Určení pohlaví 15. týden těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
122
11.8.15 14:18

určení pohlaví 15tt

Ahoj holky.
Včera jsem byla na utz v Oloumouci na genetice a jsem 14+2. Ptala jsem se doktora na pohlaví a on řekl, že pohlavní hrbolek je vodorovně což bývá u holek, ale prý se to může ještě změnit. Co myslíte, jak vážně to mohu brát? Sama jsem přesvědčená, že čekám kluka. Doma už mám holku i kluka. Ale při obou těhotenstvích mi to řekli až mnohem později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37113
11.8.15 14:24

@verus7 moc vazne bych to nebrala, takle brzo se to tezko urcuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
11.8.15 14:41

Já jsem to brala vždycky ve 13.tt jako 99%. Vždycky měl doktor pravdu, i všem kamaradkam to řekli v 13.tt přesně. Ale záleží jaký vybavení má doktor a jak je sikovnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.8.15 14:42

@verus7 Nedělala bych žádné závěry a počkala na UZ ve 20.tt. Nám teda MUDr. dost suverénně řekla pohlaví u dvojčat na protrim. screeningu a měla pravdu. Teď jsem znovu těhotná a na screeningu se MUDr. neodvážil něco tipovat. Prý buď camprdlík zůstane, nebo z něj bude klitoris :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.8.15 14:44

U ma obe pohlavi rekli spravne uz ve 13tt. ale samozrejme ti to nikdo neda na jistotu.

PS: kluka mi rekli suverene, u holky rikali, at jeste ale radej s nakupy ruzvych veci pockam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
11.8.15 14:51

U posledních dvou těhotenství jsme věděli pohlaví od 13tt, doktor na genetice na utz viděl, další utz jen potvrdil, že má dobre oči. Jednou to byla holka, jednou kluk.
Byli jsme na každé genetice na Prediku ve Zlíně.
Když je dítě dobře otočené, dá se určit.

Příspěvek upraven 11.08.15 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.8.15 14:52

No já bych právě byla ráda kdyby se tam ten pindík nakonec ukázal. S dcerou máme neustále takové problémy a obzvlášť teď v pubertě, že už si to znovu nedokážu představit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
11.8.15 14:57
@verus7 píše:
No já bych právě byla ráda kdyby se tam ten pindík nakonec ukázal. S dcerou máme neustále takové problémy a obzvlášť teď v pubertě, že už si to znovu nedokážu představit :(

Myslis, že kluk bude v pubertě hodnější?
Asi těžko a co uděláš, když to bude druhá holka a ne kluk, aby nebyly problémy v pubertě, jedine se musíš zamerit na výchovu, co jiného by si chtěla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
11.8.15 15:01

@fragola ahoj, je to teda OT ale můžu se zeptat, ty čekáš 9.dítě? :-O jak to zvládáš? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.8.15 15:04

@Kelsey Jak jsem psala tak mám i kluka a sním je vše úplně jiné a v pohodě. Často se říká, že s klukama nejsou takové potíže. Ale samozdřejmě budu ráda i za holčičku. Jen jsem řekla, že bych kluka brala raději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
11.8.15 15:05
@verus7 píše:
No já bych právě byla ráda kdyby se tam ten pindík nakonec ukázal. S dcerou máme neustále takové problémy a obzvlášť teď v pubertě, že už si to znovu nedokážu představit :(

chápu tě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.8.15 15:20

@cecil7 Ne, desáté. Osmé jsou dvojčata ;) A zvládáme to, řekla bych, úplně normálně. Není to nic tak šíleného, co by se nedalo ;) Jistě, že toho mám občas plné zuby, ale jsem si celkem jistá, že bych to tak měla i s jen dvěma dětmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
11.8.15 15:34
@fragola píše:
@cecil7 Ne, desáté. Osmé jsou dvojčata ;) A zvládáme to, řekla bych, úplně normálně. Není to nic tak šíleného, co by se nedalo ;) Jistě, že toho mám občas plné zuby, ale jsem si celkem jistá, že bych to tak měla i s jen dvěma dětmi…

ty bláho…tak to už jsi v porodnici jako doma ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.8.15 15:50

@cecil7 Nejsem, však tam moc času netrávím, pravda, jezdím tam častěji než bývá zvykem. Ale vem si, že 8× 3-4dny není tak moc. Jsou chudáci maminy, které v porodnici proleží těhotenství, mají tam nedonošence, ty už jsou tam pak skoro jako doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
11.8.15 17:18

Nám chtěl dr říct pohlaví už ve 13.tt, my ho nechceme vědět, jako u prvního máme krásné překvapení :) Řekla bych, že pohlaví vidí stále stejně, nevypadal, že by se to nějak změnilo - pokud si to teda pamatuje :D Nyní jsem, konec 31.tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí