Ureaplasma důvod potratů

181
7.8.25 00:28

Ureaplasma důvod potratů

Dobrý den, hledám radu.
Minulý rok v srpnu mi byla zjištěna v 19 TT ureaplasma parvum natrhla mi plodové obaly měla jsem vyšší zánět v těle a pak následně prolaps pupeční šňůry.
Dostala jsem antibiotika, pak po 6N jsem byla u své lékařky a chtěla jsem udělat testy jestli ji ještě mám odrazovala mě od toho že je vše v pohodě a že můžu být vždy pozitivní ale že není aktivní.
(Jenže můj můj nebyl nějak léčen a ani na vyšetření to jsem své OG také říkala).
Následně v dubnu biochemicke těhotenství, v květnu jsem opět otěhotněla a 2.7 8tt zamlkle těhotenství.
Ptám se jestli to může být důvod a zdali nemám zvážit vyšetření já i manžel. Stále jsem v 6N a když skončí půjdu na genetiku, a následně i na srážlivost.
Chci jen dodat že z 3 těhotenství jsem měla 2 zánět moč. cest jedno v těhotenství jedno pak. Má tě někdo z touhle mrchou zkušenosti děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
167
7.8.25 08:04

U mě byla důvodem potratu v 15tt. U dalšího těhotenství muj gyndar řešil jestli tam zase neni. ATB jsme meli oba. Mela jsem jeste streptokoka a toho se zbavovalo hůře. Zbavili me ho az ATB při porodu :lol: Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.25 15:25

To mě mrzí 🫣 moje doktorka mě od kontroly testu odrazovala i když věděla že můj manžel žádné a antibiotika nebral. Prodělala jsem další dva potraty biochemicke a zamlklý
Teď to bude rok. Četla jsem že ji můžete mít roky měsíce a že u mužů je bez příznaková.
Budu to snj muset řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital