Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Dnes jsem byla na prohlidce u sve doktoeky, jelikoz na ultrazvuku pri screeningu mi rikali, ze se to uz da poznat od 13. Tydne ( gennet), jsem se doktirky zeptala, rikala, ze vidi mezi nozickama maly vyrustek, ale hned dodala, ze to muze byt i klitoris..
Co myslite, kdyz rikali v gennetu, ze uz by se to dalo poznat, byl by u u holky v 15. Tydnu klitoris stale podobny pindiku?
Vypadalo ti, ze nechce delat zavery. Pry az pujdu do gennetu v 20. Tydnu..ale porad nad tim dumam ![]()
Ja myslim, ze je uplne jedno, kdy se dozvis, co to je za pohlavi. Ani se doktorce nedivim. Je jeste brzy. A ani ve 20 tydnu v gennetu neni zarucene, ze ti reknou co to bude. Kdyz bude miminko spatne otocene a nebude k probuzeni… Rozhodne to klitoris byt muze. Vubec to neres. Oni ti jedou reknou co to bude. Bubec nema cenu nad tim dumat:-)
V 15.tt mi řekli že to bude holka a byla to holka
A já jim do poslední chvíle nevěřila ![]()
A stejne moc brzemu urceni pohlavi se asi taky moc neda verit. Ja tedy slysela, ze to pak bylo mnohdy jinak. Kamaradcr rekli, ze tobude kluk a pak ze to bude holka.
@PAN66 jo určí to ale musí t být hodně dobrý doktor, většinou ten co dělá screening, já byla na genetice v 15tt a ptala jsem se a doktor že mrkne no a bohužel, malá seděla na zadku tak říkal že tam vidět neni
A pak když jsme byli na 3d tak doktor že ani pohlaví vidět nemusí, že to pozná dle pánve ale malá se ukázala tak že jsem to poznala sama
![]()
Mě řekli ve 13tt že to bude kluk, tedka v 17tt to změnili na holku
Já jsem pohlaví vědět nechtěla, ale na první kontrole ve 12. týdnu jsem na ultrazvuku u svého dr (žádný „lepší“ přístroj) pindíka viděla. A byl tam.