Je možné být těhotná i když mám silnou MS?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
11.8.15 10:46

Je možné být těhotná i když mám silnou ms?

Ahoj :mavam:
6. 8 jsem měla mít ms, ovšem díky návalům mých citrónových nápojů se mi ms posunula o 2 dny. Ms mám již normální, silnou jako vždy. :)
Ovšem už 4 den mám pocit nafouklého břicha, úplně stejný jako mám před ms, jenom nebolí. :?
Je to způsobeno ms? Nebo je možné, že bych byla těhu? Plodné dny si hlídám, a ms mám jinak přesně na den, občas to dostanu i ve stejnou hodinu :D
Ptám se tedy, je možné být i při silné ms těhu? Všude jsem četla, že se menstruace spíš zeslabí, ale nikde nebylo, že měly holky ms silnou, jako vždy:) test jsem si dělala hodinu před, než začla ms, a byl negativní, tak opravdu nevím, zda už jsem z toho tak na nervy, že si to vyvolávám sama:D (mimi zatím neplánujeme)

Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
11.8.15 10:51

Podle mě těhotná určitě nejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
11.8.15 11:05

Také si myslím, že těhotná nejsi, u toho jsou jiné příznaky, ne pouze nafouklé břicho. Nafouklé může mít víc příčin - přes jídlo počínaje, a kor, když jsou takováhle tepla a ty máš menses! Tak good luck!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.15 11:10

Děkuji holky, strašně jste mě uklidnily :kytka: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.8.15 12:23

Kazdopadne bych na to nespolehala,, ja mela menstruaci az do 6 mesice tehotenstvi,, no nechci strasit, kazda jsme indivindi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.15 12:42
@Maajc píše:
Kazdopadne bych na to nespolehala,, ja mela menstruaci az do 6 mesice tehotenstvi,, no nechci strasit, kazda jsme indivindi :nevim:

Tyjo, a dělala sis test třeba? To si neměla žádné příznaky?:/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.15 14:47

Achjo, tak nevím :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.8.15 15:48

Tri vysledek negativni,, az odber krve potvrdil tehu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.15 16:05
@Maajc píše:
Tri vysledek negativni,, az odber krve potvrdil tehu :palec:

Achjoo, to mi ani neříkej :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.15 16:10

Já právě s přítelem ani moc dlouho nespala :( jsem objednáná ke gynekologovi kvůli antikoncepci, tak jsme to nevydrželi a vlítli na to bez ničeho :( po 20 sekundách snad jsem si uvědomila co dělám tak jsme toho okamžitě nechali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
11.8.15 16:40

Já měla ms 27.7., 26.7. slaboulince pozitivní test po limitu, ms normálně silná, po skončení test negativní ale pořád mi bylo tak nějak divně a 13DC na mě vykoukly // a digi + 2-3, HCG z krve 300, zítra snad už půjde něco vidět na UZ. Takže určitě i přes ms můžeš být těhotná ale je to podle mě spíš vyjímka, já u prvních dvou těhu normálně automaticky vynechaná ms. Spíš těhotná nebudeš ale jistotu nemáš, ženské tělo je nevyzpytatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.15 16:43

@1sun Mám strašný strach, že jsem v tom, že si to možná i vsugerovávám. Nepřijdu si už ani tak nafouklá, ale je mi nějak divně od žaludku, ale třeba je to tím, že jsem nic nejedla a na oběd si dala mastné jídlo. Tak nevím no. Pořád mi bylo divně, ale pak jsem si skočila do obchodu a jak jsem nad tím nepremyslela, tak to bylo fajn. Teď jsem doma a zase mi je zle od žaludku :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
11.8.15 16:45

@anitkamu může to být sugesce, s největší pravděpodobností nejsi, pokud máš vážně strach, dojdi si na krev jako samoplátce a výsledek máš ještě ten den, stojí to asi 200 myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.15 16:46

Ach Jo, jestli v tom budu tak opravdu nevím, ale je to možné i za tak krátkou dobu? (20 sec). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí