Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja ma za sebou mimodelozni a dve zamlkle těhotenství a ted jsem aktualne 7+3 a modlim se, protoze vzdycky jsem se dozvedela 8 a 9 tyden, ze bobuzel. Ted jsem byla na prvni kontrole jiz v 5t. nebot jsem podstoupila nejaka vysetreni a chtela jsem to skonzultovat Dr., poslala me ihned na genetiku a hematilogii jelikoz mam Leiden mutaci. Genetik nastesti potvrdil, ze vysetreni nemohli to male nijak ovlivnit ( obdobi vsechno nebo nic) a na hematologii mi dali prventivne fraxiparine na redeni krve. Kontrola u gynekologa pristi patek. Tak se modlim aby bylo vse v poradku. Do toho se mi rozpada vztah a moje fena porodila stenatko. ![]()
Příspěvek upraven 27.06.21 v 20:33
A podle čeho počítáš týden těhotenství? Pokud podle menstruaci a nevíš, kdy proběhla ovulace, klidně se mohlo stát, že jsi otěhotněla později. Takže embryo bude logicky ještě malé. Bohužel se to často stává, gynekologové to chybně určí a zbytečně posílají ženu na revizi - ještě bych určitě počkala a vyžádala bych si opět ultrazvuk. Třeba se objeví srdce později.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
No a nemohlo to byt tak, ze ti delali uz primo na sale po uspani? Takhle to bylo u me, ptala jsem se prave na uz primo pred zakrokem a rekli, ze to delaji az na sale, ze zakrok uz zrovna i monitoruji a na konci zkontroluji, zda to provedli dobre. Kdybych se nezeptala, tak bych si taky myslela, ze mne ho nedelali.