovství??? podle mě je to urážka nás všech co myslíte??!!

Já si zase ráda udělám srandu z lidí, co používají výrazy „těhulka“ a „těšitelka“ - to zní jako utěšovatelka, což není moc dobrý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
20.5.18 10:25

@Paola21 Jojo, taky mě to napadlo… Vendulka Utěšitelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie