Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, hledám radu.
Minulý rok v srpnu mi byla zjištěna v 19 TT ureaplasma parvum natrhla mi plodové obaly měla jsem vyšší zánět v těle a pak následně prolaps pupeční šňůry.
Dostala jsem antibiotika, pak po 6N jsem byla u své lékařky a chtěla jsem udělat testy jestli ji ještě mám odrazovala mě od toho že je vše v pohodě a že můžu být vždy pozitivní ale že není aktivní.
(Jenže můj můj nebyl nějak léčen a ani na vyšetření to jsem své OG také říkala).
Následně v dubnu biochemicke těhotenství, v květnu jsem opět otěhotněla a 2.7 8tt zamlkle těhotenství.
Ptám se jestli to může být důvod a zdali nemám zvážit vyšetření já i manžel. Stále jsem v 6N a když skončí půjdu na genetiku, a následně i na srážlivost.
Chci jen dodat že z 3 těhotenství jsem měla 2 zánět moč. cest jedno v těhotenství jedno pak. Má tě někdo z touhle mrchou zkušenosti děkuju za odpovědi
U mě byla důvodem potratu v 15tt. U dalšího těhotenství muj gyndar řešil jestli tam zase neni. ATB jsme meli oba. Mela jsem jeste streptokoka a toho se zbavovalo hůře. Zbavili me ho az ATB při porodu
Držím palce ![]()
To mě mrzí 🫣 moje doktorka mě od kontroly testu odrazovala i když věděla že můj manžel žádné a antibiotika nebral. Prodělala jsem další dva potraty biochemicke a zamlklý
Teď to bude rok. Četla jsem že ji můžete mít roky měsíce a že u mužů je bez příznaková.
Budu to snj muset řešit