Prý je plod mrtvý, já ale nechci uvěřit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.6.21 12:36
@Anonymní píše:
Utz těsně před zákrokem rozhodně neplatí. Včera jsem se z revize vrátila z nemocnice.

V út potvrzení, že není srdeční akce na ambulanci FN, kam mě odeslala moje lékařka. Ve čtvrtek zákrok, před kterým už mi utz nikdo nedělal. FN Plzeň.

Podle mě záleží, kdo na ZT přijde. Pokud zakladatelky Dr., tak si to samozřejmě v nemocnici zkontrolují, pokud se to ale potvrdí na kontrole u nich, před zákrokem už utz není.

No a nemohlo to byt tak, ze ti delali uz primo na sale po uspani? Takhle to bylo u me, ptala jsem se prave na uz primo pred zakrokem a rekli, ze to delaji az na sale, ze zakrok uz zrovna i monitoruji a na konci zkontroluji, zda to provedli dobre. Kdybych se nezeptala, tak bych si taky myslela, ze mne ho nedelali.

• Citovat
  • Upravit
125
27.6.21 12:49

Ja ma za sebou mimodelozni a dve zamlkle těhotenství a ted jsem aktualne 7+3 a modlim se, protoze vzdycky jsem se dozvedela 8 a 9 tyden, ze bobuzel. Ted jsem byla na prvni kontrole jiz v 5t. nebot jsem podstoupila nejaka vysetreni a chtela jsem to skonzultovat Dr., poslala me ihned na genetiku a hematilogii jelikoz mam Leiden mutaci. Genetik nastesti potvrdil, ze vysetreni nemohli to male nijak ovlivnit ( obdobi vsechno nebo nic) a na hematologii mi dali prventivne fraxiparine na redeni krve. Kontrola u gynekologa pristi patek. Tak se modlim aby bylo vse v poradku. Do toho se mi rozpada vztah a moje fena porodila stenatko. :srdce:

Příspěvek upraven 27.06.21 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
27.6.21 15:28

@Pajule9 držím :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
1.7.21 23:01

A podle čeho počítáš týden těhotenství? Pokud podle menstruaci a nevíš, kdy proběhla ovulace, klidně se mohlo stát, že jsi otěhotněla později. Takže embryo bude logicky ještě malé. Bohužel se to často stává, gynekologové to chybně určí a zbytečně posílají ženu na revizi - ještě bych určitě počkala a vyžádala bych si opět ultrazvuk. Třeba se objeví srdce později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty