Urážka všech těšitelek?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
20.5.18 10:26
@bartsch píše:
@Paola21 Jojo, taky mě to napadlo… Vendulka Utěšitelka :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
20.5.18 10:29

Jsem si říkala co je to těšitelka 8o… jsem si myslela, že je to milenka co utěšuje chlapa… tak asi ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
20.5.18 10:32

Jste vztahovacny, mě to přišlo vtipný ;). A pokud se Vás to tak dotýká, tak se zamyslete nad tím jak píšete a co vše a jaké kraviny se tu rozebiraji a zda by jste neměly něco dělat se svojí vztahovacnosti. ;) co pak mají dělat blondýnkaly a podobně, když si každý druhý o nich říká vtipy ;) Já si to přečetla a pobavilo mě to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
20.5.18 10:36

Já nevím čemu se divíte, vždyť to je do očí bijící, když někdo napíše mimisek, tesitelka, můžu být těhotná, když mě jen prstil :P :P a tak. Se divím, že o tom už není kniha :D já když to tu někdy čtu, tak se taky za bricho popadam… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
20.5.18 10:38

Když píšou tak divně a takové ty zdrobneliny tak se pak nemůžou divit, že jsou o nich články :-D
Mě už jen zaráží jak se tu skoro každá třetí ptá zda je těhotná když má tenhle a tenhle příznak. Přitom to je easy udělám test, byla čárka nebyla? Pokud byla a Byla slabá tak volám na gyndu gyndu a tam už se to dozví ;)
Pokud nebyla tak udělám třeba za tři dny další ;) mě by Teda nenapadlo se ptát na internetu zda jsem či nejsem těhotná když tohle a tamto anebo dávat fotky testu q psát zda je či není duch :lol: :lol: přijde mi to dětinské

Příspěvek upraven 20.05.18 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
20.5.18 10:39
@Andělka1333 píše:
Ahojky holky sem pěkně naštvaná. Doslechla sem se že si o nás ňáký pisálci povídají někde na internetu a pomlouvají tam všechny těhulky a těšitelky. Teď jsem ten článek četla a vůbec mi to neni příjemný jak může bejt někdo takovej a dělat si srandu z nás matek to snad něvědí jak těžký je rodičovství??? podle mě je to urážka nás všech co myslíte??!!

Ach bože, co se tě tak dotklo. Mě jsou k smíchu už jen ty výrazy, těhulky, manža a podobně. Te kdo se vyjadřuje normálně se tomu zasměje.

Příspěvek upraven 20.05.18 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
20.5.18 10:40

@Andělka1333 Já to asi nechápu. Co ti vadí na tom, že někdo anonymní něco píše na netu. Tam se najít cokoliv. To chce klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
@Tejule píše:
Já nevím čemu se divíte, vždyť to je do očí bijící, když někdo napíše mimisek, tesitelka, můžu být těhotná, když mě jen prstil :P :P a tak. Se divím, že o tom už není kniha :D já když to tu někdy čtu, tak se taky za bricho popadam… :D :D :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189

Ja jsem se docela pobavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
20.5.18 10:41
@Andělka1333 píše:
Ahojky holky sem pěkně naštvaná. Doslechla sem se že si o nás ňáký pisálci povídají někde na internetu a pomlouvají tam všechny těhulky a těšitelky. Teď jsem ten článek četla a vůbec mi to neni příjemný jak může bejt někdo takovej a dělat si srandu z nás matek to snad něvědí jak těžký je rodičovství??? podle mě je to urážka nás všech co myslíte??!!

Ty voe, a to jsi ještě neviděla nějakej pořad o maminkovských webech s Jaromírem Soukupem. Ten smíchy nemohl ani mluvit. ;)

Jinak nevím co je těžkého na rodičovství. Vyprdneš dítě a pak si s ním nějakou tu dobu hraješ. A někdy v pubertě se role otočí, začne si hrát ono s tebou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
20.5.18 10:42

Holky dneska objevily Ameriku :mrgreen:. Vzdyt se to deje odjakziva.

Obraty jako bydlenka, manža si čvachtá, tuleníčko apod., i nektere „gurmanske“ recepty, konkretne z Mimibazaru myslim, se kdysi dostaly snad vsude, byly o tom srandovni clanky i v novinách. :mrgreen:

Jsem si vzpomnela, ze emailem putoval recept co dum da, dve mražené pizzy splacnute na sebe a mezi tim mlete maso, neco jako obri hamburger :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.05.18 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.5.18 10:43

?

Dělají si hlavně srandu z těch pičovin, co tu furt řešíte! Když je rodičovství tak strašně těžké, jak píšeš, tak kde bereš čas sedět pořád u internetu a řešit tu takové debility? Taky jsem rodič, dvojnásobný a jedno na cestě, ale že bych musel pořád někde něco datovat na emimino.cz…? Raději se věnujte svým dětem a pěstuje svá manželství.
Podotýkám, že tohle je můj první a poslední příspěvek na tomto hloupém serveru…

Příspěvek upraven 20.05.18 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
20.5.18 10:44

Prosim vas, muze mi někdo rict, kdo je tesitelka? Chodim sem uz par let, všechna zminovana slova znam, krome tesitelky tedy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
20.5.18 10:44
@Gdfox píše:
Dělají si hlavně srandu z těch pičovin, co tu furt řešíte! Když je rodičovství tak strašně těžké, jak píšeš, tak kde bereš čas sedět pořád u internetu a řešit tu takové debility? Taky jsem rodič, dvojnásobný a jedno na cestě, ale že bych musel pořád někde něco datovat na emimino.cz…? Raději se věnujte svým dětem a pěstuje svá manželství.

a kvůli tomu jsi se musel registrovat? :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
20.5.18 10:46
@Gdfox píše:

A kvůli tomuhle jsi se tady teď zaregistroval? To je nenápadný jak sáňky v létě tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová